Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 15:29)
su Rutosid tiks? biggrin.gif Čia tas pats, kas rutinas?

man atrodo, kad jie kitaip ant pakuotės rašo  g.gif Bet irgi - neturiu prieš akis ir negaliu pacituoti sad.gif

Tas pats cool.gif tik kitoje rankoje biggrin.gif

Rutoside, Rutosidum, Quercetin-3-rutinoside, sophorin - tas pats rutinas biggrin.gif

Įdomumo dėlei pasižiūrėk pakuotę, na negali jie rašyt kitaip nei HN 119 liepia.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 13, 15:15)
ir as  salto spaudimo, nerafinuotais aliejukais veida ir kuna tepu (megstamiausi makadamiju riesutu ir kokoso riesutu), visada isipilu glicerino:)

Kaip tau makadamijų aliejus? Gerai susigerai? Kiek pili glicerino? Naudoji jį veidui? mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 15:15)
Kiek žinau, tai "Valentis" vit. C tik askorbo rūgštis smile.gif Šiaip, ateičiai pasiūlyčiau su rutinu vit.C, geresnis poveikis bus apsaugant trapius kapiliarus, kraujagysles... mirksiukas.gif

O ŠITAS geras? Kaip manai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 15:33)
Tas pats  cool.gif tik kitoje rankoje  biggrin.gif

Įdomumo dėlei pasižiūrėk pakuotę, na negali jie rašyt kitaip nei HN 119 liepia.

čia Sanito bus biggrin.gif Ačiū, kad apšvietei 4u.gif Niekad nemaniau, kad čia skirtingi dalykai, nes vitaminas C niekad ir neatrodė vertas detalesnių analizių ar paaiškinimų doh.gif

pažiūrėsiu būtinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2009 11 13, 15:15)
Florame roziu vanduo ir levandu vanduo tikrai nepatiks, nes kvapas toks sieno papuvusio, naturalus  smile.gif

Ir su apelsinų žiedų vandens kvapu tas pats doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 13, 15:38)
O ŠITAS geras? Kaip manai?  smile.gif

Aišku geras, jei norit sutvirtinti kapiliarus ir kraujagysles.
Man vienu metu labai ant blauzdų buvo paryškėję kapiliarai, greit mėlynės darydavosi, tai pagėriau kursą 4u.gif
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 15:38)
Niekad nemaniau, kad čia skirtingi dalykai, nes vitaminas C niekad ir neatrodė vertas detalesnių analizių ar paaiškinimų  doh.gif

Skirtingi, tikrai...vit. C pats savaime irgi naudingas ir geras (neperdozuojant) drinks_cheers.gif

Va, bryylos duotame "Rutinoskorbinum" kas rašoma (ir aš sutinku su kiekvienu teiginiu absoliučiai):

"Askorbo rūgštis mažina šlapimo pH. Didesnės nei 1 g per dieną jos dozės gali sukelti virškinamojo trakto veiklos sutrikimų (skauda pilvą, vargina rėmuo, pykina, vemiama, viduriuojama) ir skatinti šlapimo takuose susidaryti
akmenis (šlapimo rūgšties,cistino arba oksalatų). Asmenims, kurie turi gliukozės - 6-fosfatdehidrogenazės nepakankamumą, askorbo rūgštis gali skatinti eritrocitų hemolizę."

Taigi jei vit. C dozė 800 mg, tai daugiau nei pakankama vienos tabletės perdien ir tikrai daugiau sau nepadėsite gerdami(-os) po 2 tabletes..(nes dvi tabletės bus 1.5 g arba 16 k. daugiau nei paros dozė. Aišku nebus jokių ūmių apsinuodijimo požymių ir pan. geriant trumpą laiką, pasišalins su šlapimu, bet jei ilgą laiką tiek vartoti, tai nieko sveiko inkstukams..
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 13, 16:38)
Kaip tau makadamijų aliejus? Gerai susigerai? Kiek pili glicerino? Naudoji jį veidui?  mirksiukas.gif  4u.gif
O ŠITAS geras? Kaip manai?  smile.gif

man labiausiai ir patinka makadamiju, tepu juo tik veida, nes visam kunui gaila, nes ir taip nerafinuotas, salt, spaudim 25 litus kainuoja , o glicerino is akies smile.gif i delna makadamiju, glicerino, pirstu saujoje pamakaluoju ir tepu veida , kakla ir dekolte zona thumbup.gif kvapas man jo dieviskas, lyg riesutu, lyg ir duonos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 11, 18:10)
Negaliu nepapaskot  smile.gif
uzvaziavau siandien i ekologisku produktu parduotuve "Ecohit" 

Kur yra tokia parduotuve Kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 15:56)
Aišku geras, jei norit sutvirtinti kapiliarus ir kraujagysles.
Man vienu metu labai ant blauzdų buvo paryškėję kapiliarai, greit mėlynės darydavosi, tai pagėriau kursą 4u.gif

O gal žinai, kiek kursas trunka? g.gif gėriau jį prieš mėnesį, nes ant veido yra išryškėjusių kapiliarų, taip pat pora ant blauzdos ir po krūtine... Mėnesiuką tegėriau, turbūt per trumpai?

QUOTE(Nidulia @ 2009 11 13, 16:35)
man labiausiai ir patinka makadamiju, tepu juo tik veida, nes visam kunui gaila, nes ir taip nerafinuotas, salt, spaudim 25 litus kainuoja , o glicerino is akies smile.gif i delna makadamiju, glicerino, pirstu saujoje pamakaluoju ir tepu veida , kakla ir dekolte zona  thumbup.gif  kvapas man jo dieviskas, lyg riesutu, lyg ir duonos  wub.gif

O gliceriną visada kaskart lašini? Ne į visą aliejų? Nebandei niekad glicerino į aliejaus buteliuką iškart lašint? g.gif Įdomu, ar galima taip...
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 13, 17:01)
O gal žinai, kiek kursas trunka?  g.gif gėriau jį prieš mėnesį, nes ant veido yra išryškėjusių kapiliarų, taip pat pora ant blauzdos ir po krūtine... Mėnesiuką tegėriau, turbūt per trumpai?
O gliceriną visada kaskart lašini? Ne į visą aliejų? Nebandei niekad glicerino į aliejaus buteliuką iškart lašint?  g.gif Įdomu, ar galima taip...

O kur Jūs perkate gliceriną? Aš irgi noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 13, 16:44)
Kur yra tokia parduotuve Kaune?  4u.gif

jau radau atsakyma blush2.gif
Atsakyti
O Argital kosmetikos vienintelis taskas Kaune ir Vilniuje - Steponas??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 13, 18:55)
O Argital kosmetikos vienintelis taskas Kaune ir Vilniuje - Steponas???  smile.gif

Man taip pat ydomu, ar galima Argital nusipirkti internetu LT? g.gif
Atsakyti