Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 19:38)
As naudoju duso krema Natuderm botanics Ginkgo+Olive. Patinka  thumbup.gif  Gerai isplauna, nesausina odos, kvapas gaivus, kazka primena, bet negaliu suprasti ka, bet siaip malonus, neikyrus. Pripratinau prie jo ir savo vyra  biggrin.gif  Dabar jokiu vyrisku geliu neperkame, naudojame tik si.
Pirkau ji Eurokose su 20% nuolaida, visai nebrangu isejo, berods, apie 8 litus sumokejau. Kainos-kokybes santykis visai neblogas  mirksiukas.gif
Jei domina sudetis:
Aqua (Water), Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glyceryl oleate, Citric acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sodium benzoate, Potassium sorbate, Olea Europaea (Olive) fruit oil*, Limonene**, Linalool**, Ginkgo Biloba leaf extract*.
*organically grown
**from natural essential oils

Dėkui labai mirksiukas.gif o kokia tavo oda?
Atsakyti
Tiesa, parfuomuotas tas duso kremas, panasu, sintetiniu parfumu g.gif Jeigu pripratus tik prie naturalios kosmetikos, gali erzinti toks kvapas
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 11 15, 19:26)
1) kur??????????????/ plyyyz pasakyk  bigsmile.gif
2) čia kalbant apie medetkas, man alergologė(mano vaikas  doh.gif ) ir mūsų daktarė sakė kad medetkų negalima, ir weleda kažkodėl jas propoguoja, bet daktarai nepataria pypliams iki 5 net metų naudoti kažką su medetkom.
čia šiaip, info pasidalinau.

kaip tik ieškau savo mažyliui (beveik 2m.) kažko nuo šalčio žiemą smile.gif

1) Holos.lt parduotuvėje Gerulaičio g. Vilniuje - va toks dalykas, kurie jie deklaruoja kaip melasos cukrų smile.gif Sudėtyje deklaruojama: "Evaporated Cane Juice and Molasses". Net limpa tas gėris cool.gif Grožio procedūroms dar nebandžiau, nes nemanau, kad šis cukrus labai pašveis g.gif
user posted image
user posted image

Skystą melasą irgi mačiau, leiskit prisiminti kur g.gif
Prisiminiau - “Marks & Spencer” parduotuvėje cool.gif

2) Labai įdomu pasidomėti plačiau kas ir kaip g.gif

Pirkau mažą pakuotę vaikui šito (bet irgi su medetkomis g.gif ). Naudojau ir labai patiko, daaaaug geriau už "Weleda"..bent jau mums: http://www.nimfali.l.......=46&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 20:42)
Dėkui labai  mirksiukas.gif o kokia tavo oda?

Mano oda siaip normali, bet rudeni, ziema sausoka pasidaro. Po duso stengiuosi naudoti koki losjona ar aliejuka kunui.
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 19:43)
Tiesa, parfuomuotas tas duso kremas, panasu, sintetiniu parfumu  g.gif Jeigu pripratus tik prie naturalios kosmetikos, gali erzinti toks kvapas

O tai tie sintetiniai kvapai gal ir odai nelabai gerai? g.gif

QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 19:45)
Mano oda siaip normali, bet rudeni, ziema sausoka pasidaro. Po duso stengiuosi naudoti koki losjona ar aliejuka kunui.

mano kūno oda tokia pat smile.gif tik va po Weledos dušo žele iš vis nesausėja, net žiema... Bet kad brangi ji, gal reikės po Weledos pabandyti Natuderm botanics duškę ir rankų kremą ax.gif
Atsakyti
Danties pulinukui - spirito kompresai. Man ka tik padejo.

Weledos priemones su medetkom, kiek teko girdet, labai daug kieno vaikuciams netinka. Tai mes net nebandem smile.gif Bet jei jau tinka, tai tinka..
Atsakyti
Dar turiu klausimuką dėl druskų voniai... Turiu paprastą stambiagrūdę valgomą druską su jodu. Ar tokia tinka voniai? Kokią jūs naudojate, merginos, iš kur perkat? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 15, 20:44)

Skystą melasą irgi mačiau, leiskit prisiminti kur g.gif
Prisiminiau - “Marks & Spencer” parduotuvėje cool.gif

As siandien kaip tik Marks&Spencer melasa apziurejau, puskilis rodos 5.50 Lt
maciau sviesia ir tamsia, idomu kuo jos cia skiriasi?

Zmonyte, o kokia tu grozio procedura su melasa zinai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 11 15, 18:08)
Vakar įsigijau Kamelijų aliejų iš SP, ketinu šįvakar išbandyti veidui, gal kas jau bandė? smile.gif

Turiu kamelijų aliejų iš KN, naudoju veidui ir paakiams. Mano odai tinka, palyginus greitai isigeria, pamaitina, padrekina. Oda svelni, minkstute po jo thumbup.gif Siaip mano oda normali/misri, T-zonoje siek tiek rieboka buna, kitur sausoka kartais.
Kiek zinau, kameliju aliejus palaiko normalu odos balansa, rekomenduojamas net dehidratuotai odai, maitina, minkstina, regeneruoja, drekina oda, turi tonizuojanti poveiki, naudojamas rauksliu profilaktikai, turi priesuzdegimini poveiki. Tinka makijazo valymui. Taip pat rekomenduojamas plaukams, nagams.

Bandykite, gal ir Jums tiks ir patiks! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 20:50)
O tai tie sintetiniai kvapai gal ir odai nelabai gerai?  g.gif
mano kūno oda tokia pat  smile.gif tik va po Weledos dušo žele iš vis nesausėja, net žiema... Bet kad brangi ji, gal reikės po Weledos pabandyti Natuderm botanics duškę ir rankų kremą  ax.gif

O kokia Weledos duso zele turi? Kiek kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 20:50)
O tai tie sintetiniai kvapai gal ir odai nelabai gerai?  g.gif

Aisku, sintetiniai kvapai - nieko gero schmoll.gif Galetu vietoj ju kokiu skaniai kvepianciu eteriniu aliejuku ideti wub.gif Tiesa, ir kainuotu, tikriausiai brangiau... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 20:43)
Tiesa, parfuomuotas tas duso kremas, panasu, sintetiniu parfumu  g.gif Jeigu pripratus tik prie naturalios kosmetikos, gali erzinti toks kvapas

Man tai jis nekvepia jokia sintetika. schmoll.gif
Juk ir sudėtyje matosi :
*organically grown
**from natural essential oils g.gif

Atsakyti
QUOTE(Floe @ 2009 11 15, 20:17)
O kokia Weledos duso zele turi? Kiek kainuoja?
Papildyta:

Turėjau su šaltalankiais, tai labai patiko kvapas, o dabar turiu su levandom. Poveikis toks pat geras, bet vat kvapas man nepatinka rolleyes.gif sunaudot sunaudosiu, bet šio kvapo nebepirkčiau... Aišku su kvapais kiekvienam labai skirtingai smile.gif O kainuoja apie 30 lt, perku iš Holos, tik levandų pirkau su nuolaida už 20 berods, gal ir dabar dar nuolaida yra...

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 15, 20:23)
Juk ir sudėtyje matosi :
*organically grown
**from natural essential oils  g.gif

Tada thumbup.gif Sudėtis jų produkcijos skurdoka, tai gal dėl to pigesnė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 15 lapkričio 2009 - 20:35
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 15, 21:23)
Juk ir sudėtyje matosi :
*organically grown
**from natural essential oils  g.gif

Tik tai sios duso zeles nurodytoje sudetyje prie Parfum (Fragrance) nera nei *, nei ** g.gif Todel ir abejuoju del kvapo naturalumo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 21:35)
Turėjau su šaltalankiais, tai labai patiko kvapas, o dabar turiu su levandom. Poveikis toks pat geras, bet vat kvapas man nepatinka  rolleyes.gif sunaudot sunaudosiu, bet šio kvapo nebepirkčiau...

gal galetum apibudinti ta nepatinkanti kvapa? Kvepia levandomis (panasiai, kaip levandu aliejukas?), ar turi kazkoki kita nemalonu kvapa? Klausiu del to, kad sausu levandu ir levandu aliejuko kvapas man patinka, jiegu taip kvepetu, man tiktu ax.gif
Atsakyti