QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 12:06)
O cikorijos kavos niekad negėrusi Bet apie tokią girdėjusi..reiktų paieškoti ir pabandyti
as geriu cikorija. man tai i kava panasu (nors kai kavos negeriu, tai lengva man kalbet )... ir i Inka irgi panasu maximose tikrai buna salia inkos padeta (lenkiska kazkokia). ir ekoeko maciau.
Grizau is Vilniaus, radau valandele laisvo laiko uzbegti i Stepona, ale kol radau
labai smagi parduotuvele, pasiemiau Argital ranku krema, o jau kvapas, dar ir dabar kvepia rankos, ir minkstos ir svelnios
dar prigriebiau 20 ml Argital Scrub, "natural mask for face with green clay, iris and damask rose" gal patiks mano veidui, na vis zingsnelis i prieki
Kadangi kita savaite vel tenka lekti i Vilniu, nutariau pasidovanoti sau maza malonuma, uzsirasiau pas kosmetologe Elyte, dabar laukiu nesulaukiu, visi dienos rupesciai isgaravo is galvos
reikes ieskoti, nors kavos stengiuosi jau nebegerti, bet vis tiek sugriesiju menesi koki karteli
bandysim namie naujoves
va cia tai bent ir paskui uzmiegi?
Papildyta:
kur jus randat jos pirkt?
labai smagi parduotuvele, pasiemiau Argital ranku krema, o jau kvapas, dar ir dabar kvepia rankos, ir minkstos ir svelnios
dar prigriebiau 20 ml Argital Scrub, "natural mask for face with green clay, iris and damask rose" gal patiks mano veidui, na vis zingsnelis i prieki
Kadangi kita savaite vel tenka lekti i Vilniu, nutariau pasidovanoti sau maza malonuma, uzsirasiau pas kosmetologe Elyte, dabar laukiu nesulaukiu, visi dienos rupesciai isgaravo is galvos
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 09:30)
yra kavos puikus pakaitalas iš Iki tokia žalioji arbata, kubiukuose.
reikes ieskoti, nors kavos stengiuosi jau nebegerti, bet vis tiek sugriesiju menesi koki karteli
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 10:06)
Labiausiai mėgstu morkų kavą ir vaikams duodu, jaučiasi tada baisiai suaugę
bandysim namie naujoves
QUOTE(ernesin @ 2009 11 13, 13:15)
Aš net prieš eidama miegoti kartais išgeriu
Papildyta:
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 11 13, 20:03)
as geriu cikorija. man tai i kava panasu
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 13, 22:28)
maximoj tikrai buna (tirpi, pakiukas toks i melynuma) ir eko eko irgi yra. mano mama buvo gavus netirpios, o granulyciu (man kazkaip naturaliau atrodo, kaip ir kava plikoma, o ne tirpi..). tik nezinau is kur rytoj tevu aplankyt vaziuosiu, tai paklausiu
Ar Mary Kay kosmetika naturali?
QUOTE(Odora @ 2009 11 13, 20:53)
internetu kiek bent jau as ziurejausi visur tiesiog neapsimoka vargti nes panasi kaina kaip stepono g., vienas buvo skandinaviskas puslapis kur nuolaidu metu lyg ir siek tiek pigiau bet nedaug, tai geriau jau eiti i parduotuve nors pameginti duoda
Internetu iš LT.Nes nežinia kada į Vilnių pateksiu, tai galvoju iš ten ar galima nusipirkti, neužėjus į parduotuvę.
eglute82 Paskelbta Šiandien, 21:28
Grizau is Vilniaus, radau valandele laisvo laiko uzbegti i Stepona, ale kol radau
Oi kaip tau gerai.
Parašyk atsiliepimus po Elytės malonumų.
Aš cikorijos kavą pirkau SP.
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 13, 12:01)
Kaip smagu, kad kažką įkvepiu
Man tai klausimas toks kilo po paskutinio apsilankymo kirpykloje.Nuėjau apsikirpti maždaug prieš menėsį, tai kirpėja irgi sakė, kad galvoje pilna trumpų plaukučių, o kai pradėjau garsiai džiaugtis rozmarinų kaukėmis, tai kirpėja atsakė, kad 'tie maži plaukučiai yra tavo seni nulūžinėję plaukai, o plaukų augimą stimuliuojančios priemonės veikia tik senus plaukus, kad jie geriau augtų, ir jokie čia ne naujai išdygę plaukučiai' Tai likau kaip su šlapiu skuduru per veiduką Aišku, po to sekė paskaita apie tai, kaip mano riebiems plaukams (plaunu kas 2-3 dienas) jokiais būdais negalima naudoti aliejų, na ne dažniau nei kartą per dvi savaites ir TIK neįtrinant į šaknis O kad vasarą tas kaukes 2k./sav. darydavaus ir džiaugdavaus gražiai krintančiais plaukais, tai nutylėjau Žodžiu, subalamutino mane ir nebežinau, ten tie mano plaukai nulūžinėję, ar išslinkusių vietoje ataugę nauji
Man tai klausimas toks kilo po paskutinio apsilankymo kirpykloje.Nuėjau apsikirpti maždaug prieš menėsį, tai kirpėja irgi sakė, kad galvoje pilna trumpų plaukučių, o kai pradėjau garsiai džiaugtis rozmarinų kaukėmis, tai kirpėja atsakė, kad 'tie maži plaukučiai yra tavo seni nulūžinėję plaukai, o plaukų augimą stimuliuojančios priemonės veikia tik senus plaukus, kad jie geriau augtų, ir jokie čia ne naujai išdygę plaukučiai' Tai likau kaip su šlapiu skuduru per veiduką Aišku, po to sekė paskaita apie tai, kaip mano riebiems plaukams (plaunu kas 2-3 dienas) jokiais būdais negalima naudoti aliejų, na ne dažniau nei kartą per dvi savaites ir TIK neįtrinant į šaknis O kad vasarą tas kaukes 2k./sav. darydavaus ir džiaugdavaus gražiai krintančiais plaukais, tai nutylėjau Žodžiu, subalamutino mane ir nebežinau, ten tie mano plaukai nulūžinėję, ar išslinkusių vietoje ataugę nauji
As kai vasara buvau pas kirpeja tai paklausiau apie savo plauku bukle, atsakymas kiek nustebino - sake kad plaukams nieko netruksta, viskas gerai, tada pasigyriau aliejinemis kaukemis, atsakymas - labai gerai, ir dar uzsidejus tokia kauke su plauku dziovintuvu pasildyti alieju, nes pasildzius atsiveria plauku poros (ar kas ten ) ir tada geriau susigeria aliejus ir poveikis geresnis. Taip kad tepkit tas aliejines kaukes i sveikata. Ir labai daug kas priklauso nuo zmoniu poziurio
O dabar noriu pasisakyt apie Weledos druskine dantu pasta. Kadangi manoji sintetine pasibaige, tai perejau prie natur. Is kai kuriu merginu (atsiprasau neatsimenu kuriai ) skonis buvo nelabai, tai buvau nusiteikusi blogiausiam, bet... buvau nustebinta nuostabiu svarumo pojuciu issivalius , o ir skonis man nemaiso, visai nieko, tik dar pratinuosi prie to neputojimo
Priminkit, ar kuri esate naudojusi Urtekram ramuneliu sampuna ir ar patiko?
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 13, 20:28)
Tame ir reikalas, kad kartais išgėrusi greičiau užmiegu nei negėrusi
QUOTE(bryyla @ 2009 11 13, 20:51)
Ar Mary Kay kosmetika naturali?
Tikrai ne.
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 13, 21:04)
Priminkit, ar kuri esate naudojusi Urtekram ramuneliu sampuna ir ar patiko?
Pati ne, bet draugė nei šampūnu nei kondicionieriumi neliko patenkinta
QUOTE(ernesin @ 2009 11 13, 21:12)
Tikrai ne.
Ačiū labai Pažįstama sakė prekiauja "natūralia" kosmetika mary kay, tai niekaip tuo negalėjau patikėt, nes pirmam kreme radau mineral oil Tai dabar jau 100 % NE
Papildyta:
Ar matėte jau, nuo kitų metų naujas ekologiškos kosmetikos ženklinimas ! Straipsnis
QUOTE(bryyla @ 2009 11 13, 17:01)
O gal žinai, kiek kursas trunka? gėriau jį prieš mėnesį, nes ant veido yra išryškėjusių kapiliarų, taip pat pora ant blauzdos ir po krūtine... Mėnesiuką tegėriau, turbūt per trumpai?
Na, kadangi man gyd. patarė išgerti vienos pakuotes tabletes, tai taip ir padariau per mėnesį
O kiek ilgai gerti galima nesu domėjusis