Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 15, 23:01)
Na tokiu budu as esu isgrazejusi iki daug daug kilogramu  lotuliukas.gif
O kadangi esu medui alergiska, tai dabar zinosiu kuom ji pakeisti  thumbup.gif

O as maniau kokiam pylingui naudosi  bigsmile.gif

biggrin.gif tai tamsų kepiniam, šviesų - šiaip vartok wink.gif

šiaip naudoju kolkas viską ajurvedinio, bet žiūriu čia pas jus irgi gerų dalykų yra bigsmile.gif

mane išties domina labai kokosų aliejus, bet niekaip neišsirenku kokį čia man reik nusipirkt ir kiek žinau kaune jis pigiau nei Vilniuje? taip?
Papildyta:
norėjau paklausti, gal kuri vartojo šiuos produktus? kaip veikia odą?
ar tiesa surašyta?
produktai
ačiū
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 20:50)
Kvepia levandomis (panasiai, kaip levandu aliejukas?), ar turi kazkoki kita nemalonu kvapa?

šita Weledos dušo želė tikrai kvepia levandomis, gali drąsiai bandyti, jei kvapas patinka 4u.gif

QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 21:07)
O saltalankiu kvepia panasiai, kaip ir saltalankiu sultis, aliejus?

ne, kvepia labiau saldžiais apelsinais, bet maloniai wink.gif O citrusinių - citrinos rūgštele smile.gif

QUOTE(Dolphin @ 2009 11 15, 22:54)
Mane laaaabai bando itikinti, kad AMWAY kosmetika yra naturali doh.gif  ka manot?

tikrai nėra natūrali schmoll.gif Tavo draugė pirkėją tavyje pamatė tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 16, 08:49)
mane išties domina labai kokosų aliejus, bet niekaip neišsirenku kokį čia man reik nusipirkt ir kiek žinau kaune jis pigiau nei Vilniuje? taip?

norėjau paklausti, gal kuri vartojo šiuos produktus? kaip veikia odą?

įprastas kokosų aliejus kvepia kaip rafaelo saldainiai, tirpsta ant kūno. Tokio yra Kvapų namuose, Sveikuose produktuose. KN dar siūlo aliejų iš džiovintų kokosų, čia jau grynas konditerinis kvapas biggrin.gif SP kokosai pigesni, KN brangesni smile.gif

monoi tai reiktų pačiai pauostyti ir irgi rinktis pagal kvapą. Grynas, nepakvėpintas monoi tokios rūgštelės švelnios turi, dėl to man jis neprilipo ax.gif Kiti du - stiproki kvapai, jeigu mėgsti. Darė man jie tą patį, ką ir paprastas kokosų aliejus. Jo tik ant veido nedrįsčiau vėl tepti, nes man jis kemša poras smile.gif

apskritai maloniai kokosai naudojasi odai po dušo ar vonios, plaukams palepinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 16, 09:18)
Tokio yra Kvapų namuose, Sveikuose produktuose. KN dar siūlo aliejų iš džiovintų kokosų, čia jau grynas konditerinis kvapas biggrin.gif SP kokosai pigesni, KN brangesni smile.gif

monoi tai reiktų pačiai pauostyti ir irgi rinktis pagal kvapą. Grynas, nepakvėpintas monoi tokios rūgštelės švelnios turi, dėl to man jis neprilipo  ax.gif Kiti du - stiproki kvapai, jeigu mėgsti. Darė man jie tą patį, ką ir paprastas kokosų aliejus. Jo tik ant veido nedrįsčiau vėl tepti, nes man jis kemša poras smile.gif

ačiū 4u.gif
SP kokosai pigesni, KN brangesni - kaip čia šifruojasi? ax.gif
jei ta pati daro, vadinasi neverta. na reik pameginti kokosu alieju tada.
o kur Vilniuje gauti? pigiausiai būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 11 15, 23:32)
kad gali tai tikrai. pirmas i galva soves pzv - salto spaudimo sviestmedzio aliejus. jis po to pilnai rafinuojamas.

Negali biggrin.gif
Tiksliau aliejus gali būti išspaustas kaip nori (šaltai, mechaniškai ir t.t.), bet jei jau praėjo rafinavimo procesą, tai pardavėjas negali taip deklaruoti, kad tai yra viso labo 'šalto spaudimo aliejus'. Toks užrašas gali būti tik nerafinuoto aliejaus. Privaloma informuoti apie aliejaus rafinavimą.
Gal galit parodyti 'pilnai rafinuoto šalto spaudimo' sviestmedžio aliejaus etiketę (gal kur rasit tokio aprašymą ar etiketę internete? Nes tikrai labai įdomu kas taip gali rašyti g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 16, 09:48)
SP kokosai pigesni, KN brangesni - kaip čia šifruojasi? ax.gif

o kur Vilniuje gauti? pigiausiai būtų ax.gif

tiksliai taip drinks_cheers.gif

pabandyk SP, dar štai čia yra, nesiskundė jį pirkusios smile.gif
Atsakyti

as viskam naudoju kokosu alieju-plauku kaukems, veidui, visam kunui po duso, man labai jis tinka, oda minksta, svelni ir glotni. Paskutini karta nusipirkau nerafinuota ir mazai valyta (raw), tai yra grudeliu siek tiek, jauciasi tepantis, bet man jie netrugdo
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 16, 09:55)
tiksliai taip  drinks_cheers.gif

pabandyk SP, dar štai čia yra, nesiskundė jį pirkusios smile.gif

bet atsakykite kaip tos raidės šifruojasi biggrin.gif
SP ir KN? aš nesuprantu blush2.gif

o čia jis visai nebrangus, ten rašo kad jų ofisas konstit pr. ar pas juos galima pasiimti?
gal bandėte? nereikėtų pristatymo mok. mokėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 16, 11:51)
bet atsakykite kaip tos raidės šifruojasi  biggrin.gif
SP ir KN? aš nesuprantu  blush2.gif 

o čia jis visai nebrangus, ten rašo kad jų ofisas konstit pr. ar pas juos galima pasiimti?
gal bandėte? nereikėtų pristatymo mok. mokėti smile.gif

Žm♥nyte, SP - sveiki produktai, KN - kvapų namai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 16, 11:51)
SP ir KN? aš nesuprantu  blush2.gif 

SP-sveiki produktai
KN-kvapu namai

as perku is SP ir labai patenkinta stai toki http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 16, 10:51)

oi unsure.gif SP - Sveiki produktai, KN - Kvapų namai 4u.gif

aš pas juos nesėkmingai bandžiau rudojo cukraus gauti CUP (centrinėje universalinėje parduotuvėje, 3 aukšte). Patariu pasiskambinti ir pasiklausti, ar turi parduotuvėje būtent tokio kokosų aliejaus pardavime. Ir konkrečiai kokioje parduotuvėje, nes mažu nurodys tą, kuri yra Mindaugo Maximoje g.gif

internetu neteko pas juos pirkti, todėl nežinau, kaip ten su pristatymu.
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 11 16, 10:56)
as perku is SP ir labai patenkinta stai toki http://www.sveikipro...olmuhle-solling

o super. čia dar geriau ir jie yra žinau kur g.gif ačiū tikrai. jau pagaliau gal prisiversiu nusipirkti nes kaip tik reikia kūnui kažko wub.gif

aj, o kaip jo kvapas? būtent šio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 16 lapkričio 2009 - 11:00
Nimfali nuolaidos nuo lapkricio 16 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 16 lapkričio 2009 - 11:00