Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

internetu kiek bent jau as ziurejausi visur tiesiog neapsimoka vargti nes panasi kaina kaip stepono g., vienas buvo skandinaviskas puslapis kur nuolaidu metu lyg ir siek tiek pigiau bet nedaug, tai geriau jau eiti i parduotuve nors pameginti duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 12:06)

O cikorijos kavos niekad negėrusi g.gif Bet apie tokią girdėjusi..reiktų paieškoti ir pabandyti rolleyes.gif

as geriu cikorija. man tai i kava panasu (nors kai kavos negeriu, tai lengva man kalbet biggrin.gif )... ir i Inka irgi panasu biggrin.gif ax.gif maximose tikrai buna salia inkos padeta (lenkiska kazkokia). ir ekoeko maciau.
Atsakyti
Grizau is Vilniaus, radau valandele laisvo laiko uzbegti i Stepona, ale kol radau blush2.gif doh.gif
labai smagi parduotuvele, pasiemiau Argital ranku krema, o jau kvapas, dar ir dabar kvepia rankos, ir minkstos ir svelnios wub.gif
dar prigriebiau 20 ml Argital Scrub, "natural mask for face with green clay, iris and damask rose" gal patiks mano veidui, na vis zingsnelis i prieki smile.gif

Kadangi kita savaite vel tenka lekti i Vilniu, nutariau pasidovanoti sau maza malonuma, uzsirasiau pas kosmetologe Elyte, dabar laukiu nesulaukiu, visi dienos rupesciai isgaravo is galvos wub.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 09:30)
yra kavos puikus pakaitalas iš Iki tokia žalioji arbata, kubiukuose.

reikes ieskoti, nors kavos stengiuosi jau nebegerti, bet vis tiek sugriesiju menesi koki karteli blush2.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 10:06)
Labiausiai mėgstu morkų kavą ir vaikams duodu, jaučiasi tada baisiai suaugę biggrin.gif

bandysim namie naujoves thumbup.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 13, 13:15)
drinks_cheers.gif Aš net prieš eidama miegoti kartais išgeriu biggrin.gif

va cia tai bent ir paskui uzmiegi?
Papildyta:
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 11 13, 20:03)
as geriu cikorija. man tai i kava panasu

kur jus randat jos pirkt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 13 lapkričio 2009 - 20:27
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 13, 22:28)
kur jus randat jos pirkt?

maximoj tikrai buna (tirpi, pakiukas toks i melynuma) ir eko eko irgi yra. mano mama buvo gavus netirpios, o granulyciu (man kazkaip naturaliau atrodo, kaip ir kava plikoma, o ne tirpi..). tik nezinau is kur ax.gif rytoj tevu aplankyt vaziuosiu, tai paklausiu 4u.gif
Atsakyti
Ar Mary Kay kosmetika naturali? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 11 13, 20:53)
internetu kiek bent jau as ziurejausi visur tiesiog neapsimoka vargti nes panasi kaina kaip stepono g., vienas buvo skandinaviskas puslapis kur nuolaidu metu lyg ir siek tiek pigiau bet nedaug, tai geriau jau eiti i parduotuve nors pameginti duoda smile.gif

Internetu iš LT.Nes nežinia kada į Vilnių pateksiu, tai galvoju iš ten ar galima nusipirkti, neužėjus į parduotuvę. biggrin.gif

eglute82 Paskelbta Šiandien, 21:28
  Grizau is Vilniaus, radau valandele laisvo laiko uzbegti i Stepona, ale kol radau 
labai smagi parduotuvele, pasiemiau Argital ranku krema, o jau kvapas, dar ir dabar kvepia rankos, ir minkstos ir svelnios 
dar prigriebiau 20 ml Argital Scrub, "natural mask for face with green clay, iris and damask rose" gal patiks mano veidui, na vis zingsnelis i prieki 

Kadangi kita savaite vel tenka lekti i Vilniu, nutariau pasidovanoti sau maza malonuma, uzsirasiau pas kosmetologe Elyte, dabar laukiu nesulaukiu, visi dienos rupesciai isgaravo is galvos 

Oi kaip tau gerai. ax.gif

Parašyk atsiliepimus po Elytės malonumų. mirksiukas.gif

Aš cikorijos kavą pirkau SP.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 13, 12:01)
Kaip smagu, kad kažką įkvepiu lotuliukas.gif

Man tai klausimas toks kilo po paskutinio apsilankymo kirpykloje.Nuėjau apsikirpti maždaug prieš menėsį, tai kirpėja irgi sakė, kad galvoje pilna trumpų plaukučių, o kai pradėjau garsiai džiaugtis rozmarinų kaukėmis, tai kirpėja atsakė, kad 'tie maži plaukučiai yra tavo seni nulūžinėję plaukai, o plaukų augimą stimuliuojančios priemonės veikia tik senus plaukus, kad jie geriau augtų, ir jokie čia ne naujai išdygę plaukučiai' blink.gif Tai likau kaip su šlapiu skuduru per veiduką irnesakyk.gif Aišku, po to sekė paskaita apie tai, kaip mano riebiems plaukams (plaunu kas 2-3 dienas) jokiais būdais negalima naudoti aliejų, na ne dažniau nei kartą per dvi savaites ir TIK neįtrinant į šaknis biggrin.gif O kad vasarą tas kaukes 2k./sav. darydavaus ir džiaugdavaus gražiai krintančiais plaukais, tai nutylėjau blush2.gif Žodžiu, subalamutino mane ir nebežinau, ten tie mano plaukai nulūžinėję, ar išslinkusių vietoje ataugę nauji verysad.gif

As kai vasara buvau pas kirpeja tai paklausiau apie savo plauku bukle, atsakymas kiek nustebino - sake kad plaukams nieko netruksta, viskas gerai, tada pasigyriau aliejinemis kaukemis, atsakymas - labai gerai, ir dar uzsidejus tokia kauke su plauku dziovintuvu pasildyti alieju, nes pasildzius atsiveria plauku poros (ar kas ten biggrin.gif ) ir tada geriau susigeria aliejus ir poveikis geresnis. Taip kad tepkit tas aliejines kaukes i sveikata. Ir labai daug kas priklauso nuo zmoniu poziurio rolleyes.gif

O dabar noriu pasisakyt apie Weledos druskine dantu pasta. Kadangi manoji sintetine pasibaige, tai perejau prie natur. Is kai kuriu merginu (atsiprasau neatsimenu kuriai blush2.gif ) skonis buvo nelabai, tai buvau nusiteikusi blogiausiam, bet... buvau nustebinta nuostabiu svarumo pojuciu issivalius thumbup.gif , o ir skonis man nemaiso, visai nieko, tik dar pratinuosi prie to neputojimo biggrin.gif
Atsakyti
Priminkit, ar kuri esate naudojusi Urtekram ramuneliu sampuna ir ar patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2009 11 13, 20:28)
va cia tai bent ir paskui uzmiegi?

Tame ir reikalas, kad kartais išgėrusi greičiau užmiegu nei negėrusi biggrin.gif

QUOTE(bryyla @ 2009 11 13, 20:51)
Ar Mary Kay kosmetika naturali?  g.gif

Tikrai ne.

QUOTE(Hibisco @ 2009 11 13, 21:04)
Priminkit, ar kuri esate naudojusi Urtekram ramuneliu sampuna ir ar patiko?  4u.gif

Pati ne, bet draugė nei šampūnu nei kondicionieriumi neliko patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, norejau paklausti del Weledos druskines dantu pastos. Ji tokia tarsi su kristalais, nezinau, ten sodos ar druskos, bet ar tai nekenkia dantu emaliui, nebraizo, ta prasme?
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 13, 21:12)
Tikrai ne.

Ačiū labai cool.gif Pažįstama sakė prekiauja "natūralia" kosmetika mary kay, tai niekaip tuo negalėjau patikėt, nes pirmam kreme radau mineral oil blink.gif Tai dabar jau 100 % NE
Papildyta:
Ar matėte jau, nuo kitų metų naujas ekologiškos kosmetikos ženklinimas ! blink.gif 4u.gif Straipsnis
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 13, 17:01)
O gal žinai, kiek kursas trunka?  g.gif gėriau jį prieš mėnesį, nes ant veido yra išryškėjusių kapiliarų, taip pat pora ant blauzdos ir po krūtine... Mėnesiuką tegėriau, turbūt per trumpai?

Na, kadangi man gyd. patarė išgerti vienos pakuotes tabletes, tai taip ir padariau per mėnesį 4u.gif
O kiek ilgai gerti galima nesu domėjusis ax.gif
Atsakyti