Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 14, 17:25)
Kažkas man pasakojo, kad sumaišius su pienu, ta kava nebe taip jau ir 'kala į galvą' blush2.gif Gal klystu ax.gif

drinks_cheers.gif taip ir yra
Atsakyti
Nežinau, gal jau buvo kada kalbėta apie tai, bet tiems, kas buvot susidomėję muilo gamyba, muilo gamybos kursus organizuoja Lemurija. Pirkau jų muilą ir pavarčiau svetainę čia . Pati nedalyvavau, todėl, deja, įspūdžiais pasidalint negaliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 14, 16:17)
Nieko neapgaudinėja, tiesiog niekur teisės aktuose nėra parašyta, ka reiškia 'natūrali kosmetika', tai ir manipuliuoja šiuo terminu kas tik netingi smile.gif

Tiesa, bet vis tiek pikta doh.gif

QUOTE(Monica @ 2009 11 14, 16:22)
čia  rašo, kad 2-4 proc.

Įsivaizduokit, sergu rimtokai, galvoju, ar ne gripas...Atsikėliau pavalgyt, ir.. neiškenčiau prie sm neprisėdus doh.gif

ačiū labai 4u.gif

Tokią priklausomybę ir aš turiu 4u.gif
Atsakyti
Vakar ir as pasilepinau truputi smile.gif Po duso molio kauke, nuprausus, pagal patarimus siltas ranksluostukas ant veido suvilgytas levandu ea, tada aliejukas su roziu ea, vel siltas ranksluostukas, masaziukas, po tu keliu minuciu tokio pasilepinimo tokia atsigavus pasijauciau, pakyleta bigsmile.gif
Atsakyti
Reik pagalbos help.gif
Mano tėvas gan ilgą laiką netvarkė dantų, po to peršalo ir išlindo infekcija - visas žandas sutinęs, lyg tais pulinys formuojasi unsure.gif Kokį kompresą su ea galima padaryt? Kiek laiko laikyti, kokią medžiagą naudot ir pan., kad iki pirmadienio pratempt...
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 14, 19:22)
Reik pagalbos  help.gif
Mano tėvas gan ilgą laiką netvarkė dantų, po to peršalo ir išlindo infekcija - visas žandas sutinęs, lyg tais pulinys formuojasi  unsure.gif Kokį kompresą su ea galima padaryt? Kiek laiko laikyti, kokią medžiagą naudot ir pan., kad iki pirmadienio pratempt...

Gal skalauti su druska, arba su vandeniu įlašinus arbatmedžio ea, ir kopresą su tuo pačiu ea pabandykit dėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 14, 20:22)
Reik pagalbos  help.gif
Mano tėvas gan ilgą laiką netvarkė dantų, po to peršalo ir išlindo infekcija - visas žandas sutinęs, lyg tais pulinys formuojasi  unsure.gif Kokį kompresą su ea galima padaryt? Kiek laiko laikyti, kokią medžiagą naudot ir pan., kad iki pirmadienio pratempt...

O gal galima i Zalgirio g. esancia ligonine kreiptis, kazkoks ekstra pagalbos kabinetas turetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 14, 20:42)
O gal galima i Zalgirio g. esancia ligonine kreiptis, kazkoks ekstra pagalbos kabinetas turetu buti  g.gif

Tikrai galima, pačiai teko kartą kreiptis ten 4u.gif Buvo nedidelis pūlinukas, tai išvalė jį ir liepė skalauti Eludril skysčiu, greitai susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 14, 19:42)
O gal galima i Zalgirio g. esancia ligonine kreiptis, kazkoks ekstra pagalbos kabinetas turetu buti  g.gif

Man irgi taip atrodo, nes tokiais dalykais negalima juokauti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 13, 19:31)
Man taip pat ydomu, ar galima Argital nusipirkti internetu LT? g.gif

na nebent tokią prekybą paleistų ta Mados antra parduotuvė, bet nebeprisimenu aš jos adreso nete unsure.gif

QUOTE(eglute82 @ 2009 11 13, 20:28)
dar prigriebiau 20 ml Argital Scrub, "natural mask for face with green clay, iris and damask rose"

va cia tai bent ir paskui uzmiegi?

kiek suplojai? Čia visa pakuotė? smile.gif

tikri kofemanai ir kibirą kavos išgėrę greit užmiega biggrin.gif Aš šitą gėrį iškeičiau į tai:
user posted image
Tik pas mus po 125 gr pardavinėja smile.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 14, 01:25)
nedirgina jis tau skrandzio?

ištirpintas - ne. Ir po pusryčių jį geriu, ne ant tuščio skrandžio 4u.gif

Rasma, savojo vitamino C dėžutę jau esu išmetusi, bet ant pačio buteliuko yra parašyta latviškai: 500 mg (833 % IDD), tai IDD berods bus rekomenduojama paros norma ax.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 14, 10:21)
norėjosi rėkti, kad tai yra tai, ko ieškojau nuo tada, kai pradėjau naudoti eko kosmetiką biggrin.gif

klausyk, panele, gėdos turėtum bash.gif laugh.gif

QUOTE(Odora @ 2009 11 14, 14:33)
buvo isdidziai iteiktas mary kay rinkinukas kaip itin naturalios kosmetikos lotuliukas.gif

bet kažkaip neprisipažinai, vistik kur tu jį dėjai rolleyes.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 14, 16:49)

ar patikimas tavo šaltinis dėl to glicerino sintetiškumo?

Monica, SM nepabėgs, tu sveik greičiau 4u.gif

aš šiandien Saluks'e (Oze) pirkau Weledos rozmarinų vandenį, labai noriu išbandyti smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 14 lapkričio 2009 - 20:28
QUOTE(katutis @ 2009 11 14, 20:28)
ar patikimas tavo šaltinis dėl to glicerino sintetiškumo?

Mano mama farmacininkė, pasižiūrėjo pati mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 14, 20:28)
aš šiandien Saluks'e (Oze) pirkau Weledos rozmarinų vandenį, labai noriu išbandyti smile.gif
user posted image

Aš kai pabaigiau losjoną, šiame buteliuke pasidarau obuolių acto kaukę, labai patogu naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 14, 20:40)
Mano mama farmacininkė, pasižiūrėjo pati mirksiukas.gif
Papildyta:

Aš kai pabaigiau losjoną, šiame buteliuke pasidarau obuolių acto kaukę, labai patogu naudoti mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif Baisu, kai ant etiketės neparašo produkto kilmės doh.gif

kas čia per kaukė? wink.gif
Atsakyti