Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 22:57)
kad labai įtemptas laikas buvo biggrin.gif Neturėjau kada jo laikyti ir paskutiniu metu nenaudojau  unsure.gif Bet naudosiu, nes oi, kiek pas mane jo prikrauta...  ax.gif

Bet gi anksčiau intensyviai naudojai jį, juk tie plaukai nuo ankstesnių pastangų ir sudygę, o ne nuo visai neseniai naudotų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 23:03)
aš pati panašiai su mama pajuokavau  drinks_cheers.gif Pareiškiau, kad dabar plaukai pas mus bus tokie gražūs, kaip pas arklius biggrin.gif

kai neliks, teks vėl žuvų taukus citrininius gerti  cool.gif Nebjaurus ir man skonis jų biggrin.gif

Tai gerai, kad labai neįžeidžiau blush2.gif O tai baisu kartais ir pasakyt..na, bet su mumis taip juokaudavo irgi doh.gif

Aš geriu tuos 'senobinius', tikrojo skonio..kur žuvim 'atsiduoda' biggrin.gif Su citrinom dar nė nebandžius ax.gif Iš pradžių iškart imdavau kažką užkąsti, kad to skonio ir kvapo nejaust, o dabar 'kaifuoju' gerdama be nieko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 12, 23:07)
Bet gi anksčiau intensyviai naudojai jį, juk tie plaukai nuo ankstesnių pastangų ir sudygę, o ne nuo visai neseniai naudotų mirksiukas.gif

anksčiau, tai jau gana senokai g.gif Ir kirpausi tada - nebuvo dar jokio ežiuko schmoll.gif Bet tikiu, kad kažkiek irgi prisidėjo biggrin.gif

tiesa, aš dar vitaminų daug geriu ax.gif

QUOTE(Rasma @ 2009 11 12, 23:15)
O tai baisu kartais ir pasakyt..

Aš geriu tuos 'senobinius', tikrojo skonio..kur žuvim 'atsiduoda' biggrin.gif

humoro jausmą aš turiu biggrin.gif

su citrina mažiau žuvis jaučiasi, toks buvo rastas kompromisas, kad nepirkti atskirų buteliukų kiekvienam gėrikui drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 13 lapkričio 2009 - 00:17
labas, seniai bebuvau ir berašiau, bet noriu pasidalinti įspūdžiais kai kurių produktų:
atradau, kad mano sausai odai labai tinka migdolų aliejukas, aš į jį dar apelsinų EA įlašinau, 4 lašus 100 ml. Kažin ar ne per mažai, bet daugiau bijojau, kad nedirgintų. Buvo ir nosis man paraudus nuo nosinių trynimo, nes slogavau labai, tai per 2 dienas nė ženklo neliko, labai jis man odi patiko.
Tą aliejuką pirkau rusiškos kosmetikos parduotuvėje Martina, gamintojas: "Aromati Žizni", parašyta, kad 100 proc. grynas migdolų aliejukas, iš ekologiškų žaliavų, bet apie rafinuotumą/nerafinuotumą nieko nėra g.gif

Baigėsi Logonos sviestas, patiko jis man, tai galvoju ką ir kur panašaus nusipirkti rolleyes.gif

Dar naudoju sausą/presuotą Everyday minerals pudrą thumbup.gif Labai ji man gera, maloniai tepasi, labai gerai sulygina veido spalvą, toks lygus ir gaivus veidas atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2009 11 13, 07:44)
labas, seniai bebuvau ir berašiau, bet noriu pasidalinti įspūdžiais kai kurių produktų:
atradau, kad mano sausai odai labai tinka migdolų aliejukas, aš į jį dar apelsinų EA įlašinau, 4 lašus 100 ml. Kažin ar ne per mažai, bet daugiau bijojau, kad nedirgintų. Buvo ir nosis man paraudus nuo nosinių trynimo, nes slogavau labai, tai per 2 dienas nė ženklo neliko, labai jis man odi patiko.
Tą aliejuką pirkau rusiškos kosmetikos parduotuvėje Martina, gamintojas: "Aromati Žizni", parašyta, kad 100 proc. grynas migdolų aliejukas, iš ekologiškų žaliavų, bet apie rafinuotumą/nerafinuotumą nieko nėra g.gif

Smagu, kad padeda, bet ten tiek pirkti baziniai al, tiek ea 99.9% kad yra rafinuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 23:42)
Baigiau spyriotis ir kai tik šalčiau, deduosi kepurę be jokių nenoriu, susigulės plaukai ir panašiai smile.gif

vat as norejau taves klausti, kaip tau plaukai paskui normaliai atrodo? biggrin.gif nes as tai kepure uzsidedu tik labai didelio salcio prispirta arba tada, kai nereikia i darba ir ne taip svarbu, kaip atrodys saveliura blush2.gif nes greit pas mane prisiplotu ir susiriebaluotu doh.gif
Atsakyti
Summer, aha, man irgi rekomendavo po kaukėm dėti. Bet tik savaitgalį pradėsiu eksperimentuoti, nes truputį bijau prisižaisti (tikiu stebuklinga to kremo galia viską ištraukti į paviršių), o šiandien reikia gerai atrodyt doh.gif lotuliukas.gif

Katuti, kokia puiki žinia biggrin.gif Kad man taip kirpėja kada pasakytų rolleyes.gif Aš irgi šią savaitę ėmiausi sveikos gyvensenos iš pagrindų: šaukštas moliūgų aliejaus, avižinė košė ryte, jogurtas, cinko tabletė, jokios kavos smile.gif Su kava kaip sunku atsisveikinti doh.gif Dabar darbe maukiu kakavą iš violey, nežinau, ar labai jau sveika, bet vis geriau nei kava blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 13, 09:12)
vat as norejau taves klausti, kaip tau plaukai paskui normaliai atrodo? biggrin.gif

normaliai, pakenčiamai biggrin.gif Ateinu į darbą, persišukuoju. O jei dar ryte pastandinu juos su žele, tai ir tvarkosi geriau. Kepurė irgi tokia lengva, neaptempianti. Puiki išeitis yra kapišonas (fainą gi pati turėjai, kai buvom susitikę), bet kad rūbai pas mane dabar be šito gėrio doh.gif Čia forume paskaičiau, kaip ilgaplaukės savo plaukus saugo ir nutariau, kad teisingai elgiasi - nėra ko galvą šaldyti tongue.gif

pastebėjau, kad po kepurės dažniau plaukai Purity šampūno reikalauja, bet čia nedidelė auka, jei plaukai taip sustiprėjo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 12, 21:50)
Už valomojo kremo 5 ml (įpylė iš akies) sumokėjau 8lt.

turejai savo tara ar i kazka siaip ipyle? 4u.gif noooriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 13, 08:49)
Smagu, kad padeda, bet ten tiek pirkti baziniai al, tiek ea 99.9% kad yra rafinuoti rolleyes.gif

O rafinuotas, jūsų žiniomis, kiek savo savybių praradęs g.gif Aš rafinavimą suprantu kaip aliejaus išvalymą, ir kadangi jis man tinka, tai manau, kad nėra jo kokybė visai "sužalota" biggrin.gif Šiaip ar taip, bandysiu kurią dieną į KN nuvažiuoti, palyginimui pabandyssiu nerafinuotą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 13, 09:23)
Aš irgi šią savaitę ėmiausi sveikos gyvensenos iš pagrindų:

Su kava kaip sunku atsisveikinti  doh.gif 

šaunuolė thumbup.gif Palinkėsiu tau, kad pasiryžimas būtų tvarus drinks_cheers.gif Pati avižinės košės negalėčiau valgyti, todėl gerbiu labai už tokį apsisprendimą biggrin.gif

yra kavos puikus pakaitalas iš Iki tokia žalioji arbata, kubiukuose. Taip tau akis "atidaryti" gali biggrin.gif Ne tas pats, bet dar yra Inka, gilių kava, tik pastaroji tai brangoka sad.gif
Atsakyti
O iš čia gal kas bandė pirkti, kaip kokybė g.gif :

http://www.bio-kosmetika.lt/
Atsakyti