Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2009 11 16, 11:00)

geras bigsmile.gif o įdomu čia ir internetu ir parduotuvėse ar tik kažkur konkrečiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 16, 10:58)
aj, o kaip jo kvapas? būtent šio?

taigi rafaelo biggrin.gif Visiškai jokio kvapo neturi rafinuotas
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 16, 12:03)
geras  bigsmile.gif  o įdomu čia ir internetu ir parduotuvėse ar tik kažkur konkrečiai g.gif

Prekybos centre Mada Virsuliskese yra sis butikas, siandien leksiu apsipirkti cool.gif
Be DRUIDE sampunu ir kondicionieriu nebeisgyvenciau, o siuo metu ruosiuos
Ciel D'Azur pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 16, 12:03)
geras  bigsmile.gif  o įdomu čia ir internetu ir parduotuvėse ar tik kažkur konkrečiai g.gif

na, virsuliskiu madoje, parduotuveje, tai tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 16, 12:05)
Be DRUIDE sampunu ir kondicionieriu nebeisgyvenciau, o siuo metu ruosiuos
Ciel D'Azur pirkti  ax.gif

sampuna? ar ka is ciel d'azur? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 lapkričio 2009 - 11:07
QUOTE(katutis @ 2009 11 16, 12:04)
taigi rafaelo biggrin.gif Visiškai jokio kvapo neturi rafinuotas

drinks_cheers.gif taip rafaelo, labai malonus kvapas mirksiukas.gif , esu anksciau bandzius kokoso alieju is kitur, tai ano kvapas buvo svelnesnis, ne toks rafaelinis, o sitas tai toks saldesis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 16, 12:06)
sampuna? ar ka is ciel d'azur? ax.gif

Taip blush2.gif
Labai rekomenduoju Druide Deatngling kondicionieriu ir kondicionieriu is Ciel D'Azur , is mano ilgos ekologisku plauku prieziuros priemoniu praktikos sitie kondicionieriai topu topas thumbup.gif be abjeo, tai individualu, gal kazkam ir ne taip puikiai tiks, bet pameginti verta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 16, 10:57)
aš pas juos nesėkmingai bandžiau rudojo cukraus gauti CUP (centrinėje universalinėje parduotuvėje, 3 aukšte). Patariu pasiskambinti ir pasiklausti, ar turi parduotuvėje būtent tokio kokosų aliejaus pardavime. Ir konkrečiai kokioje parduotuvėje, nes mažu nurodys tą, kuri yra Mindaugo Maximoje  g.gif

katuti, matau vis dar neįkirtai kad CUP'e ecoeco parduotuvės jau nėra biggrin.gif Ji dabar tik Mindaugo maximoje ir pašilaičiuose, ten liko tik Boutique, kuri dar yra ir Oze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 11 16, 11:56)
SP-sveiki produktai
KN-kvapu namai

as perku is SP ir labai patenkinta stai toki http://www.sveikipro...olmuhle-solling

Paskutiniji as irgi pirkau SP (ta pati kur Pepkes idetas), irgi labai patenkinta, emiau 1 kg, tai negaila ir maistui panaudoti bigsmile.gif
Esu pora kartu pirkusi Sangos (kur ekoeko.lt irgi prekiauja) - labai patiko ir kvapas net stipresnis nei SP buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 16, 11:47)
katuti, matau vis dar neįkirtai kad CUP'e ecoeco parduotuvės jau nėra biggrin.gif

o šiaip tai ne mano reikalas aiškintis jų verslo filosofiją, tą turi padaryti konsultantės, vadybininkės, o ne vedžioti už nosies tongue.gif Anyway, kita mano stotelė bus Žaliažalia Stepone, o ne jie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 16, 12:29)
Taip  blush2.gif 
Labai rekomenduoju Druide Deatngling kondicionieriu ir kondicionieriu is Ciel D'Azur , is mano ilgos ekologisku plauku prieziuros priemoniu praktikos sitie kondicionieriai topu topas  thumbup.gif be abjeo, tai individualu, gal kazkam ir ne taip puikiai tiks, bet pameginti verta  mirksiukas.gif

kuo tokie geri? db kaip ti renkuosi kondicionieriu.... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 16, 13:14)
kuo tokie geri? db kaip ti renkuosi kondicionieriu.... bigsmile.gif

Labai plaukai blizga, buna papure, bet neissipesioje, graziai gula galiukai, kaip is kirpyklos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 16, 12:29)
Taip  blush2.gif 
Labai rekomenduoju Druide Deatngling kondicionieriu ir kondicionieriu is Ciel D'Azur , is mano ilgos ekologisku plauku prieziuros priemoniu praktikos sitie kondicionieriai topu topas  thumbup.gif be abjeo, tai individualu, gal kazkam ir ne taip puikiai tiks, bet pameginti verta  mirksiukas.gif

Parasyk, kokie tavo plaukai, ir kuris labiau patinka (as turiu Druide leave in, tai toks man nelabai, ir dar kazkoki nuplaunama bandziusi, gerai nepamenu, neblogas buvo) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 16, 13:42)
Labai plaukai blizga, buna papure, bet neissipesioje, graziai gula galiukai, kaip is kirpyklos  blush2.gif

Nuo abieju vienodai papure, ar nuo kazkurio labiau? 4u.gif
Atsakyti