Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 13, 12:01)
Pabūsiu skeptikė blush2.gif Bet ar ne per mažai geri jo? g.gif Buvau čia nusipirkus vitamino C kaip paties papildo, tai vienoje tabletėje buvo 8,33 RPN. Profilaktiškai rekomenduota gerti vieną tabletę per dieną, o sergant - dvi. Anksčiau esu skaičiusi, kad vitamino C padauginti nėra labai kenksminga, nes visas jo perteklius išeina su šlapimu g.gif Tai jei tik turiu progą, geriu kokia šešiagubą dozę, kad sąžinė rami būtų dėl sveikatinimosi fakto smile.gif

O iš kur jus tokias nesąmones traukiate? doh.gif Kad jei vitamino šešiagubą dozę išgeriat, tai šešiagubai sveikos būsite? biggrin.gif doh.gif Nebent ta šešiaguba dozė yra to kur RPN tik apie 9 proc., tada taip...

Niekas nemąsto teigdamas tokius dalykus, kad kai "kurių vitaminų negalima perdozuoti, nes jie pasišalina" su šlapimu. Taip, jų išgėrus net labai daug, neapsinuodysite. Bet dabar bendrai pagalvokime: jei pasišalina su šlapimu, tai kas dar dalyvauja tame? Inkstai. Inkstai ko nemėgsta? Nemėgsta rūgščių ir druskų. Nedidelis kiekis veikia 'dezinfekuojančiai' šlapimo takus, nes parūgština šlapimą ir tada mažesnė tikimybė sirgti šlapimo sis-mos ligomis, bet kai per didelis, šlapimo r-ja nuolat stipriai rūgštinė, tai tada akmenys-akmenukai doh.gif

Turiu draugą mediką ir kai jis rašė disertaciją (susijusią su nefrologija), man teko matyti inkstą žmogaus, kuris gydėsi didelėmis vit. C. dozėmis. Patalogoanatomas vaizdžiai pademonstravo kas būna.. jei kas esat kada gaminę gyvuliukų inkstus pietums, tai žinote kokie jie būna, gana tvirti. Nuo vit. C ilgalaikių didelių dozių žmogaus inkstas buvo trapus..paspaudus tarp pirštų taip ir sutrupa trabekulės doh.gif Nuo to karto nei pati geriu, nei vaikams vit. C duodu didesnę dozę nei RPN cool.gif
Atsakyti
Rasma, aš žiūrėjau pagal situaciją dėl vitamino C, nes negaliu leisti, kad MB gertų mažiau ir vaikščiotų susproginėjusiomis kraujagyslėmis doh.gif Kiekvienas pats turi atsirinkti, kiek vitamino jam reikia, kiek jis pakelia. Jei nieko nepainioju, tai C perdozavimas ir viduriavimą gali sukelti, ir kitų reiškinių (kažkada jaučiau kepenimis). Man rodiklis, kad nesergam ir gerai jaučiamės ax.gif Beje, man ginė folio rūgšties tai išvis keturgubą normą paskyrė blink.gif Abejoju ir kad Summer šešiagubą dozę kasdien geria, gal kartais biggrin.gif

o kiek tas žmogus, kurio inkstą mini, vitamino C kasdien gėrė? Nepameni?
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 13, 14:02)
O aš ne tiek dėl budinamojo efekto, kiek dėl skonio kavą mėgstu  blush2.gif

Butent, as irgi del skonio. drinks_cheers.gif
Bet jau cikorijos pasidariau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 13, 13:01)
Pabūsiu skeptikė blush2.gif Bet ar ne per mažai geri jo? g.gif Buvau čia nusipirkus vitamino C kaip paties papildo, tai vienoje tabletėje buvo 8,33 RPN. Profilaktiškai rekomenduota gerti vieną tabletę per dieną, o sergant - dvi. Anksčiau esu skaičiusi, kad vitamino C padauginti nėra labai kenksminga, nes visas jo perteklius išeina su šlapimu g.gif Tai jei tik turiu progą, geriu kokia šešiagubą dozę, kad sąžinė rami būtų dėl sveikatinimosi fakto smile.gif

vitaminas c kiek zinau organizme nesikaupia, kazkada vaistineje maloni vaistininke papuole reikejo persalus vit C tai isrinko ta kuris ne pats brangiausias ir kurio sudetyje norma didziausia, rudas plastmasinis buteliukas su zaliu dangteliu tabletes ciulpiamos, pavadinimo nebepamenu

"eziukas" kiek man kirpejos sake tikrai reiskia naujus plaukus smile.gif pas mane kartais toks pavasariui ipusejus atsiranda biggrin.gif
Papildyta:
o ziuriu rasma teisybes dejo apie ta C biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 13 lapkričio 2009 - 13:44
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 13:39)
Rasma, aš žiūrėjau pagal situaciją dėl vitamino C, nes negaliu leisti, kad MB gertų mažiau ir vaikščiotų susproginėjusiomis kraujagyslėmis   doh.gif

o kiek tas žmogus, kurio inkstą mini, vitamino C kasdien gėrė? Nepameni?

Gal maišai su bioflavonoidu rutinu (vit. P), arba taip vad. askorutinu ar rutinoskorbinu? (vit. C +rutinas) cool.gif Nes vienas vit. C tikrai neturi tokio poveikio kraujagyslėms, kokio tikitės..tik derinyje veikia kraujagysles.

Nepamenu niekaip, per porą metų išsitrynė ta inf-ja, nors tikrai sakė ir vit. C dozes ir kas per liga buvo g.gif Nuo inkstų ligos jis ir mirė. Tą ligą sukėlė aišku ne vien vit. C, bet faktas, kad apie tą trapumą šnekėjo būtent dėl vitamino, tą jau gerai pamenu g.gif Dar 'pajuokavo' ar nemėgstam mes gerti vitamino C, kuris su šlapimu pasišalina ir visai nekenkia doh.gif Pataikė kaip pirštu į akį, mėgau mėgau..neslėpsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 14:29)
tikrai nuostabi, pamatysi  4u.gif Oda nuo jos man iškart tarsi vandens prisipildo, labai geras jausmas smile.gif

o sakyk prasau ar skalsi? nes as pradziai mastau gal prigriebti 10ml pabandymui, idomu keliems kartams tokio kiekio uzteks? darantis karta per savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 13, 10:12)
vat as norejau taves klausti, kaip tau plaukai paskui normaliai atrodo? biggrin.gif nes as tai kepure uzsidedu tik labai didelio salcio prispirta arba tada, kai nereikia i darba ir ne taip svarbu, kaip atrodys saveliura blush2.gif nes greit pas mane prisiplotu ir susiriebaluotu doh.gif

man irgi nuo kepures tas pats sad.gif kapisonas gal tiktu bet ne visi rubai su jais, drauge tai pirkdavo laisvas kepures tai jai neprisiplodavo, bet ir priemoniu daug i tuos plaukus pridedavo tai nezinia ar cia iseitis

QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 11:06)

Siaučiant kiaulių gripui gilių kava labai tinka biggrin.gif  Čia jau gaunasi pagal Rytų tradicijas..kad pamaitinti kiaulių dvasias gilėmis, jog palankios būtų biggrin.gif

lotuliukas.gif
giliu kava tik forto dvare esu gerusi ten turbut su grietinele nes atsigeri o jauties pavalgius smile.gif reiktu gal nusipirkti

QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 14:54)
Gal maišai su bioflavonoidu rutinu (vit. P), arba taip vad. askorutinu ar rutinoskorbinu? (vit. C +rutinas) cool.gif  Nes vienas vit. C tikrai neturi tokio poveikio kraujagyslėms, kokio tikitės..tik derinyje veikia kraujagysles.

man kraujagyslem stiprinti, nes pylesi is nosies kraujas, o ir pati matau kokie vaizdai ant veido gydytoja liepe gerti askorutina (sudetis askorbo rugstis, rutozidas), bet as ir tam kur pries tai rasiau vitamine c radau kazko ala rutinas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 13:54)
Gal maišai su bioflavonoidu rutinu (vit. P), arba taip vad. askorutinu ar rutinoskorbinu? (vit. C +rutinas) cool.gif  Nes vienas vit. C tikrai neturi tokio poveikio kraujagyslėms, kokio tikitės..tik derinyje veikia kraujagysles.

o galvoji, aš žinau, kokia jo sudėtis doh.gif buteliukas tai va toks: Vitaminas C

na bet ir nuotrauką buvau įkrovusi blink.gif Jų puslapyje tai mažytė kažkodėl gaunasi g.gif

grįžusi namo įsudėtį pažiūrėsiu, nes net ir vaistai.lt nieko nėra plačiau apie jį sad.gif

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 13, 13:56)
o sakyk prasau ar skalsi?

tikrai skalsi, jos nedaug reikia 4u.gif Kiek kartų užteks, negaliu pasakyti, bet pasibandymui tikrai per akis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 13 lapkričio 2009 - 14:53
katutis butu gerai foto pamazinti wink.gif
jau susitvarke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 13 lapkričio 2009 - 14:54
QUOTE(bryyla @ 2009 11 07, 17:57)
Idomu idomu...  bigsmile.gif as veida tik aliejuku tepu, tai kazin ar negalima glicerino i alieju ipilt?  blush2.gif koki kremuka esi pasigamunusi drekinamaji? kokie ingredientai?  smile.gif

ir as salto spaudimo, nerafinuotais aliejukais veida ir kuna tepu (megstamiausi makadamiju riesutu ir kokoso riesutu), visada isipilu glicerino:)
viena mamyte rase, kad nepatinka aki kurie natural gaminiai del kvapo, tuomet Florame roziu vanduo ir levandu vanduo tikrai nepatiks, nes kvapas toks sieno papuvusio, naturalus smile.gif
http://www.kosmetiko...=...=73&next=21

Sia savaite pirkau Eco prausilki veidui-be galo patenkinta, toks skalsus, tiesiog lasiuka tarp delnu patrinu ir daugiau nei pakankamai, o po prausimo juo, veidas net girgzda, koks svarus lieka. Tos pacios linijos eco losjonas veidui su argano ir dar kazkokiu aliejumi, labai tinka man pries makijaza, kaip pagrindas, nes pries tai nusipirkau Hauskos roziu krema, tai jis riebokas, niekaip netinka pries makijaza, gal light rose kremas butu tikes geriau, bet gi nepaklausiau konsultantes smile.gif
http://pigu.lt/kosme...iskas?id=228773
tik mokejau 35, o ne 45 litus "Akropolio" parduotuveleje priesais maximos kasas
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 14:51)
o galvoji, aš žinau, kokia jo sudėtis  doh.gif buteliukas tai va toks: Vitaminas C
Kiek žinau, tai "Valentis" vit. C tik askorbo rūgštis smile.gif Šiaip, ateičiai pasiūlyčiau su rutinu vit.C, geresnis poveikis bus apsaugant trapius kapiliarus, kraujagysles... mirksiukas.gif

500 mg. vit. C tai apie 800 proc. RPN. Kasdien žmogui užtenka 60-80 mg, o mamoms 100 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 15:15)
Šiaip, ateičiai pasiūlyčiau su rutinu vit.C, geresnis poveikis bus apsaugant trapius kapiliarus, kraujagysles... mirksiukas.gif

500 mg. vit. C tai apie 800 proc. RPN. Kasdien žmogui užtenka 60-80 mg, o mamoms 100 biggrin.gif

su Rutosid tiks? biggrin.gif Čia tas pats, kas rutinas?

man atrodo, kad jie kitaip ant pakuotės rašo g.gif Bet irgi - neturiu prieš akis ir negaliu pacituoti sad.gif

Atsakyti