Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 18:17)
kokios kainos jų? Su kuo tas valomasis kremas ir kiek rūšių rankų kremų pas juos yra? smile.gif

Už valomojo kremo 5 ml (įpylė iš akies) sumokėjau 8lt. Tiksliai nesigilinau, berods tūbelėje yra 50ml unsure.gif Gal daugiau.. tai proporcingai ir kaina 4u.gif Nežinau, iš ko jisai biggrin.gif Nepasidomėjau, nes pasiūlė nusipirkti, jau kai susimokėjau už prekes ir buvau beeinanti per duris. Reiks pagooglint 4u.gif Tiesa, valomasis ta prasme, kad tai nėra prausiklis, o kaip drėkiklis eina.

O rankų kremo 75 ml 28 lt 4u.gif Kaip supratau, viena rūšis. Elytei pasipasakojau, kad man Hauschkos rankų kremas be galo nuostabus, tai ji patikino, kad Argital perspjauna net Hauschka biggrin.gif Būtinai pirksiu, jau vien kvapas kiek daro... wub.gif Nesitikėjau tokio intensyvaus kvapo 'gatavoj' kosmetikos priemonėj, pirmą kartą susiduriu. Ir aišku užsimaniau daug ką iš Argital pabandyti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 12 lapkričio 2009 - 21:29
Summer, aš to kremo irgi turiu nusipirkus, tik 10 ml , bet dar gerai neišbandžiau smile.gif Papasakok, kai panaudosi, įdomu bigsmile.gif

Man procedūra pas Elytę paliko didelį įspūdį dar ir dėl kvapų rolleyes.gif Tikrai nuostabiai ta argital kosmetika kvepia...
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 11 12, 22:23)
Summer, aš to kremo irgi turiu nusipirkus, tik 10 ml , bet dar gerai neišbandžiau smile.gif  Papasakok, kai panaudosi, įdomu  bigsmile.gif

Būtinai, ryt bandysiu 4u.gif Kas dar įstrigo, tai Elytė liepė juo pasitepti prieš tepant molio kaukę ir jau ją nusiplovus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 12, 20:50)
O rankų kremo 75 ml 28 lt 4u.gif

uždėčiau tau kokį ignorą, na bet negaliu tavo postams atsispirt lotuliukas.gif rolleyes.gif blush2.gif

o aš turiu gerą naujieną sau bigsmile.gif Šiandien buvau kirptis, po užtrukusio plaukų auginimo biggrin.gif Na, formą pakoreguoti tongue.gif Tai kirpėja man pasakė, kad per visą galvą atauga pas mane labai tankus ežiukas rolleyes.gif Vėl bus daug plaukų wub.gif

tai net nežinau, kam čia nuopelnus užrašyti už tą ežiuką, bet faktas, kad einu teisinga kryptimi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 21:54)
tai net nežinau, kam čia nuopelnus užrašyti už tą ežiuką, bet faktas, kad einu teisinga kryptimi  thumbup.gif

O gal gali parasyti ka tiksliai naudoji plaukuciams?As irgi svajoju paauginti plaukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 12, 14:38)
Merginos gal butu atsiliepimu apie siuos? bigsmile.gif  4u.gif
user posted image

Turiu atsiliepimų apie šampūną smile.gif Kaip tik sėdžiu ką tik išplauta galva biggrin.gif Mano plaukai 'mišrūs', plaunami kasdien.
Nenusausina plaukų (drąsiai apsieinu be jokio balzamo), nevelia, plaukai labai slidūs ir glotnūs (nepasišiaušę), bet kartu ir purūs su saiku ('ne į visas puses, bet kaip', tiesiog nuo šaknų kiek pakilę), dėl blizgesio sunku pasakyti (man pačiai sunku įvertinti, senai nat. dažyti, tai labai nublukę ir ataugę.verkiant reikia padažyti, pakirpti blush2.gif ). Kvapų intensyvių nėra, beveik nejaučiu jų plaudama galvą. Vidutinio skalsumo, nėr labai taupus, bet nereik ir didelio kiekio..į delną įvarvinu ir užtenka. Esu patenkinta šiuo šampūnu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 12 lapkričio 2009 - 22:26
QUOTE(just_angel @ 2009 11 12, 22:12)
O gal gali parasyti ka tiksliai naudoji plaukuciams?As irgi svajoju paauginti plaukus ax.gif

mečiau KT, kiekvieną rytą suvalgau kelis šaukštus mirkytų avižų smile.gif Aliejinės kaukės pas mane nereguliarios, bet kartkartėm pasidarau kokosų aliejus + rozmarinai ar koks kitas EA, rožių eliksyras smile.gif Dažniau lašinu EA į šampūną (Druide ožkų arba Purity), fainiausi rozmarinų ir kažko baisingai pamėgau arbatmedžio EA naudoti plaunant galvą smile.gif Dar uždedu Laveros balzamus - Basis serijos arba su rožėmis. Baigiau spyriotis ir kai tik šalčiau, deduosi kepurę be jokių nenoriu, susigulės plaukai ir panašiai smile.gif

gal daugiausiai balų užrašyčiau avižoms ir EA, nes be avižų nieko ypatingo, iki šiol nenaudoto tikrai neatsirado, o kad EA veiksmingi, tai tikrai taip rolleyes.gif

tarp norų - galbut Ozo vaistinėje su nuolaida nusipirkti Weledos rozmarinų vandenį. Tiek visos giriat, o aš niekad neturėjusi, galvoju, gal prisidės man prie plaukų auginimo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 12 lapkričio 2009 - 22:52
Ačiū už atsakymą, katuti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 22:42)
Tiek visos giriat, o aš niekad neturėjusi, galvoju, gal prisidės man prie plaukų auginimo  thumbup.gif

O mėtos ekstraktui neduodi pliusų, juk taip ankščiau jį naudojai? mirksiukas.gif
Atsakyti
dar vieną dalyką, patartą Elytės išbandžiau, reikia ir jus padrąsinti biggrin.gif Žodžiu, pradėjo pas mane kaltis "trečia akis" ir dar skausminga doh.gif Vakar susikaupiau, užtepiau ant jos molio su EA, tokio tiršto, neskystai sumaišyto. Pagalvę uždengiau rankšluosčiu, nes pamaniau, kad pribyrės, susiterlios...

žinokit, nieko panašaus schmoll.gif Puikiai laikėsi per naktį, gal koks gabalėlis ir nukrito, bet nepamačiau aš to. Nuėmė odos sudirgimą ir tinimą thumbup.gif Žodžiu, geras daiktas, kai norisi ką apgydyti per naktį wink.gif

Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 11 12, 22:56)
O mėtos ekstraktui neduodi pliusų, juk taip ankščiau jį naudojai? mirksiukas.gif

kad labai įtemptas laikas buvo biggrin.gif Neturėjau kada jo laikyti ir paskutiniu metu nenaudojau unsure.gif Bet naudosiu, nes oi, kiek pas mane jo prikrauta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 22:42)
kiekvieną rytą suvalgau kelis šaukštus mirkytų avižų smile.gif

Nenorėjau juokaut..bet nesusilaikysiu blush2.gif Nesupyk biggrin.gif Bet pas mus dėstytojai nugirdę visokius liaudiškus būdus visąlaik su cinkeliu patraukdavo per dantį cool.gif Buvo situacija su avižomis, kai viens žmogus prisipažino jas mirkytas valgantis..tai dėstytojas sako " o dar nežvengi?" doh.gif biggrin.gif Bet jei rimtai, tai pažiūrėkit ar matėt kas nutriušusio plauko avižom šeriamą arklį? cool.gif
O šiaip tai thumbup.gif šitas dalykas. Aš rytais vienu metu ir mirkytus grikius, ir avižas valgydavau...tik aptingstu po kurio laiko blush2.gif Dabar tai žuvų taukus grynus geriu, kaip tą skonį pamėgau blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 11 12, 23:00)
Nenorėjau juokaut..bet nesusilaikysiu blush2.gif Nesupyk biggrin.gif

Dabar tai žuvų taukus grynus geriu, kaip tą skonį pamėgau blink.gif  g.gif

aš pati panašiai su mama pajuokavau drinks_cheers.gif Pareiškiau, kad dabar plaukai pas mus bus tokie gražūs, kaip pas arklius biggrin.gif

kol kas laikausi strategijos, kad kol turim bičių produktų - duonelės, medaus su pikiu, tai tą ir valgysim, o kai neliks, teks vėl žuvų taukus citrininius gerti cool.gif Nebjaurus ir man skonis jų biggrin.gif
Atsakyti