Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 11 07, 00:14)
O ką jūs nusiteikusios naudoti nuo šalčio?

O storas sluoksnis Hauschkos roziu kremo nepagelbetu? g.gif

QUOTE(Chippie @ 2009 11 07, 00:34)
Kaip tau Suki ??

Labiausiai esu patenkinta sebuma reguliuojanciu serumu - tikrai veikia ir nei kiek negaila sumoketu pinigeliu. Taupiai naudojasi be to, taigi gal ir ateityje kartosiu smile.gif Nes jo nepasitepus pastebiu, kad oda labiau pasriebaluoja (didesnis blizgesys), kaip ir anksciau, jo nenaudojus.

Dar patinka balansuojantis aliejukas, miniukas kaip tik i pabaiga ir dvejoju, ar pirkti normalia pakuote (gal ka pigiau rasiu).

Balansuojantis tonikas truputi sausina ax.gif Bet oda neserpetoja, tik tokia isitempus lieka, jei po jo nieko netepciau. Taigi kolkas neatrodo kazkas nepakartojamo ax.gif Nors siaip tai normalus tonikas, esu ir prastesniu produktu naudojusi.

Prausiklis tai super, aisku biggrin.gif Tik va kad jau baiginejasi...

Turiu ir molio normalia pakuote nusipirkusi, tai gaila man ji naudoti lotuliukas.gif Gyvenime nesu pirkusi brangesnes kosmetikos priemones. Net jei bus labai veiksmingas, tikrai daugiau uz tokia suma nepirksiu (su visais muitais atsiejo gal netoli 170lt, absurdu absurdas), o verciau pati bandysiu kopijuoti (skaiciau sudeti, visus ingredientus galima nesunkiai susipirkti). Kolkas kelis kartus bandziau kaip kauke - labai svelniai valo oda, prigesina berimus, problemines vietas, susvelnina raudoni, na bet kaina kaina doh.gif doh.gif

Dar miniuku turejau kuno prieziurai, tai niekas nepaliko ispudzio, gal tik tas 'healing butter salve' patiko, taciau atrodo nereali kaina (60 ml 30 USD).

Na ir dar reikia laiko, kad susidraugauciau su balansuojanciu losjonu veidui (vietoj kremo), kolkas tik pora sykiu tebandziau.

Bendrai paemus, susidariau nuomone, kad ne visi produktai verti savo kainos. Taciau yra ir labai kokybisku ir veiksmingu dalyku smile.gif

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 07, 17:00)
Gal turite atradusios koki gera burnos skalavimo skysti?

Turejau Weledos, patiko. Dabar naudoju Logonos, jau net atsibodo doh.gif 4men - puse buteliuko doh.gif Irgi uztenka poros laseliu (lasinu tiesiog i buteliuko kamstuka). Abu kokybiski, neskirciau ne vieno, gal tik kad Logonos - tikrai gaiviai metinis.

QUOTE(Peach18 @ 2009 11 07, 17:58)
Rasma, Tas brangesnis yra laukinių rozmarinų- pigesnis turėtų būti rozmarinų auginamų laukuose ir prižiūrimi žmonių. Tie laukiniai vertingesni, kaip ir visi laukiniai augalai. Na. bent jau aš taip supratau ax.gif  blush2.gif .

drinks_cheers.gif as irgi kai rinkausi plaukams rozmarinus, tai KN konsultantes sutiko, kad nera butina to brangesnio pirkti, pilnai uztektu ir to pigesnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 07 lapkričio 2009 - 17:20
QUOTE(Rasma @ 2009 11 07, 16:38)
To nepakako umn.gif  notworthy.gif  mega_shok.gif

Dar paėmiau sviestmedžio (bet didelis kiekis doh.gif , mažesnio nebuvo verysad.gif ) ir gryno Altajaus šaltalankių aliejaus (gydysiu vaiko baisius alerginius bėrimus).

lotuliukas.gif
Nu ir pavarei biggrin.gif
O kokie tie bėrimai, ant viso kūno ar kažkur koncentruojas? Vaikystėj turėjau bėrimų (man rodos egzemą) iš kelių vidinės pusės, tokie rausvi sausos odos niežtintys ploteliai, kuriuos reikėdavo gydyti smirdinčiais vaisitnėj gamintais tepalais ir kvarco lempom, galiausiai praėjo, o dabar vaikui tas pats verysad.gif irgi ant kelių, tepu tamanais, sviestmedžiu, laukiu vizito pas dermatologą kur išrašys kokį hormoninį "stebuklą" O šaltalankiai padėtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Versmė: 07 lapkričio 2009 - 17:21
QUOTE(Rasma @ 2009 11 07, 16:38)
O kur jūs perkat EA? Ot būtų faina užsisakyti iš kur pigiau ir neblogesnės kokybės cool.gif Nes dar ne viską susipirkau ką norėjau..kai išgirdau vanilės EA kainą (95? blink.gif ), ylang-ylang (apie 50?), rožių irgi labai nepigiai susakė..tai jau kiūtinau lauk - kitąkart gal cool.gif

Yra ir už 21lt., aplamai aš KN prašau ea kainininko ir pati renkuosi EA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 07, 17:38)
Išėjau apsipirkti umn.gif  notworthy.gif  mega_shok.gif

Šaunuolė. thumbup.gif

Monica, o kaip ricina?Na rašo,kad ji gerai drėkina, bet mes juk jos kaip tik prisibijom, nes didesnis kiekis sausina.. g.gif Gal žinai kaip ten yra? 4u.gif

Jau išbandžiau abi kaukes iš violey, wellments su santalmedžiu, patiko kvapas,tokia riebi atrodo,plaukus pamaitino gerai.patiko. O šiandien išbandžiau laveros mango,na tas mango kvapas man truputį nelabai, bet pati kaukė patiko, tokia dar tirštesnė nei wellments, plaukai labai gražiai atrodė ir primaitinti, bet ir tokie purūs. wub.gif Nežinau kas, bet man jautėsi kaip amoniako kvapas. unsure.gif Ji skirta dažytiems plaukams, tai man ir priminė plaukų dažus, net išsiplovus ir išsidžiovinus, atrodė,kad ką tik nusidažius plaukus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 07, 16:44)

Hibisco, o nenori pabandyti burnos skalauti su vandeniu+ea?Man net dantys su tokiu tirpalu gerai išsivalo, skalauti irgi puikiai tinka. Taip pat tam galima naudoti kai kuriuos hidrolatus.

As paskutiniu metu skalavau vandeniu su arbatmedzio EA, bet mano dantiste man pasake, kad labai jis tinkamas ir geras burnos skalavimui (labai nustebau, kad gydytoja gerai i vertino EA biggrin.gif ), bet daugiau tada, kai reikia kokia zaizdele pagydyti ar kai dantenos kraujuoja, o ne kasdien su juo skalauti, kaip kad as dariau doh.gif Siuo metu jokiu problemu neturiu, kitu tinkamu EA skalavimui nezinau, todel ir klausiu apie skalavimo skyscius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 07, 17:39)
As paskutiniu metu skalavau vandeniu su arbatmedzio EA, bet mano dantiste man pasake, kad labai jis tinkamas ir geras burnos skalavimui (labai nustebau, kad gydytoja gerai i vertino EA  biggrin.gif ), bet daugiau tada, kai reikia kokia zaizdele pagydyti ar kai dantenos kraujuoja, o ne kasdien su juo skalauti, kaip kad as dariau  doh.gif Siuo metu jokiu problemu neturiu, kitu tinkamu EA skalavimui nezinau, todel ir klausiu apie skalavimo skyscius...  smile.gif

Su tuo skalavimu su EA manau reikia buti atsargiems unsure.gif va prisiskaiciau, kad pelargoniju EA labai gerai gerkles uzdegima gydyti, tai prisibandziau... Skalavau pora kartu ir po to abukart labai skrandi skaudejo, dure tiesiog.. O EA i silto vandens stikline 2 ar 3 lasus telasinau, nenurijau, o tik paskalavau, bet su seilem turbut EA ir i skrandi pateko g.gif na vat nebent su arbatmedziu nebijociau, nes ji jau ant dantu pastos ne karta bandziau, tai nieko... Labai gerai apnasas nuvale, suteike gaivumo ir pabalino dantis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bryyla: 07 lapkričio 2009 - 17:54
Rasma, apsipirkimas geras bigsmile.gif as tai uztai isvis stengiuosi dabar vengti visu parduotuviu, kol neprireike nieko labai jau labai biggrin.gif bet dalykai reikalingi, ir ilgam uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 07, 17:17)
lotuliukas.gif
Nu ir pavarei  biggrin.gif
O kokie tie bėrimai, ant viso kūno ar kažkur koncentruojas? Vaikystėj turėjau bėrimų (man rodos egzemą) iš kelių vidinės pusės, tokie rausvi sausos odos niežtintys ploteliai, kuriuos reikėdavo gydyti smirdinčiais vaisitnėj gamintais tepalais ir kvarco lempom, galiausiai praėjo, o dabar vaikui tas pats  verysad.gif irgi ant kelių, tepu tamanais, sviestmedžiu, laukiu vizito pas dermatologą kur išrašys kokį hormoninį "stebuklą" O šaltalankiai padėtų?

Tai ir stebiuosi kaip čia man taip pavyko pavaryti..jau tokia racionali, susilaikanti paskutiniu metu buvau..bet jau kai pratrūko biggrin.gif

labiausiai nukentėjęs užpakalliukas, po to alkūnių ir kelių sulenkimuose, atskirais lopeliais- nugarytė..toks raudonas, sausas-šerpetojantis, iškilus-ruplėtas bėrimas, niežtintis..grynai kaip būna egzema, atopinis dermatitas ax.gif

Nuo niežulio labai padeda ir išvis tikrai veiksmingai nuima tą ruplėtumą, raudonumą, 'degimą' homeopatinis "Iricar" tepaliukas mirksiukas.gif Gyd. norėjo irgi skirti truputį su hormonais, bet kol kas nesutikau schmoll.gif Kur jau pusantrų metukų vaikui tokius dalykus doh.gif

Prisiskaičiau, kad šaltalankiai labai gerai tokiu atveju. Tai jau pritepiau (bet kol kas uždažiau vaiką neskiestu biggrin.gif ). Po kelių valandų ta spalva jau ima susigerti ax.gif

Rašo: "- žaizdų,
- nudegimų,
- įvairių odos ir gleivinių grybelių,
- bendrai įvairių odos problemų atvejais.

Kaip atskiras šaltalankių aliejaus privalumas minima jo savybė saugoti baltuosius kraujo kūnelius nuo radiacijos ir radioterapijos (švitinimo). Po chemoterapijos jis padeda odos audinių ląstelėms daug greičiau atsikurti ir skatina odos gijimą. Taigi jis gali padėti vėžiu sergantiems žmonėms, kuriems skirta radioterapija."

"- nuo dermatitų, žaizdų, sutrūkinėjimų, iššutimų
- nudegimų,"

"Nudegimus ir sunkiausias žaizdas gydantis „raudonasis aliejus“"
http://www.kvapunama...lt/naujiena/69/

http://www.seabuckth...o...2&Itemid=44

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 07, 17:35)
  Nežinau kas, bet man jautėsi kaip amoniako kvapas. unsure.gif

Keista kaip g.gif Aš ją irgi naudojus ir man patiko, bet tokio pašalinio kvapo nejaučiau unsure.gif Stiprus 'saldaininis' man tas kvapas biggrin.gif

O "Wellments" bambukinis balzamas man labai neskalsus, nors savo poveikiu irgi thumbup.gif Gal mano plaukai labai išsausėję, bet staigiai susigeria ir net skalaujant to balzamo nebejaučiu, kad buvo unsure.gif

QUOTE(pearl @ 2009 11 07, 17:54)
as tai uztai isvis stengiuosi dabar vengti visu parduotuviu, kol neprireike nieko labai jau labai biggrin.gif

Tai va, vengiau vengiau..ir kad prireikė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 07, 18:20)
Gyd. norėjo irgi skirti truputį su hormonais, bet kol kas nesutikau schmoll.gif Kur jau pusantrų metukų vaikui tokius dalykus doh.gif

as niekaip nesuprantu tu gydytoju, biski kas ir skiria hormonu doh.gif mum ir kol kas tik padeda "Iricar"
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 11 07, 16:58)
Rasma, Tas brangesnis yra laukinių rozmarinų- pigesnis turėtų būti rozmarinų auginamų laukuose ir prižiūrimi žmonių. Tie laukiniai vertingesni, kaip ir visi laukiniai augalai. Na. bent jau aš taip supratau ax.gif  blush2.gif .

Netiesa. Brangesnis yra tiesiog kito cht-verbenono (švelniausias kvapas), o pigesnis -cineolio. Manau, kad kiti Lt parduodami yra kamforo cht (stipriausias kvapas). Nuo plaukų slinkimo labiausiai cineolinis rekomenduojamas.

Bendrai kalbant apie ea kainas, tai brangiausi yra ekol. sert. Laukiniai nėra tokie brangūs, išskyrus kai jų mažas augimo plotas, yra reti.

QUOTE(Rasma @ 2009 11 07, 17:09)
Levandas irgi kažkada laukines ėmiau, brangesnes..Provanso gal g.gif Bet pamenu, jog akcentavo, jog tik viena tų laukinių levandų rūšis turi tą garsųjį raminamąjį-atpalaiduojantį poveikį (ėmiau, kad irgi patalpas pakvėpint prieš miegą kur migdau mažiuką ax.gif ), kitos atseit silpnai veikia arba visai neveikia g.gif

Įtariu, kad kalbėjo apie angustifolia (tikrąją) ir High Altitude , nžn, kaip tiksliai išversti, pažodžiui-augančią dideliame aukštyje. Skaičiau, kad ją labiausiai vertina aromaterapistai, jos stipriausias poveikis. Bet manau, kad visos jos bent kažkiek ramina.
Papildyta:
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 07, 17:35)
Monica, o kaip ricina?Na rašo,kad ji gerai drėkina, bet mes juk jos kaip tik prisibijom, nes didesnis kiekis sausina.. g.gif Gal žinai kaip ten yra? 4u.gif

nežinau, nebandžiau. Dariua su ja plaukams kaukę, tai l. sunkiai išsiplauna, sunkesnė nei kiti aliejai. Tik į lūpų balzamą dėjau. skaičiau, kad tik 10 proc. į mišinius dėti, manua gali kimšti poras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 07 lapkričio 2009 - 18:53
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 07, 10:57)
Aciu uz naujus namucius, Rasma,  4u.gif
Akomoj ziurinejausi ir pasirodo sviestmedzio yra ir aliejus ir sviestas, bet jei tas pats, patogiau butu aliejukas  ax.gif
mes ir nusipirkom si balzamiuka, mazajai labai patinka, lengvas, pakankamai riebus ir man tiko kojas nusiskutus  blush2.gif  biggrin.gif

o kur pirkote ta kremuka ir kiek mokejot?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 11 07, 19:03)
o kur pirkote ta kremuka ir kiek mokejot?

Nimfali 4u.gif kai cia buvo tos nuolaidytes, emiau didesne pakuote, tai lygtais apie 30 lt, jei nemaisau unsure.gif
Atsakyti