Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bryyla @ 2009 11 06, 20:49)
4u.gif  bandysiu kita savaite po molio kaukes patept aliejuku, kuriuo kas ryta tepuosi ir ziuresiu, kas bus, gal nenusausins  ax.gif arba reikes skruostams nebedaryt molio kaukes  g.gif Dekui jums  mirksiukas.gif

O į kaukę dėjai aliejaus?Aš dedu trup. glicerino, jis neblogai drėkina. Ir dar dažnai po molio kaukės ant viršaus drėkinančią kaukę darausi (galima tiesiog drėkinančiu kremu gausiai ištepti, po to nuvalyti)

Aš pasižiūrėjau argital gydančius kremus: tai nieko ten ypatingo, tik pridėta nat. ea. Su kamparu nemačiau, yra su eukaliptu, tuja, niaoliu ir pan. Nuo peršalimo galima darytis aliejinius mišinius pagal kiekv. specifinį atvejį smile.gif
Atsakyti
Gal turite atradusios koki gera burnos skalavimo skysti? Siuo metu turiu galimybe isigyti tik Weleda, Sante ir Logonos... Gal is ju kas nor sgero yra??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 07, 16:00)
Gal turite atradusios koki gera burnos skalavimo skysti? Siuo metu turiu galimybe isigyti tik Weleda, Sante ir Logonos... Gal is ju kas nor sgero yra??? 4u.gif

Naudojau weledos, visai patiko, ypač, kad jis toks koncentruotas, buteliuką dviese išnaudojom per 6mėn. Skonis pakankamai malonus, ypač kai nemėgstu aštrių.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 11 07, 17:00)

as esu turejus Weledos skalavimo skysti... na visai neblogas gal g.gif ir labai taupus
Atsakyti
QUOTE(pearl @ 2009 11 06, 21:21)
4u.gif  as ir siaip pagrinde darausi kauke tik T zonoje, ty kur buna problemu, o su skruostais niekada jokiu rupesciu neturejusi (iki siol doh.gif ), tai ju ir nevarginu kaukem mirksiukas.gif  dabar truputi iskilo problemu del geriamu vaistu, tai tiesiog uzdedu butent ant probleminiu vietu mirksiukas.gif  todel manau, kad jeigu nedesi ant viso veido, nieko blogo nebus biggrin.gif

Vat ir as galvoju skruostu neliesti g.gif

QUOTE(Monica @ 2009 11 07, 12:06)
O į kaukę dėjai aliejaus?Aš dedu trup. glicerino, jis neblogai drėkina. Ir dar dažnai po molio kaukės ant viršaus drėkinančią kaukę darausi (galima tiesiog drėkinančiu kremu gausiai ištepti, po to nuvalyti)

Dejau sviestmedzio ir to alieju misinuko sausai odai... Na mano oda labai jautri, tai daug kas jai nepatinka unsure.gif o glicerino dedi i molio kauke? nesausina tada? kokia drekinamaja kauke daraisi? gal ir man taip tiktu... ax.gif
Atsakyti
Išėjau apsipirkti umn.gif notworthy.gif mega_shok.gif

Į "Nimfali" sakiau neisiu, nėr ko cool.gif Bet kažkaip parėjo namo ir "Feniqia" protingasis (už šeimininkę protingesnis biggrin.gif ) "Rožių" muilas, Ciel D'Azur losjonas plaukams (nuo slinkimo..antrą butelį įsigijau, nes patiko ax.gif ), ir "Emmereude" paakių gelis (dėl kurio kelias temas tyliai dievagojausi, kad man tikrai nereikia doh.gif biggrin.gif ), ir tas balzamas su sviestmedžiu vaiko odelei nuo šalčio ('miniukas') ir mini pakuotę paėmiau sviestmedžio su arganu 4u.gif Gavau mėginukų už kuriuos labai dėkinga ir išbandysiu aišku 4u.gif Taip 149 Lt ir nėr

To nepakako umn.gif notworthy.gif mega_shok.gif
biggrin.gif Nuvažiavau kur suplanavusi, į KN..o ten tai dėjau doh.gif 9 EA papirkau (pušų, kadagių, eukaliptų, sėklučių, bergamotės, čiobrelių, greipfruktų ir 2 rūšių rozmarinų). Bet dėl rozmarinų man keista g.gif Ant abiejų buteliukų lot. pavadinimai vienodi 'vaistinis rozmarinas'- rosmarinus officinalis, bet vienas atseit geriausiai tinka plaukams, nes liet. užrašo variante parašyta 'cht. verbenone' g.gif Pagal kvapą, tai aš nelabai jų skiriu blush2.gif Daug žmonių buvo nelabai norėjosi užlaikyti ir kamantinėti..o tai kuom tas pigesnis rozmarinas kitoks, gal kas žinote? (nes vienas lyg ir 14, o kitas berods 48 Lt) rolleyes.gif )
Papildyta:
Dar paėmiau sviestmedžio (bet didelis kiekis doh.gif , mažesnio nebuvo verysad.gif ) ir gryno Altajaus šaltalankių aliejaus (gydysiu vaiko baisius alerginius bėrimus).

Kaina kainelė už viską...320, bet aišku man labai reikėjo cool.gif

Šaltalankį patarė skiesti, kad mažiau dažytų odą. Kaip galvojat, nebūtų kvaila sviestmedį su šaltalankiu sumaišyt ir tepti pažeistą egezemos-dermatito odą? g.gif blush2.gif Ar liktų abu veiksmingi?

Bet tai dar ne viskas..paėmiau ir tą akmenį garinimui, nes kol užsakysiu užtruks pristatymas..netgi išsiprašiau nuolaidos 'cieliems' 9 Lt, nes beliko tik 110 piniginėje. Bet linksmiausia man asmeniškai tai biggrin.gif , kad paprašius nuleisti tuos 9 Lt paaiškino, kad jų antkainis labai mažas ir pan. Išgelbėjo tik bendra išleista suma..nerealiai aš čia šiandien unsure.gif

O kur jūs perkat EA? Ot būtų faina užsisakyti iš kur pigiau ir neblogesnės kokybės cool.gif Nes dar ne viską susipirkau ką norėjau..kai išgirdau vanilės EA kainą (95? blink.gif ), ylang-ylang (apie 50?), rožių irgi labai nepigiai susakė..tai jau kiūtinau lauk - kitąkart gal cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2009 11 07, 16:32)
o glicerino dedi i molio kauke? nesausina tada? kokia drekinamaja kauke daraisi? gal ir man taip tiktu...  ax.gif

Iš pradžių skeptiškai vertinau gliceriną, bet 1 mergina atrado, kad jis yra humektantas, padeda išlaikyti drėgmę. Be to, kai oda buvo l. išsausėjusi, jai puikiai tiko Alteros fluidas, kuriame buvo daug glicerino. Dėl to aš pradėjau jo dėti į visus gaminamus kremus, taip pat šiek tiek pilu į hidrolatą. Taip pat dedu į molio kaukę. Aš dar į molio kaukę dedu alijošiaus, kas irgi padeda drėkinti odą. Po valomosios kaukės (ir paspaudinėjimų po to blush2.gif ) tepu ant veido vėlgi alijošiaus ir tada naminės gamybos kremo. Manau tinka bet koks kremas, tik reikia kaip kaukę palaikyti ir neprausti, o nuvalyti po to. Jei tavo skruostai nesiteršia, tai gali nedėti ant jų kaukės, aš visur dedu.

Hibisco, o nenori pabandyti burnos skalauti su vandeniu+ea?Man net dantys su tokiu tirpalu gerai išsivalo, skalauti irgi puikiai tinka. Taip pat tam galima naudoti kai kuriuos hidrolatus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 07 lapkričio 2009 - 16:45
Ne, dar ne viskas biggrin.gif
Vaistinėje už kuponą 'nemokamai' paėmiau šitą (ėmiau skirtą veidui, nes didesnė tos veiklios medžiagos koncentracija..man bikini sričiai, tai ne ką mažiau svarbu nei veidas biggrin.gif ): http://www.lacrima.l...triufeliai.html

Kaip tik dabar po depiliacijos, tai išbandysiu efektyvumą naudodama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 07, 16:44)
Iš pradžių skeptiškai vertinau gliceriną, bet 1 mergina atrado, kad jis yra humektantas, padeda išlaikyti drėgmę. Be to, kai oda buvo l. išsausėjusi, jai puikiai tiko Alteros fluidas, kuriame buvo daug glicerino. Dėl to aš pradėjau jo dėti į visus gaminamus kremus, taip pat šiek tiek pilu į hidrolatą. Taip pat dedu į molio kaukę. Aš dar į molio kaukę dedu alijošiaus, kas irgi padeda drėkinti odą. Po valomosios kaukės (ir paspaudinėjimų po to blush2.gif ) tepu ant veido vėlgi alijošiaus ir tada naminės gamybos kremo. Manau tinka bet koks kremas, tik reikia kaip kaukę palaikyti ir neprausti, o nuvalyti po to. Jei tavo skruostai nesiteršia, tai gali nedėti ant jų kaukės, aš visur dedu.

Idomu idomu... bigsmile.gif as veida tik aliejuku tepu, tai kazin ar negalima glicerino i alieju ipilt? blush2.gif koki kremuka esi pasigamunusi drekinamaji? kokie ingredientai? smile.gif
Atsakyti
Rasma, Tas brangesnis yra laukinių rozmarinų- pigesnis turėtų būti rozmarinų auginamų laukuose ir prižiūrimi žmonių. Tie laukiniai vertingesni, kaip ir visi laukiniai augalai. Na. bent jau aš taip supratau ax.gif blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach18: 07 lapkričio 2009 - 17:01
QUOTE(Rasma @ 2009 11 07, 16:38)
Išėjau apsipirkti umn.gif  notworthy.gif  mega_shok.gif

Ooooo, va cia tai apsipirkimas bigsmile.gif Panasiom sumom as praeita sav apsipirkau doh.gif Ir siandien pagaliau gavau savo siuntini su KN produktais ir Nimfali ax.gif
Ir stai cia prasideda mano nuotykiai. Uzmigdziau vaika, vyra palikau telika ziuret, o pati virtuvej issideliojau visas priemones kremams daryti bigsmile.gif Katutem tik ploju, kiek ir kokiu kremu pasigaminsiu bigsmile.gif bigsmile.gif Susiruosiau sverti vaska, tik mano svarstykles nusprende nesverti doh.gif Taip pat, pasirodo, dar neturiu jokios menzureles aliejams matuoti, o taip pat neturiu indeliu, i ka susipilti kremus. Na, vienu zodziu - griuvo planai. Vyra issiunciau passiskolint svarstykliu ir i vaistine svirkstu doh.gif Bandysiu sitaip gamint mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2009 11 07, 16:58)
Rasma, Tas brangesnis yra laukinių rozmarinų- pigesnis turėtų būti rozmarinų auginamų laukuose ir prižiūrimi žmonių. Tie laukiniai vertingesni, kaip ir visi laukiniai augalai. Na. bent jau aš taip supratau ax.gif  blush2.gif .

Ach štai kaip g.gif Gali būti, tiksliai..kažką lyg ir minėjo apie laukinius augalus g.gif
Aš tuos pigenius patalpų 'pakvėpinimui' paėmiau, o tuos brangesnius - plaukams bandysiu ax.gif
Levandas irgi kažkada laukines ėmiau, brangesnes..Provanso gal g.gif Bet pamenu, jog akcentavo, jog tik viena tų laukinių levandų rūšis turi tą garsųjį raminamąjį-atpalaiduojantį poveikį (ėmiau, kad irgi patalpas pakvėpint prieš miegą kur migdau mažiuką ax.gif ), kitos atseit silpnai veikia arba visai neveikia g.gif
Atsakyti