QUOTE(Rasma @ 2009 11 07, 00:14)
O ką jūs nusiteikusios naudoti nuo šalčio?
O storas sluoksnis Hauschkos roziu kremo nepagelbetu?
QUOTE(Chippie @ 2009 11 07, 00:34)
Kaip tau Suki ??
Labiausiai esu patenkinta sebuma reguliuojanciu serumu - tikrai veikia ir nei kiek negaila sumoketu pinigeliu. Taupiai naudojasi be to, taigi gal ir ateityje kartosiu Nes jo nepasitepus pastebiu, kad oda labiau pasriebaluoja (didesnis blizgesys), kaip ir anksciau, jo nenaudojus.
Dar patinka balansuojantis aliejukas, miniukas kaip tik i pabaiga ir dvejoju, ar pirkti normalia pakuote (gal ka pigiau rasiu).
Balansuojantis tonikas truputi sausina Bet oda neserpetoja, tik tokia isitempus lieka, jei po jo nieko netepciau. Taigi kolkas neatrodo kazkas nepakartojamo Nors siaip tai normalus tonikas, esu ir prastesniu produktu naudojusi.
Prausiklis tai super, aisku Tik va kad jau baiginejasi...
Turiu ir molio normalia pakuote nusipirkusi, tai gaila man ji naudoti Gyvenime nesu pirkusi brangesnes kosmetikos priemones. Net jei bus labai veiksmingas, tikrai daugiau uz tokia suma nepirksiu (su visais muitais atsiejo gal netoli 170lt, absurdu absurdas), o verciau pati bandysiu kopijuoti (skaiciau sudeti, visus ingredientus galima nesunkiai susipirkti). Kolkas kelis kartus bandziau kaip kauke - labai svelniai valo oda, prigesina berimus, problemines vietas, susvelnina raudoni, na bet kaina kaina
Dar miniuku turejau kuno prieziurai, tai niekas nepaliko ispudzio, gal tik tas 'healing butter salve' patiko, taciau atrodo nereali kaina (60 ml 30 USD).
Na ir dar reikia laiko, kad susidraugauciau su balansuojanciu losjonu veidui (vietoj kremo), kolkas tik pora sykiu tebandziau.
Bendrai paemus, susidariau nuomone, kad ne visi produktai verti savo kainos. Taciau yra ir labai kokybisku ir veiksmingu dalyku
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 07, 17:00)
Gal turite atradusios koki gera burnos skalavimo skysti?
Turejau Weledos, patiko. Dabar naudoju Logonos, jau net atsibodo 4men - puse buteliuko Irgi uztenka poros laseliu (lasinu tiesiog i buteliuko kamstuka). Abu kokybiski, neskirciau ne vieno, gal tik kad Logonos - tikrai gaiviai metinis.
QUOTE(Peach18 @ 2009 11 07, 17:58)
Rasma, Tas brangesnis yra laukinių rozmarinų- pigesnis turėtų būti rozmarinų auginamų laukuose ir prižiūrimi žmonių. Tie laukiniai vertingesni, kaip ir visi laukiniai augalai. Na. bent jau aš taip supratau .
as irgi kai rinkausi plaukams rozmarinus, tai KN konsultantes sutiko, kad nera butina to brangesnio pirkti, pilnai uztektu ir to pigesnio.