Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(egliuke @ 2009 11 13, 09:18)
Tai iš Biologisch niekad greitu laiku neužsakinės?  verysad.gif

Kaip čia dabar prisipažinti..nemoderatoriškas veiksmas būtų biggrin.gif
Jei greitu laiku iš niekas neorganizuos, tai imsiuos pati biggrin.gif Laukiu kaip tinginė didžiausia cool.gif Nors jau kapsi mano priemonės greitai..reik jau rūpintis..

Daddygirl nuraminti dėl sertifikatų biggrin.gif Ir pačiai pasinervuoti, kad praleidau įdomius kursus ax.gif :
http://www.lemurija....o...=2&Itemid=8

Pirkau "šokoladinį", ale jokio specifinio išskirtinio kvapo. Manau bėda tame, kad iš didelio ekologiškumo tie muiliukai nesusukti į celofaną ax.gif Jie tik perjuosti tokia kartonine juostele (ant kurios surašyta visa inf-ja: pavadinimas, sudėtis) ir visų rūšių sudėti į vieną krepšelį..tad man jie kvepia visi vienu sumišusiu kvapu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 13, 09:23)
Dabar darbe maukiu kakavą iš violey, nežinau, ar labai jau sveika, bet vis geriau nei kava  blush2.gif

Gal gali nuorodą įmesti, kaip ji atrodo 4u.gif Nes be kavos man gyvenimas nebemielas blush2.gif

QUOTE(Ilaria @ 2009 11 13, 09:26)
O rafinuotas, jūsų žiniomis, kiek savo savybių praradęs g.gif

Praradęs visas naudingąsias savybes, likęs tik riebalas.

Iš Biokosmetikos tik bryyla berods kažką pirko mirksiukas.gif
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 09:30)
bet dar yra Inka, gilių kava, tik pastaroji tai brangoka sad.gif

Inka tai tikrai nebrangi, bet man ji neskani, o kas čia per gilių, maniau kad inka ir yra iš gilių mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 13, 09:40)
Inka tai tikrai nebrangi, bet man ji neskani, o kas čia per gilių, maniau kad inka ir yra iš gilių mastau.gif

"Inka" - miežių biggrin.gif

O neturit galimybių pačios gilių gauti iš kur nors? g.gif
Pasufleruočiau kavos receptuką ax.gif Man tai labai skanu, tik gilių ekologiškų mieste sunku gauti biggrin.gif Verkių parką 'nusiaubėm' rinkdami, bet gi ten arti gatvių verysad.gif

Siūlau pabandyti 4u.gif Labai artima tam, ką galima pasigaminti pačiam:
http://www.ruta.lt/i...hp?item_id=4142
Esu mačiusi parduodant firminėse UAB "Rūta" parduotuvėse 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 10:49)
Pasufleruočiau kavos receptuką ax.gif Man tai labai skanu, tik gilių ekologiškų mieste sunku gauti biggrin.gif  Verkių parką 'nusiaubėm' rinkdami, bet gi ten arti gatvių verysad.gif

Siūlau pabandyti  4u.gif Labai artima tam, ką galima pasigaminti pačiam:
http://www.ruta.lt/i...hp?item_id=4142

o kaip skonis lyginant su iprastine kava? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 09:49)
"Inka" - miežių biggrin.gif

Siūlau pabandyti  4u.gif

Viskas aišku blush2.gif

Su gilėmis tai sunkus variantas, bet rekomenduotąją kavą būtinai artimiausiu metu įsigysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 23:42)
kiekvieną rytą suvalgau kelis šaukštus mirkytų avižų smile.gif

Katuti, o tu avizas ar avizu dribsnius valgai? Uzmerki is vakaro, o ryte suvalgai?Ka pirmiau, moli ar avizas? g.gif
Kaip suprantu del plauku, visu pirma jos,taip? 4u.gif

Ir kas per zalia arbata kubiukuose is Iki? bigsmile.gif

Taip pat geras pakaitalas kavai,cikorija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 13 lapkričio 2009 - 09:57
QUOTE(ernesin @ 2009 11 13, 09:40)
o kas čia per gilių, maniau kad inka ir yra iš gilių mastau.gif

inka iš grūdų ir burokų, jinai tirpi. O gilių - netirpi wink.gif Skonis kitoks, švelnesnis ir kofeino jos abi neturi smile.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 09:49)

čia bene ir pigiausia gilių kava 4u.gif Bet ir tai 8-9 litai nedidelis pakelis doh.gif Gal galima dar kokiuose Sveikuose produktuose pažiūrėti, ką jie siūlo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 13, 09:52)
o kaip skonis lyginant su iprastine kava? 4u.gif

Aišku, kad ne toks pats biggrin.gif Man asmeniškai į įprastą kavą visai nepanašu schmoll.gif ax.gif Bet geriau už "Inką" smile.gif
Sunku apibūdinti, man skonis sodrus (kvepia kaip brendis..kažkodėl tokios asociacijos..paragauju ir alkoholio statinės prieš akis doh.gif ), ypač saldinus medumi.
Šiaip tai surinkus būtina giles mirkyti piene, nes kitaip stiprus kartumas. O "Rūtos" kavą irgi reiktų virti ne su vandeniu, o pienu, tada thumbup.gif skonis.

Labiausiai mėgstu morkų kavą ir vaikams duodu, jaučiasi tada baisiai suaugę biggrin.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 11 13, 09:56)
Ka pirmiau, moli ar avizas? g.gif

Taip pat geras pakaitalas kavai,cikorija. mirksiukas.gif

Pirma reikia molį, po to avižas..kas beria sėklas ant asfalto? g.gif biggrin.gif Pirma žemės reik cool.gif
Juokauju, nesupyit..šiandien nuotaika tokia durna, labai linksma - persimiegojau turbūt biggrin.gif

O cikorijos kavos niekad negėrusi g.gif Bet apie tokią girdėjusi..reiktų paieškoti ir pabandyti rolleyes.gif
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 09:58)
čia bene ir pigiausia gilių kava  4u.gif Bet ir tai 8-9 litai nedidelis pakelis  doh.gif

Ir iš to pakelio apie 6 puodelius normalios gilių kavos gaunasi. Pabandymui pats tas.
Papildyta:
Siaučiant kiaulių gripui gilių kava labai tinka biggrin.gif Čia jau gaunasi pagal Rytų tradicijas..kad pamaitinti kiaulių dvasias gilėmis, jog palankios būtų biggrin.gif

Einu morkas tarkuoti..prikalbėjau čia apie kavas ir užsinorėjau doh.gif , ir vaikams šventė bus šiandien smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 11 13, 09:56)
Katuti, o tu avizas ar avizu dribsnius valgai? Uzmerki is vakaro, o ryte suvalgai?Ka pirmiau, moli ar avizas? g.gif
Kaip suprantu del plauku, visu pirma jos,taip? 4u.gif

Ir kas per zalia arbata kubiukuose is Iki? bigsmile.gif

avižų grūdus iš Bioboutiq'o. Tokie žaliai dryžuoti pakeliai. Man kažkaip patraukliau mažiau perdirbtas produktas smile.gif Taip, užmerkiu iš vakaro, nieko neverdu. Molį pirmiausiai, aišku, nes jį NIEKO nevalgius reikia gerti biggrin.gif

ne, vien dėl plaukų tai niekad jų nebūčiau valgiusi tikriausiai blush2.gif Jos valo kraujagysles, mažina cholesterolį, tai su ta intencija pradėjo mano tėvai, paskui prisijungėm mes su MB lotuliukas.gif

nepamenu aš jos pavadinimo, bet Iki ji viena tokia. Pakiukas nedidelis, tamsiai žalias. jame arbatos lapeliai susisukę į tokius gumuliukus. Kiti pakai yra stačiakampiai. Nepamenu pavadinimo, bet prie progos pažiūrėsiu, kaip vadinasi 4u.gif
Atsakyti
Oi, linksma čia pas jus, tai arkliai su avižom, tai kiaulės su gilėm lotuliukas.gif

Kakava šita. Darbe yra kavos aparatas su pieno puta, tai gaunasi labai skaniai bigsmile.gif

O man avižinė košė skanu. Bet aš su pienu verdu, su vandeniu negalėčiau valgyti schmoll.gif

Katuti, kokius vitaminus geri?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 11:06)

Pirma reikia molį, po to avižas..kas beria sėklas ant asfalto? g.gif  biggrin.gif Pirma žemės reik cool.gif
Juokauju, nesupyit..šiandien nuotaika tokia durna, labai linksma - persimiegojau turbūt biggrin.gif

Einu morkas tarkuoti..prikalbėjau čia apie kavas ir užsinorėjau doh.gif , ir vaikams šventė bus šiandien smile.gif

Supratau. ok.gif
Tikrai nera del ko, gali toliau taip. tongue.gif

Ir pasakok kaip tas morkytes ruosi? bigsmile.gif Esu kazkada turejusi dziovintu morku, bet kazkokiems kitiems tikslams, ne kaip 'kava' gerti.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 13, 09:58)
inka iš grūdų ir burokų, jinai tirpi. O gilių - netirpi wink.gif

O doh.gif tai gilių man tuomet netinka, aš tik tirpią su pienu mėgstu blush2.gif
QUOTE(Rasma @ 2009 11 13, 10:06)
Labiausiai mėgstu morkų kavą

O cikorijos kavos niekad negėrusi g.gif

O kas dar čia per stebuklai? bigsmile.gif
Atsakyti