Išėjau apsipirkti
Į "Nimfali" sakiau neisiu, nėr ko
Bet kažkaip parėjo namo ir "Feniqia" protingasis (už šeimininkę protingesnis
) "Rožių" muilas, Ciel D'Azur losjonas plaukams (nuo slinkimo..antrą butelį įsigijau, nes patiko
), ir "Emmereude" paakių gelis (dėl kurio kelias temas tyliai dievagojausi, kad man tikrai nereikia
), ir tas balzamas su sviestmedžiu vaiko odelei nuo šalčio ('miniukas') ir mini pakuotę paėmiau sviestmedžio su arganu
Gavau mėginukų už kuriuos labai dėkinga ir išbandysiu aišku
Taip 149 Lt ir nėrTo nepakako
Nuvažiavau kur suplanavusi, į KN..o ten tai dėjau
9 EA papirkau (pušų, kadagių, eukaliptų, sėklučių, bergamotės, čiobrelių, greipfruktų ir 2 rūšių rozmarinų). Bet dėl rozmarinų man keista
Ant abiejų buteliukų lot. pavadinimai vienodi 'vaistinis rozmarinas'-
rosmarinus officinalis, bet vienas atseit geriausiai tinka plaukams, nes liet. užrašo variante parašyta 'cht. verbenone'
Pagal kvapą, tai aš nelabai jų skiriu
Daug žmonių buvo nelabai norėjosi užlaikyti ir kamantinėti..o tai kuom tas pigesnis rozmarinas kitoks, gal kas žinote? (nes vienas lyg ir 14, o kitas berods 48 Lt)
)
Papildyta:Dar paėmiau sviestmedžio (bet didelis kiekis
, mažesnio nebuvo
) ir gryno Altajaus šaltalankių aliejaus (gydysiu vaiko baisius alerginius bėrimus).
Kaina kainelė už viską...320, bet aišku man labai reikėjo
Šaltalankį patarė skiesti, kad mažiau dažytų odą. Kaip galvojat, nebūtų kvaila sviestmedį su šaltalankiu sumaišyt ir tepti pažeistą egezemos-dermatito odą?
Ar liktų abu veiksmingi?
Bet tai dar ne viskas..paėmiau ir tą akmenį garinimui, nes kol užsakysiu užtruks pristatymas..netgi išsiprašiau nuolaidos 'cieliems' 9 Lt, nes beliko tik 110 piniginėje. Bet linksmiausia man asmeniškai tai
, kad paprašius nuleisti tuos 9 Lt paaiškino, kad jų antkainis labai mažas ir pan. Išgelbėjo tik bendra išleista suma..nerealiai aš čia šiandien
O kur jūs perkat EA? Ot būtų faina užsisakyti iš kur pigiau ir neblogesnės kokybės
Nes dar ne viską susipirkau ką norėjau..kai išgirdau vanilės EA kainą (95?
), ylang-ylang (apie 50?), rožių irgi labai nepigiai susakė..tai jau kiūtinau lauk - kitąkart gal