Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 11 15, 19:44)
1) Holos.lt parduotuvėje  Gerulaičio g. Vilniuje -  va toks dalykas, kurie jie deklaruoja kaip melasos cukrų smile.gif Sudėtyje deklaruojama: "Evaporated Cane Juice and Molasses". Net limpa tas gėris
Skystą melasą irgi mačiau, leiskit prisiminti kur g.gif
Prisiminiau - “Marks & Spencer” parduotuvėje cool.gif
2) Labai įdomu pasidomėti plačiau kas ir kaip g.gif

oro_buckis.gif

QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 15, 20:00)
As siandien kaip tik Marks&Spencer melasa apziurejau, puskilis rodos 5.50 Lt
maciau sviesia ir tamsia, idomu kuo jos cia skiriasi?
Zmonyte, o kokia tu grozio procedura su melasa zinai?   ax.gif

reiks pirkt cool.gif

Bitute32, aš grožį per skrandį darysiu hihihi.gif - kepiniams man reikia wink.gif
procedūra visai paprasta - kepi meduoliukus su mesala (ne medum) ir daug skaniau ir aromatingiau, tada visa laiminga sėdi ir graži darais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 15 lapkričio 2009 - 22:54
Mane laaaabai bando itikinti, kad AMWAY kosmetika yra naturali doh.gif ka manot?
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 15, 22:54)
Mane laaaabai bando itikinti, kad AMWAY kosmetika yra naturali doh.gif  ka manot?

na kai kas yra natūralu. bet nežinau apie kosmetiką...
naudoju tik chemijas jų cool.gif
Atsakyti
Mane laaaabai bando itikinti, kad AMWAY kosmetika yra naturali doh.gif  ka manot?

Tokios kosmetikos iš viso negirdėjusi g.gif Gal gali įdėti nuorodą kur tu ją radai?
Atsakyti
mergaites, o kur gauti augalinio glicerino?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 15, 23:58)
Tokios kosmetikos iš viso negirdėjusi g.gif Gal gali įdėti nuorodą kur tu ją radai?

Drauge platina tai ir pasakoja smile.gif nesu ziurejus ju puslapio, bet google turetu padet siuo atveju wink.gif
Atsakyti
As atsimen, kad praeitoj tomoj buvo diskutuota apie salto spaudimo aliejus, bet noriu patarimo-atsakymo-nuomones smile.gif Mane pardaveja bande itikinti kad salto spaudimo nebuna rafinuotu alieju, nusipirkau as ta jojobos alieju, jis geltonas ir su siokiu tokiu kvapu, bet ankstesnis (pirktas kitoj parduotuvej) turejo intensyvesne spalva ir kvapa unsure.gif Tai ir nezinau ka galvot g.gif
Atsakyti

Melas cool.gif

kosmetika
Pas mamą mėginukai yra, tai net nepasivargino sudėties užrašyt rolleyes.gif Dar buvau dantų pastą dovanų gavus, sudėtis tikrai neblizgėjo.
Aišku, kai pradedi internetiniam siūlytojam sakyt, kad tai nenatūralu, tai prasideda visa jų mintinai išmokta dainelė - "kad tu neįperki, na tai ir naudok savo maximinius veido kremus ir pan.", o apie jokius sertifikatus ar tikrai natūralią kosmetiką net girdėt nenori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 16, 00:13)
Melas  cool.gif 

kosmetika
Pas mamą mėginukai yra, tai net nepasivargino sudėties užrašyt  rolleyes.gif Dar buvau dantų pastą dovanų gavus, sudėtis tikrai neblizgėjo.
Aišku, kai pradedi internetiniam siūlytojam sakyt, kad tai nenatūralu, tai prasideda visa jų mintinai išmokta dainelė - "kad tu neįperki, na tai ir naudok savo maximinius veido kremus ir pan.", o apie jokius sertifikatus ar tikrai natūralią kosmetiką net  girdėt nenori  doh.gif

nu va va, manes kazkodel irgi neitikino. prasiau kokiu sertifikatu, pati google rausiau.. nu nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2009 11 15, 21:54)

labai itartini jie man pasirode biggrin.gif ibruko platintojai kataloga, sakydami, akd viskas naturalu. sakiau, nereikia, bet per jega ikiso smile.gif tai parsinesus atsiverciau, net juokas sueme - jokiu prekiu aprasu. tik mazdaug: sampunas riebiems plaukams. pirk.

QUOTE(rutuk @ 2009 11 15, 22:10)
As atsimen, kad praeitoj tomoj buvo diskutuota apie salto spaudimo aliejus, bet noriu patarimo-atsakymo-nuomones  smile.gif  Mane pardaveja bande itikinti kad salto spaudimo nebuna rafinuotu alieju, nusipirkau as ta jojobos alieju, jis geltonas ir su siokiu tokiu kvapu, bet ankstesnis (pirktas kitoj parduotuvej) turejo intensyvesne spalva ir kvapa  unsure.gif  Tai ir nezinau ka galvot  g.gif

kad gali tai tikrai. pirmas i galva soves pzv - salto spaudimo sviestmedzio aliejus. jis po to pilnai rafinuojamas.

Papildyta:
gizma, po Tavo atsiliepimo apie mano muila su silku (neziurint to, kad vonioje muilu kaip ir uztektu doh.gif ), ta pacia diena turejau isbandyti sita biggrin.gif
mane labai nustebino tai, kad rasei, jog islieka kvapas ant odos. tokio dalyko su muilais nebuvau pastebejus. (prisipazistu, daug netyrinejau.. nes man atrode savaime suprantamas dalykas, kad prausikliu kvapai ant odos neissilaiko. )

situo eteriniu misiniu kvepinau muila pirma karta, tai po Tavo zinutes negalejau atsispirt pagundai ji pabandyt. ta pacia diena nusiprausiau, po to save uostinejau biggrin.gif , bet nieko nepastebejau unsure.gif tiesa, pliusa uzdejau silkui - puta man laaabai patiko ax.gif
kita diena vel issimaudziau ir jau nebesiuosciau biggrin.gif mazdaug po 6 val po duso, atsigulus, pastebejau, kad oda kvepia milo kvapu bigsmile.gif aisku, labai subtiliai, bet tikrai juntamai. zodziu, uzdejau dar pliusa ir tam eteriniu misiniui.
man atrodo, tas dalykas labai priklausys, kokie eteriniai naudoti. vieni labai linke nugaruoti - tai jie greit isgaruoja ir is muilo ir nuo odos. o kiti geriau issilaiko.
labai aciu uz pastebejima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 11 15, 18:08)
Vakar įsigijau Kamelijų aliejų iš SP, ketinu šįvakar išbandyti veidui, gal kas jau bandė? smile.gif

as gan ilgai naudoju veidui visam, man geriau drekina nei kn misinukas riebiai odai, pradejau naudoti nes paskaiciau, kad sitas aliejus tikrai poru nekemsa

QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 19:33)
Natuderm botanics kosmetikos yra Rimi  4u.gif gal kas išbandėt? sertifikuota BDHI, ganėtinai pigi...  smile.gif

as kai nera galimybes palekti iki eko parduotuviu visad perku duso zeles is ju, nesausina, kvapas svelnus neikyrus viskas ok su jom

QUOTE(Dolphin @ 2009 11 15, 23:54)

nesamone , visiska chemijauij kaip nepernesu tinklinio marketingo, o ypac to kuris smegenu plovimu remiasi
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 16, 01:20)
nesamone , visiska chemijauij kaip nepernesu tinklinio marketingo, o ypac to kuris smegenu plovimu remiasi

na ji argumentuoja, kad zmones bande, jiem patinka, jie sneka doh.gif gi ir oriflame save laiko naturalia svediska kosmetika lotuliukas.gif
Nenoriu drauges suvarinet, kad pati nezino ir skiedzia, bet paprasiau, kad is pradziu pasidometu, kas butent yra naturali kosmetika ir ko joje negali buti biggrin.gif
Aciu merginos uz issaiskinima , imkit 4u.gif
Atsakyti