QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 22:54)
uždėčiau tau kokį ignorą, na bet negaliu tavo postams atsispirt
tai net nežinau, kam čia nuopelnus užrašyti už tą ežiuką, bet faktas, kad einu teisinga kryptimi
Kaip smagu, kad kažką įkvepiu
Dėl ežiuko tai šaunuolė
Man tai klausimas toks kilo po paskutinio apsilankymo kirpykloje. Vasarą buvau labai užsiciklinus stabdyti plaukų slinkimą, tai nuolat plaukai rozmarinais buvo veikiami (tai kaukė, tai kartu su šampūnu, tai Weledos vandenukas, kol jo turėjau). Na ir nuėjau apsikirpti maždaug prieš menėsį, tai kirpėja irgi sakė, kad galvoje pilna trumpų plaukučių, o kai pradėjau garsiai džiaugtis rozmarinų kaukėmis, tai kirpėja atsakė, kad 'tie maži plaukučiai yra tavo seni nulūžinėję plaukai, o plaukų augimą stimuliuojančios priemonės veikia tik senus plaukus, kad jie geriau augtų, ir jokie čia ne naujai išdygę plaukučiai'
Tai likau kaip su šlapiu skuduru per veiduką
Aišku, po to sekė paskaita apie tai, kaip mano riebiems plaukams (plaunu kas 2-3 dienas) jokiais būdais negalima naudoti aliejų, na ne dažniau nei kartą per dvi savaites ir TIK neįtrinant į šaknis
O kad vasarą tas kaukes 2k./sav. darydavaus ir džiaugdavaus gražiai krintančiais plaukais, tai nutylėjau
Žodžiu, subalamutino mane ir nebežinau, ten tie mano plaukai nulūžinėję, ar išslinkusių vietoje ataugę nauji
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 00:00)
Bet jei rimtai, tai pažiūrėkit ar matėt kas nutriušusio plauko avižom šeriamą arklį?
Svarus argumentas, nepasiginčysi
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 13, 10:23)
Su kava kaip sunku atsisveikinti
Tikrai bandyk gerą stiprią žaliąją arbatą darytis
Sako, kad veikia ne blogiau nei kava. Bet ne visos rūšys tam reikalui tinka (nesirinkčiau pigių variantų). Pati niekad gyvenime kavos nemėgau (nebent šaltą su ledaiiis
), tai kartais sunku suprasti kofemanus
MB niekaip nuo kavos gėrimo (stiprios, neretai ant tuščio skrandžio) negaliu atpratint, tikiuosi kada nors
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 10:25)
Čia forume paskaičiau, kaip ilgaplaukės savo plaukus saugo ir nutariau, kad teisingai elgiasi - nėra ko galvą šaldyti
Aha, šiais metais ir aš kepurės užsimaniau, į protą atėjau
Bet kepurė yra toks daiktas, kurį man neįmanoma išsirinkti Amžinai atrodo, kad netinka O kaip dar tos ilgaplaukės plaukus saugo?
QUOTE(agnuta @ 2009 11 13, 10:25)
turejai savo tara ar i kazka siaip ipyle?
noooriu
turi savo jie ten.
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 10:40)
Daddygirl nuraminti dėl sertifikatų
Bet, kaip supratau, ta pora muilus gamina Biochemijos laboratorijoje
Kaip ir Monica buvo minėjusi, jei nori savo kosmetiką gaminti, duok vaistinei receptus, jie tau viską sumaišys
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 11:34)
bent 2 kartus didesnę nei paros normą vitamino C
Pabūsiu skeptikė
Bet ar ne per mažai geri jo?
Buvau čia nusipirkus vitamino C kaip paties papildo, tai vienoje tabletėje buvo 8,33 RPN. Profilaktiškai rekomenduota gerti vieną tabletę per dieną, o sergant - dvi. Anksčiau esu skaičiusi, kad vitamino C padauginti nėra labai kenksminga, nes visas jo perteklius išeina su šlapimu
Tai jei tik turiu progą, geriu kokia šešiagubą dozę, kad sąžinė rami būtų dėl sveikatinimosi fakto