Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 10:06)

O cikorijos kavos niekad negėrusi g.gif Bet apie tokią girdėjusi..reiktų paieškoti ir pabandyti rolleyes.gif

Aš bandžiau (pati dariau) gerti, nieko tokia, labai panaši į tikrą kavą.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 13, 10:12)
Kakava šita. Darbe yra kavos aparatas su pieno puta, tai gaunasi labai skaniai  bigsmile.gif

Kažkaip pirmai pamaniau, kad apie kavą rašei hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 13, 10:15)
Ir pasakok kaip tas morkytes ruosi? bigsmile.gif Esu kazkada turejusi dziovintu morku, bet kazkokiems kitiems tikslams, ne kaip 'kava' gerti.

Labai paprastai: tarkuoju morkas ir apdžiovinu (orkaitėje ax.gif , šiltai, bet ne karštyje..k.ol suvysta, tampa tokios visai glebios), o tada pakepinu sausai ant keptuvės kol paskrunda ir tampa sausutės, traškios. O tada jau galima ir kavą ruošti. Verdu piene. Paverdu ir palieku 'pritraukti'. Dedu karamelizuoto/rudo cukraus (arba medaus) ir suplaku, uždedu pieno putos ant viršaus...

Čia yra kitoks ruošimo receptėlis, džiovinama kol patamsėja, bet aš neturiu kantrybės išlaukti biggrin.gif : http://lmedicina.dnp...lgiai/kavos.htm
Atsakyti
Labai įdomią čia temą užvedėt 4u.gif Plaukų augimas (slinkimas) ir kiaulių gripas šiuo metu itin aktualūs.
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 00:42)
tarp norų - galbut Ozo vaistinėje su nuolaida nusipirkti Weledos rozmarinų vandenį. Tiek visos giriat, o aš niekad neturėjusi, galvoju, gal prisidės man prie plaukų auginimo  thumbup.gif

biggrin.gif
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 01:00)
Dabar tai žuvų taukus grynus geriu, kaip tą skonį pamėgau blink.gif  g.gif

Tau jie SKANŪS ? g.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 11:49)

Siūlau pabandyti  4u.gif Labai artima tam, ką galima pasigaminti pačiam:
http://www.ruta.lt/i...hp?item_id=4142
Esu mačiusi parduodant firminėse UAB "Rūta" parduotuvėse 4u.gif

Būtinai išbandysiu 4u.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 12:06)

Labiausiai mėgstu morkų kavą ir vaikams duodu, jaučiasi tada baisiai suaugę biggrin.gif
Pirma reikia molį, po to avižas..kas beria sėklas ant asfalto? g.gif  biggrin.gif Pirma žemės reik cool.gif

Būk žmogus, greitai greitai, tyliai tyliai parašyk, kaip tu tą morkų kavą darai 4u.gif Kibirą morkų iš mamos parsivežiau, o dedu jas tik į sriubas ir salotas su česnaku blush2.gif
Atsakyti
Sako,kad cikorija yra sveika gerti.

Jeigu rytais, nieko nevalgę, išgersite puodelį cikorijos su medumi ir citrina, apsisaugosite nuo hipertonijos. Cikorija pašalina trombus kraujagyslėse ir žarnyno užakimus, stiprina kepenis. Kuo ji kartesnė, tuo geriau veikia. Senovės gydytojai teigė, kad cikorija tinka visiems. Vienintelis jos trūkumas - dirginimas ir kosulio sustiprinimas - lengvai pašalinamas, tereikia kartu valgyti medų. Beje, medaus sugebėjimas neutralizuoti kai kurių produktų nepalankų poveikį aprašomas ir senovės Rytų medicinos knygose.
O as pasidejusi ja po ranka, bet nepradedu gerti. doh.gif Nuolaidziauju sau, siandien paskutis kavos puodelis, o ryt jau cikorija ir taip kasdien. blush2.gif Taip pat su migdolu pienu, nelabai man ji gaunasi prisipratinti, netirpsta jis man, taip pat laukia eilej.

Nuo ryt jokios kavos. pioneer.gif Pazadu sau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 13 lapkričio 2009 - 10:35
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 13, 10:12)
Katuti, kokius vitaminus geri?

bent 2 kartus didesnę nei paros normą vitamino C rolleyes.gif Ir dar priedo multivitaminus Folkepillen mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 12:28)
Labai paprastai:

Dėkui už receptą, būtinai išbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
koki akiu makiazo balikli patartumete naudoti?Gal arganu ar ersketruogiu alieju,ar dar ka kita? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 16:12)
pauostyk, įdomu  4u.gif Nors naudoja Weledą ir džiaugiasi,bet paskutinį kartą čiupo už Sante kažkokio prausiklio pažiūrėti. Gal pokyčių kokių norės biggrin.gif

Kvapas imbiero su citrusu, labiausiai jauciasi imbieras, pats kvapas vidutinio stiprumo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 11 12, 17:06)
sitas isbandytas reikalas mirksiukas.gif MB jauciu irgi isbrokytu neputojancias priemones unsure.gif
Papildyta:
ciel d'azur ir druide (purity ir su ozku pienu) tie sampunai? ar dar koks? 4u.gif

Aha, Druide Purity ir ozkos pieno, bei ciel d'azur riebiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 13, 11:10)
Kvapas imbiero su citrusu, labiausiai jauciasi imbieras, pats kvapas vidutinio stiprumo  4u.gif

ačiū 4u.gif Reiks kada pauostyti jam, gal patiks biggrin.gif
Atsakyti
merginos, šiandien Panoramos Sveikuose produktuose taikomos 5-35 proc. nuolaidos, o Eko ar Bioboutiq'o salelėje perkant kondicionierių Briliant Care ir pasirinktą šampūną - 30 proc. nuolaida wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 11:34)
bent 2 kartus didesnę nei paros normą vitamino C  rolleyes.gif Ir dar priedo multivitaminus Folkepillen  mirksiukas.gif

O kodel ne kazka naturalaus? Pvz. svieziai spaustas sultis, Weledos eliksyrus/ekstraktus, imbiera, aliejus ir t.t. ? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 10:40)
Kaip čia dabar prisipažinti..nemoderatoriškas veiksmas būtų biggrin.gif
Jei greitu laiku iš niekas neorganizuos, tai imsiuos pati biggrin.gif Laukiu kaip tinginė didžiausia cool.gif Nors jau kapsi mano priemonės greitai..reik jau rūpintis..

Gerai butu mirksiukas.gif
Atsakyti