Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Oksanik @ 2009 11 15, 16:02)

Man sesuo vokietė atrašė SMS'ą, kad tai 'sultys' arba toks kasdienis-žargoninis žodis kaip 'sunka' g.gif
Atsakyti
Tada šitas:
http://imunitetas.lt...d=2&prekid=1304
smile.gif
Atsakyti
Natuderm botanics kosmetikos yra Rimi 4u.gif gal kas išbandėt? sertifikuota BDHI, ganėtinai pigi... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 15 lapkričio 2009 - 18:37
QUOTE(Rasma @ 2009 11 15, 18:36)
Man sesuo vokietė atrašė SMS'ą, kad tai 'sultys' arba toks kasdienis-žargoninis žodis kaip 'sunka' g.gif

Aciu 4u.gif

Bryyla, jei nemaisau, tai as isbandziau ranku krema, mokejau apie 13 lt, man neblogas, oda kaip plevele pasidengia, bet lyg ir nesisuka i gumuliukus, ilgam uztenka, nereikia didelio kiekio pasitepti

O as neobio prausikli nusipirkau su orchidejom, man visai patinka, toks neputuojantis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksanik: 15 lapkričio 2009 - 18:44
QUOTE(Oksanik @ 2009 11 15, 18:41)
Bryyla, jei nemaisau, tai as isbandziau ranku krema, mokejau apie 13 lt, man neblogas, oda kaip plevele pasidengia, bet lyg ir nesisuka i gumuliukus, ilgam uztenka, nereikia didelio kiekio pasitepti

O kvapas kaip? Katik panaršiau po internetą ir radau senose SM temose, kad smirdi ši kosmetika doh.gif Bet va kaina tai gundo...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 18:47)
O kvapas kaip? Katik panaršiau po internetą ir radau senose SM temose, kad smirdi ši kosmetika  doh.gif Bet va kaina tai gundo...

Del smirdejimo tai, manau, subjektyvu... Man tai ji nesmirdi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 19:47)
O kvapas kaip? Katik panaršiau po internetą ir radau senose SM temose, kad smirdi ši kosmetika  doh.gif Bet va kaina tai gundo...

Nu man tai kvapas kaip ir normalus, nes neprisimenu, nes jei jau kvapas erzina as ilgai prisimenu, man nepatiko aubrey mineralinis vanduo ant veido purksti, stovi nenaudojamas schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms, aš irgi pradėjau bandyti natūralią kosmetiką. 4u.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 11 14, 10:14)
Summer-In-Paris, gal zinai, koks to argital valomojo kremo tikslus pavadinimas? vakar nuejau tiesiu taikymu i stepona po darbo ir paklausiau, tai manes nesuprato, ko as noriu biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 14, 10:21)
Agnuta, pavadinimo nepaklausiau, bet manau, kad ten yra Burdock kremas, mat jis skirtas nuo spuogų, aknės 4u.gif Kolkas kartą tepasitepiau (laukia ir antras, kai tik iš lovos išlipsiu blush2.gif), tai norėjosi rėkti, kad tai yra tai, ko ieškojau nuo tada, kai pradėjau naudoti eko kosmetiką biggrin.gif Drėkina, gydo ir odą palieką ABSOLIUČIAI matinę wub.gif Na bet anksti džiaugtis po vieno karto smile.gif

Merginos, norėjau pklausti, o tik Vilniuje Argital tėra pirkti? Ar yra kur nors internetu Lietuvoje? Iš anksto ačiū už atsakymus. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 15, 18:49)
Del smirdejimo tai, manau, subjektyvu... Man tai ji nesmirdi  rolleyes.gif

QUOTE(Oksanik @ 2009 11 15, 18:49)
Nu man tai kvapas kaip ir normalus, nes neprisimenu, nes jei jau kvapas erzina as ilgai prisimenu, man nepatiko aubrey mineralinis vanduo ant veido purksti, stovi nenaudojamas schmoll.gif

Dėkui, tai reiks bandyti rankų krema rolleyes.gif o kaip duskės? nesausina odos?
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 19:47)

Aš turėjau rankų kremus, toj orandžinėj pakuotėj, jautriai odai, tikrai kvapas nepatiko, kažkokia rūgštim atsiduoda.Bet žalsvoj, labai patiko, tikrai pirkčiau dar. rolleyes.gif Bet čia vėl gi, kiekvienam skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 27, 18:02)
Stop stop stop - čia jau rašot ne apie cukrų schmoll.gif Kalbat apie melasą arba dar kitaip (LT tikrai mačiau pirkti)

kur??????????????/ plyyyz pasakyk bigsmile.gif
ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2009 11 06, 23:23)
Naudoju vaikui tokį,, tų 8g turėtų visai žiemai užtekti, lengvai tepasi ir susigeria, o kvapas neaitrus, nors man ir weledos visai nieko buvo  ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 11 06, 23:26)
Ir žiemą jau naudojot - apsaugojo veiduką nuo šerpetų ir nušalimų? ax.gif

Man ir "Weleda" buvo nieko, bet ne geriausia blush2.gif Blizgumas, riebumas, kvapas..nežinau, ne super ax.gif

čia kalbant apie medetkas, man alergologė(mano vaikas doh.gif ) ir mūsų daktarė sakė kad medetkų negalima, ir weleda kažkodėl jas propoguoja, bet daktarai nepataria pypliams iki 5 net metų naudoti kažką su medetkom.
čia šiaip, info pasidalinau.

kaip tik ieškau savo mažyliui (beveik 2m.) kažko nuo šalčio žiemą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 15, 19:33)
Natuderm botanics kosmetikos yra Rimi  4u.gif gal kas išbandėt? sertifikuota BDHI, ganėtinai pigi...  smile.gif

As naudoju duso krema Natuderm botanics Ginkgo+Olive. Patinka thumbup.gif Gerai isplauna, nesausina odos, kvapas gaivus, kazka primena, bet negaliu suprasti ka, bet siaip malonus, neikyrus. Pripratinau prie jo ir savo vyra biggrin.gif Dabar jokiu vyrisku geliu neperkame, naudojame tik si.
Pirkau ji Eurokose su 20% nuolaida, visai nebrangu isejo, berods, apie 8 litus sumokejau. Kainos-kokybes santykis visai neblogas mirksiukas.gif
Jei domina sudetis:
Aqua (Water), Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glyceryl oleate, Citric acid, Glycerin, Parfum (Fragrance), Sodium benzoate, Potassium sorbate, Olea Europaea (Olive) fruit oil*, Limonene**, Linalool**, Ginkgo Biloba leaf extract*.
*organically grown
**from natural essential oils
Atsakyti