Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 20:50)
gal galetum apibudinti ta nepatinkanti kvapa? Kvepia levandomis (panasiai, kaip levandu aliejukas?), ar turi kazkoki kita nemalonu kvapa? Klausiu del to, kad sausu levandu ir levandu aliejuko kvapas man patinka, jiegu taip kvepetu, man tiktu  ax.gif

Gėda pripažinti, bet nesu uosčiusi levandų EA blush2.gif biggrin.gif Tai neturiu su kuo lyginti...
na dabar uostau ta duškę, tai gal kvapas nėra jau toks ir baisus, normaliai kvepia (panašu į citriną ar pušų, kažkas tokio), tiesiog šaltalankių buvo nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 21:56)
Gėda pripažinti, bet nesu uosčiusi levandų EA  blush2.gif  biggrin.gif  Tai neturiu su kuo lyginti...
na dabar uostau ta duškę, tai gal kvapas nėra jau toks ir baisus, normaliai kvepia (panašu į citriną ar pušų, kažkas tokio), tiesiog šaltalankių buvo nuostabus  wub.gif

O saltalankiu kvepia panasiai, kaip ir saltalankiu sultis, aliejus?
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 21:07)

Nesu ir šitų uosčiusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 21:56)
na dabar uostau ta duškę, tai gal kvapas nėra jau toks ir baisus, normaliai kvepia (panašu į citriną ar pušų, kažkas tokio)

Pasiziurejau internete levandu duso pienelio sudeti, raso: be sintetinių kvapų. I sudeti ieina levandos eterinis aliejus. Tai tikriausiai juo ir kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 18:33)
Natuderm botanics kosmetikos yra Rimi  4u.gif gal kas išbandėt? sertifikuota BDHI, ganėtinai pigi...  smile.gif

Turiu Netuderm abu kūno losjonus, labai abiem patenkinta esu, jokių ten sintetinių kvapų tikrai nesijaučia, labai lengvi, gerai drėkina, man asmeniškai abiejų kvapai labai švelnūs ir malonūs, kartosiu ir ne kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 21:25)
Sutinku smile.gif Bandysiu, kai pasibaigs mano duske. Tik tai dabar susimasciau, ar saltalankiu ar levandu paimti  doh.gif  lotuliukas.gif

O dabar kokią turi? Natuderm? smile.gif aš rinkčiausi su šaltalankiais lotuliukas.gif tongue.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 15, 21:25)
Turiu Netuderm abu kūno losjonus, labai abiem patenkinta esu, jokių ten sintetinių kvapų tikrai nesijaučia, labai lengvi, gerai drėkina, man asmeniškai abiejų kvapai labai švelnūs ir malonūs, kartosiu ir ne kartą smile.gif

O žiemai ne per lengvas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 21:28)
O dabar kokią turi? Natuderm?  smile.gif aš rinkčiausi su šaltalankiais  lotuliukas.gif  tongue.gif
O žiemai ne per lengvas?  mirksiukas.gif

Ne, man tie riebūs tik apkrauna odą, o drėkinimo vis tiek daugiau neduoda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 21:07)

Panašumų yra, nors dušo kremo kvapas man geresnis negu sulčių. Šiaip labai maloni želė, jau dvi išnaudojus, gal kai žiema ateis, reiks kartot.

Kokią bryyla liniuotę pasidarė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versmė: 15 lapkričio 2009 - 22:05
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 22:28)
O dabar kokią turi? Natuderm?  smile.gif aš rinkčiausi su šaltalankiais  lotuliukas.gif  tongue.gif

Dabar turiu Natuderm botanics Ginkgo+Olive, zalsvoje pakuoteje. Patinka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2009 11 15, 23:00)
Panašumų yra, nors dušo kremo kvapas man geresnis negu sulčių. Šiaip labai maloni želė, jau dvi išnaudojus, gal kai žiema ateis, reiks kartot.

Aciu uz atsakyma smile.gif O ziema tas kvapas tikrai turi buti ypatingai malonus, sildantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 21:50)
gal galetum apibudinti ta nepatinkanti kvapa? Kvepia levandomis (panasiai, kaip levandu aliejukas?)

Kvepia tikriausiomis levandomis wub.gif Su niekuo nesumaišysi...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 15, 21:57)
Ne, man tie riebūs tik apkrauna odą, o drėkinimo vis tiek daugiau neduoda schmoll.gif

Man tai patinka riebesni, sviestai... Bet reikės vasarai gal šitą pabandyti, ekonomiškas daiktas biggrin.gif

QUOTE(Versmė @ 2009 11 15, 22:00)
Kokią bryyla liniuotę pasidarė  bigsmile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 20:50)
gal galetum apibudinti ta nepatinkanti kvapa? Kvepia levandomis (panasiai, kaip levandu aliejukas?), ar turi kazkoki kita nemalonu kvapa? Klausiu del to, kad sausu levandu ir levandu aliejuko kvapas man patinka, jiegu taip kvepetu, man tiktu  ax.gif

Kvapas labai panasus i levandu EA. Man si duso zele nuostabi, as net laukiu, kada galesiu nusipraust pries miega smile.gif tokia tiesiog pakyleta jauciuosi po duso su levandu zele wub.gif Todel nenaudoju per daznai, nes atrodo priprasiu ir prarasiu malonuma biggrin.gif
Atsakyti