Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ernesin @ 2009 11 13, 10:16)
O doh.gif  tai gilių man tuomet netinka, aš tik tirpią su pienu mėgstu blush2.gif

Kokia skani gilių kava wub.gif

Labai reikia jūsų patarimų 4u.gif Galvoju pasidaryti aliejų mišinuką arba kremą susikonstruoti, bet nežinau, kas būtų geriau g.gif Galvoju dėti abrikosų aliejų, sviestmedį (šituos tikrai, nes esu bandžiusi ir tinka veido odai), makadamijų, sėjamosios judros aliejus, augalinį gliceriną, medetkų ir morkų fitolius, romaniškų ramunėlių EA. Hidrolato nesu išsirinkusi, todėl ir galvoju, gal ne kremą daryti, o tokį mišinuką aliejų... Kaip jūs manote, kas geriau? Man aliejai tai visai patinka ax.gif bet gal kremas geriau būtų? Ka dar būtų galima į tokį mišinį įdėti, o gal jau pakanka? Oda sausa ir labai jautri... Būsiu labai dėkinga padėjusioms apsispręsti mirksiukas.gif 4u.gif
Beje, kaip su fitoliais? Vieno gal pakanka ar geriau abu dėti? Skaičiau, kad fitolių patartina 20 % dėti, tai, jei abu, gaunasi po 10 % ?
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 13, 11:45)
O kodel ne kazka naturalaus? Pvz. svieziai spaustas sultis, Weledos eliksyrus/ekstraktus, imbiera, aliejus ir t.t. ?  blink.gif

imbieras ir taip yra valgomas (neatsispiriu, nes man ir skanus labai), ne sultis geriam, o valgom daug obuolių, kriaušių, morkų, močiutės produkcijos (raugintų su spanguolėmis kopūstų, agurkų), česnaką, žoleles, šaldytas braškes, mėlynes biggrin.gif Neatrodo mažai rolleyes.gif Nenoriu plėstis, bet be tų papildomų vitaminų neapsieinam dėl darbo krūvių - tiek aš, tiek MB smile.gif

dar pamiršau medų, pikį ir bičių duonelę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 13 lapkričio 2009 - 11:59
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 22:54)
uždėčiau tau kokį ignorą, na bet negaliu tavo postams atsispirt  lotuliukas.gif

tai net nežinau, kam čia nuopelnus užrašyti už tą ežiuką, bet faktas, kad einu teisinga kryptimi  thumbup.gif

Kaip smagu, kad kažką įkvepiu lotuliukas.gif

Dėl ežiuko tai šaunuolė thumbup.gif Man tai klausimas toks kilo po paskutinio apsilankymo kirpykloje. Vasarą buvau labai užsiciklinus stabdyti plaukų slinkimą, tai nuolat plaukai rozmarinais buvo veikiami (tai kaukė, tai kartu su šampūnu, tai Weledos vandenukas, kol jo turėjau). Na ir nuėjau apsikirpti maždaug prieš menėsį, tai kirpėja irgi sakė, kad galvoje pilna trumpų plaukučių, o kai pradėjau garsiai džiaugtis rozmarinų kaukėmis, tai kirpėja atsakė, kad 'tie maži plaukučiai yra tavo seni nulūžinėję plaukai, o plaukų augimą stimuliuojančios priemonės veikia tik senus plaukus, kad jie geriau augtų, ir jokie čia ne naujai išdygę plaukučiai' blink.gif Tai likau kaip su šlapiu skuduru per veiduką irnesakyk.gif Aišku, po to sekė paskaita apie tai, kaip mano riebiems plaukams (plaunu kas 2-3 dienas) jokiais būdais negalima naudoti aliejų, na ne dažniau nei kartą per dvi savaites ir TIK neįtrinant į šaknis biggrin.gif O kad vasarą tas kaukes 2k./sav. darydavaus ir džiaugdavaus gražiai krintančiais plaukais, tai nutylėjau blush2.gif Žodžiu, subalamutino mane ir nebežinau, ten tie mano plaukai nulūžinėję, ar išslinkusių vietoje ataugę nauji verysad.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 00:00)
Bet jei rimtai, tai pažiūrėkit ar matėt kas nutriušusio plauko avižom šeriamą arklį?

Svarus argumentas, nepasiginčysi drinks_cheers.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 13, 10:23)
Su kava kaip sunku atsisveikinti  doh.gif

Tikrai bandyk gerą stiprią žaliąją arbatą darytis mirksiukas.gif Sako, kad veikia ne blogiau nei kava. Bet ne visos rūšys tam reikalui tinka (nesirinkčiau pigių variantų). Pati niekad gyvenime kavos nemėgau (nebent šaltą su ledaiiis wub.gif), tai kartais sunku suprasti kofemanus blush2.gif MB niekaip nuo kavos gėrimo (stiprios, neretai ant tuščio skrandžio) negaliu atpratint, tikiuosi kada nors sad.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 10:25)
Čia forume paskaičiau, kaip ilgaplaukės savo plaukus saugo ir nutariau, kad teisingai elgiasi - nėra ko galvą šaldyti tongue.gif

Aha, šiais metais ir aš kepurės užsimaniau, į protą atėjau biggrin.gif Bet kepurė yra toks daiktas, kurį man neįmanoma išsirinkti doh.gif Amžinai atrodo, kad netinka blush2.gif O kaip dar tos ilgaplaukės plaukus saugo? 4u.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 11 13, 10:25)
turejai savo tara ar i kazka siaip ipyle? 4u.gif noooriu biggrin.gif

biggrin.gif turi savo jie ten.

QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 10:40)
Daddygirl nuraminti dėl sertifikatų biggrin.gif

Bet, kaip supratau, ta pora muilus gamina Biochemijos laboratorijoje rolleyes.gif Kaip ir Monica buvo minėjusi, jei nori savo kosmetiką gaminti, duok vaistinei receptus, jie tau viską sumaišys cool.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 11:34)
bent 2 kartus didesnę nei paros normą vitamino C  rolleyes.gif

Pabūsiu skeptikė blush2.gif Bet ar ne per mažai geri jo? g.gif Buvau čia nusipirkus vitamino C kaip paties papildo, tai vienoje tabletėje buvo 8,33 RPN. Profilaktiškai rekomenduota gerti vieną tabletę per dieną, o sergant - dvi. Anksčiau esu skaičiusi, kad vitamino C padauginti nėra labai kenksminga, nes visas jo perteklius išeina su šlapimu g.gif Tai jei tik turiu progą, geriu kokia šešiagubą dozę, kad sąžinė rami būtų dėl sveikatinimosi fakto smile.gif
Atsakyti
merginos-o kokias ekologiskas priemones naudojat prakaitavimui stabdyti?
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 13, 12:01)
Kaip smagu, kad kažką įkvepiu lotuliukas.gif

Na ir nuėjau apsikirpti maždaug prieš menėsį, tai kirpėja irgi sakė, kad galvoje pilna trumpų plaukučių, o kai pradėjau garsiai džiaugtis rozmarinų kaukėmis, tai kirpėja atsakė, kad 'tie maži plaukučiai yra tavo seni nulūžinėję plaukai,

O kaip dar tos ilgaplaukės plaukus saugo? 4u.gif

Pabūsiu skeptikė blush2.gif Bet ar ne per mažai geri jo? g.gif

jei tik turiu progą, geriu kokia šešiagubą dozę, kad sąžinė rami būtų dėl sveikatinimosi fakto smile.gif

taip, rūpi dabar man tas Argital rankų kremas doh.gif

visoms kirpėjoms atrodo, kad aliejinės plaukų kaukės tai tik sausus plaukus turinčioms. Manai, kad manoji kitaip sako? tongue.gif Man sakė tą patį - tau nereikia. Bet gerai, kai pati sprendžiu, ko man reikia tongue.gif O kad mano plaukams kažkas buvo atsitikę, tai faktas. Vakar kiek pakelia su šepečiu plaukus džiovinti, tiek papildoma ežiuko aureolė tarp sruogų biggrin.gif Ji labai patyrusi, todėl, kai man sako, kad plaukai atauga ir jų vėl bus daug, aš ja tikiu tongue.gif Nes daug dėl to dirbau ir taipogi tikiu, kad padėjo biggrin.gif

dėl slinkimo ir plaukų sustiprinimo tai kažkur net labai radikalų metodą, bet pati tikrai bijočiau taip daryti... Galvos odą periodiškai reikia trinti rankšluosčiu, kol įkais. Atseit, suaktyvinama kraujotaka labai. Ir nors iš pradžių nuo tokios "meilės" plaukų gali išslinkti, bet paskui žadamas tankus jų ataugimas g.gif Nežinau, net man čia pernelyg ekstremaliai atrodo biggrin.gif

kai rengiasi viršutinį rūbą, kasas palieka po juo, o ne ištraukia į išorę smile.gif Ir dar užsideda kepurę. Pastarąją net rankinėje ėmiau nešiotis biggrin.gif

čia tai net maloniai apstulbau lotuliukas.gif
geriu vitaminą C tabletėmis - po dvi dienai, ištirpinu šiltam vandenyje ir ryte išgeriu. Ir dar papildomai multivitaminų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 13, 12:01)
Žodžiu, subalamutino mane ir nebežinau, ten tie mano plaukai nulūžinėję, ar išslinkusių vietoje ataugę nauji verysad.gif

Pastarasis variantas man įtikinamesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal parekomenduotumete drekinancia kaukyte misriai odelei? aciu 4u.gif
Atsakyti
nenori Laveros rožių kaukės išbandyti? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 13, 13:01)
Tikrai bandyk gerą stiprią žaliąją arbatą darytis mirksiukas.gif Sako, kad veikia ne blogiau nei kava. Bet ne visos rūšys tam reikalui tinka (nesirinkčiau pigių variantų). Pati niekad gyvenime kavos nemėgau (nebent šaltą su ledaiiis wub.gif), tai kartais sunku suprasti kofemanus blush2.gif MB niekaip nuo kavos gėrimo (stiprios, neretai ant tuščio skrandžio) negaliu atpratint, tikiuosi kada nors sad.gif

MB irgi be kavos negali. Namie iš ryto nebegeriam, tai jis darbe pasidaro vis tiek doh.gif O aš ne tiek dėl budinamojo efekto, kiek dėl skonio kavą mėgstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 13, 13:02)
doh.gif  O aš ne tiek dėl budinamojo efekto, kiek dėl skonio kavą mėgstu  blush2.gif

drinks_cheers.gif Aš net prieš eidama miegoti kartais išgeriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 14:00)
nenori Laveros rožių kaukės išbandyti? wink.gif

dekui, reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 13, 13:24)
dekui, reiks pabandyti 4u.gif

tikrai nuostabi, pamatysi 4u.gif Oda nuo jos man iškart tarsi vandens prisipildo, labai geras jausmas smile.gif
Atsakyti