Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 11 13, 22:33)
Ačiū labai  cool.gif Pažįstama sakė prekiauja "natūralia" kosmetika mary kay,

as vienai megejai dovanoti chem kosmetika pasakiau, kad mano oda tik naturalia toleruoja ir bvau rami nusikraciusi, tai po kurio laiko buvo isdidziai iteiktas mary kay rinkinukas kaip itin naturalios kosmetikos lotuliukas.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 14, 11:21)
Agnuta, pavadinimo nepaklausiau, bet manau, kad ten yra Burdock kremas, mat jis skirtas nuo spuogų, aknės 4u.gif Kolkas kartą tepasitepiau (laukia ir antras, kai tik iš lovos išlipsiu blush2.gif), tai norėjosi rėkti, kad tai yra tai, ko ieškojau nuo tada, kai pradėjau naudoti eko kosmetiką biggrin.gif Drėkina, gydo ir odą palieką ABSOLIUČIAI matinę wub.gif Na bet anksti džiaugtis po vieno karto smile.gif

vaje vaje lauksiu atsiliepimu tolimesniu, galvojau, kad man argital roziu kremo reikia bet gal vistik sito noreti biggrin.gif
beje kas apie kainas man rodos argital roziu kremas stepone ar ne 120lt
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 14, 14:17)
Suaugusiam žmogui iki 300-500 mg per dieną kofeino yra saugi dozė (o tokia dozė yra 2-3 puodeliuose stiprios kavos - latte? nepamenu kaip ji vadinasi..na tokia juoda, mažam puoduke blush2.gif ). Kavą gerti savotiškai sveika biggrin.gif  (aišku ne hipertonikams smile.gif

esspresso 4u.gif siaip ji stiproka, man vieno puodelio vakare uztenka tam, kad akys butu kaip stiklines puse nakties biggrin.gif bet cia apie gera esspresso mirksiukas.gif o latte - tai su pienu kava, panasi i capuccino ax.gif jos nera stiprios blush2.gif oi, as tai kavomane biggrin.gif bet tik todel, kad man labai skanu kava su pienu biggrin.gif dar labai patinka uzplikytos geros kavos kvapas wub.gif tai nors puodeliu per diena pasilepinu biggrin.gif jau sugundet - pabandysiu giliu kava artimiausiu metu biggrin.gif beje, paklausiau mamos, tai sake, kad jai giliu kava mociute mazai darydavo su pienu (sutrindavo tikras giles cool.gif ) ir kaip vaikui buvo skanu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pearl: 14 lapkričio 2009 - 15:46
pearl truputi pataisysiu, latte yra stipri nes i ja pilamas visas puodziukas to pacio ekspreso kavos smile.gif tiek, kad su pienu tai nesijaucia
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 14, 01:42)
zinoma galima ir  i buteliuka su aliejumi, tik kaskart pries naudojant reikes suplakti. As nepilu i buteliuka su aliejumi, nes ne kiekviena karta naudoju ji su glicerinu, i delna isivarvinu aliejuko ir glic. Glicerina perku vaistineje,apie 7 litus buteliukas kainuoja

Aš pirksiu augalinį gliceriną ir ne iš vaistinės smile.gif O galvoju lašint į buteliuką, nes man labai mažai reikia aliejaus vienam kartui, tai ir toglicerino kiekį būtų sunku matuoti kaskart... Nesunku ir suplakti ax.gif O gal žinai kiek glicerino galima dėti? na sakykim į 30 ml aliejaus? Ieškojau internete info, bet neradau nieko g.gif

QUOTE(Odora @ 2009 11 14, 14:33)
as vienai megejai dovanoti chem kosmetika pasakiau, kad mano oda tik naturalia toleruoja ir bvau rami nusikraciusi, tai po kurio laiko buvo isdidziai iteiktas mary kay rinkinukas kaip itin naturalios kosmetikos lotuliukas.gif

Man tai net pikta, kai gamintojai taip apgaudinėja žmones protest.gif
Atsakyti
Rasma, smagu forume turėti išmanančių 4u.gif 4u.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 14, 17:13)
Man tai net pikta, kai gamintojai taip apgaudinėja žmones

Nieko neapgaudinėja, tiesiog niekur teisės aktuose nėra parašyta, ka reiškia 'natūrali kosmetika', tai ir manipuliuoja šiuo terminu kas tik netingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 14, 16:13)
Aš pirksiu augalinį gliceriną ir ne iš vaistinės  smile.gif  O galvoju lašint į buteliuką, nes man labai mažai reikia aliejaus vienam kartui, tai ir toglicerino kiekį būtų sunku matuoti kaskart... Nesunku ir suplakti  ax.gif O gal žinai kiek glicerino galima dėti?

čia rašo, kad 2-4 proc.

Įsivaizduokit, sergu rimtokai, galvoju, ar ne gripas...Atsikėliau pavalgyt, ir.. neiškenčiau prie sm neprisėdus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 14 lapkričio 2009 - 16:27
QUOTE(Monica @ 2009 11 14, 17:22)
čia  rašo, kad 2-4 proc.

Įsivaizduokit, sergu rimtokai, galvoju, ar ne gripas...Atsikėliau pavalgyt, ir.. neiškenčiau prie sm neprisėdus doh.gif

turit dvi rimtas ligas.. gripa ir sm thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau gintaro milteliu rolleyes.gif
Kame jus miltelius laikote? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 11 14, 13:17)
Irgi meluoja 4u.gif  Mums darbe vienąsyk teko nagrinėti klausimą, kurį žmogus uždavė "kiek galima kavos kūdikiui?". Oi vargelio buvo doh.gif Bet dar didesnė nuotaba, kai galų gale gavome mokslininkų patvirtinimą, kad kūdikiui iki  metukų kavos galima blink.gif
Suaugusiam žmogui iki 300-500 mg per dieną kofeino yra saugi dozė (o tokia dozė yra 2-3 puodeliuose stiprios kavos - latte? nepamenu kaip ji vadinasi..na tokia juoda, mažam puoduke blush2.gif ). Kavą gerti savotiškai sveika biggrin.gif  (aišku ne hipertonikams smile.gif

Latte kava balta - 2/3 pieno 1/3 kavutes , niam wub.gif
Atsakyti
Pasirodo pirmai ne į tą temą parašiau doh.gif biggrin.gif
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 14, 10:02)
Ar tik ne gyvulinės kilmės jis ax.gif

Čia mano postas iš kitos temos, kurioje atsakiau vakar, gal yra chemikių, tai daugiau pakomentuos 4u.gif
QUOTE(ernesin @ 2009 11 13, 17:04)
Žodžiu išsiaiškinau dėl glicerino vaistinėse sudėties: jis nei gyvulinės nei augalinės kilmės - sintetinis(CH2OH-CHOH-CH2OH).

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 14, 10:21)
tai norėjosi rėkti, kad tai yra tai, ko ieškojau nuo tada, kai pradėjau naudoti eko kosmetiką biggrin.gif Drėkina, gydo ir odą palieką ABSOLIUČIAI matinę wub.gif Na bet anksti džiaugtis po vieno karto smile.gif

Labai domins vėlesni atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 14, 17:47)
Nusipirkau gintaro milteliu  rolleyes.gif
Kame jus miltelius laikote?  blush2.gif

Supyliau į stiklinį indelį plastmasiniu užsukamu dangteliu (nuo Suki prausiklio). Kaip tik tilpo du maišiukai smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 14, 17:49)
Labai domins vėlesni atsiliepimai 4u.gif

Ir mane labai domins biggrin.gif Kolkas net jei labai patiks, pilnos pakuotės dar nepirksiu, manau, nes yra ITIN skalsus. Kaip Elytė sakė, reikia tepti tiek, kiek norėtum, tik dvigubai mažesnį kiekį biggrin.gif Taip ir darau, tikrai pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 14, 18:02)
pearl truputi pataisysiu, latte yra stipri nes i ja pilamas visas puodziukas to pacio ekspreso kavos smile.gif tiek, kad su pienu tai nesijaucia

niu as tai pagal save sprendziu 4u.gif man latte poveikis tai nepanasus i esspresso schmoll.gif net nzn nuo ko tai priklauso ax.gif siaip galiu ramiai isgerus kavos su pienu eiti miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 11 14, 18:24)
niu as tai pagal save sprendziu 4u.gif  man latte poveikis tai nepanasus i esspresso schmoll.gif  net nzn nuo ko tai priklauso ax.gif  siaip galiu ramiai isgerus kavos su pienu eiti miegoti biggrin.gif

Kažkas man pasakojo, kad sumaišius su pienu, ta kava nebe taip jau ir 'kala į galvą' blush2.gif Gal klystu ax.gif
Atsakyti