Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

As vyriskiui uzsakiau sia skutimosi priemone, dabar laukiam kol siuntinukas atvyks. labai sudetis patiko, kai isbandys skutimasi, butinai parasysiu
user posted image

certified organic aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, certified organic hamamelis virginiana (witch hazel) leaf extract, xanthan gum, yucca schidigera extract, certified organic matricaria recutita (chamomile) flower extract, certified organic aesculus hippocastanum (horsechestnut) seed extract, certified organic citrus aurantifolia (lime) essential oil, certified organic pogostemon cablin (patchouli) essential oil, aqua, certified organic helianthus annuus (sunflower) seed oil, santalum album (sandalwood) essential oil, certified organic hypericum perforatum (st johns wort) flower extract, citrus aurantium amara (bitter orange) fruit extract
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 15:35)
kiek ieškojau, niekur nėra mėginėlių siųstis - tik Santaverde tinklalapyje sad.gif O taip apgraibom, tai nežinau, ar ryžčiausi pirkti normaliom talpom tongue.gif Bet čia turiu omenyje tą brazilišką brangią jų seriją. Pasiųstų Santaverde kelis mėginėlius už kokių 5 EUR shippingą, gal ir klientų daugiau susidomėtų jų produkcija  ax.gif

pavojinga SM skaityti smile.gif Man kartais net knieti praleisti kai kurių forumiečių postus, nes žinau, kad nesidžiaugs jais biudžetas  lotuliukas.gif
kažkoks vyriškas Sante yra? Kuo kvepia?

Yra toks Sante vyriskas kuno ir plauku praus gelis: http://www.violey.co...r-Gel_4541.html

Kvapo nezinau, neuosciau dar, kazkaip nerupejo blink.gif jei labai idomu, pauostysiu vakare ir rytoj parasysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 11 12, 15:38)
Merginos gal butu atsiliepimu apie siuos? bigsmile.gif  4u.gif
user posted image user posted image

Na va, dabar ir man rupi tas balzamas ax.gif sampunus cielus 3 jau esu atradusi, tai nieko geresnio ir nesitikiu atrasti (uz visus cheminius geresni bigsmile.gif ), o balzamo kaip tik dairausi naujo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 12, 15:07)
Kvapo nezinau, neuosciau dar, kazkaip nerupejo  blink.gif  jei labai idomu, pauostysiu vakare ir rytoj parasysiu  4u.gif

pauostyk, įdomu 4u.gif Nors naudoja Weledą ir džiaugiasi,bet paskutinį kartą čiupo už Sante kažkokio prausiklio pažiūrėti. Gal pokyčių kokių norės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 16:12)
pauostyk, įdomu  4u.gif Nors naudoja Weledą ir džiaugiasi,bet paskutinį kartą čiupo už Sante kažkokio prausiklio pažiūrėti. Gal pokyčių kokių norės biggrin.gif

Gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 12, 14:20)
Beje, mano vyrui irgi prireike naturaliu priemoniu  bigsmile.gif Tai ta proga labai laukiu rekomendaciju del skutimosi priemoniu, ypac skutimosi putu, zele ir pan.  4u.gif

MB esu pirkusi: Florame skutimosi putas, Aubrey Organics skutimosi kremą ir Ciel D'azur. Reziumė: Florame putos labai "minkštos", ne tokios, kaip būna su sintetinėmis, bet MB nesiskundė. Dėl kitų dviejų kilo žiaurūs preikaištai, kad neputoja (išverčiu: reiškia visiškai blogai biggrin.gif ).

QUOTE(Lucie @ 2009 11 12, 14:22)
Vengiu šampūnų su Ammonium lauryl sulfatu, man nuo šito ploviklio sausėja, peršti galvos odą, bet gal šitas taip nesausina, jei net balzamo nereikia...

Man po pirmo karto irgi niežtėjo galvą mastau.gif Bet va šiandien antrą kartą ploviau, ištryniau šaknis aloe vera geliu (ačiū Monicai už patarimą 4u.gif ), ir plaukai labai patinka wub.gif Tik įdomu, ar neniežti dėl aloe veros g.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 11 12, 14:35)
galeciau rekomenduoti speick skutimosi putas ax.gif skirtumo lyginant su sintetinem nelabai pastebeta smile.gif

OOo ačiū, būtinai reiks bandyti ax.gif Bo bijau, kad tuoj atsisakys mano neputojančių "išmislų".

QUOTE(eglute82 @ 2009 11 12, 16:03)
As vyriskiui uzsakiau sia skutimosi priemone, dabar laukiam kol siuntinukas atvyks.

Būtinai parašykit (ypač kaip putoja biggrin.gif ). rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2009 11 12, 16:38)

OOo ačiū, būtinai reiks bandyti  ax.gif  Bo bijau, kad tuoj atsisakys mano neputojančių "išmislų".

sitas isbandytas reikalas mirksiukas.gif MB jauciu irgi isbrokytu neputojancias priemones unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 12, 16:11)
Na va, dabar ir man rupi tas balzamas  ax.gif  sampunus cielus 3 jau esu atradusi, tai nieko geresnio ir nesitikiu atrasti (uz visus cheminius geresni bigsmile.gif )

ciel d'azur ir druide (purity ir su ozku pienu) tie sampunai? ar dar koks? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(8 p.m. @ 2009 11 12, 15:38)
Man po pirmo karto irgi niežtėjo galvą  mastau.gif Bet va šiandien antrą kartą ploviau, ištryniau šaknis aloe vera geliu (ačiū Monicai už patarimą 4u.gif ), ir plaukai labai patinka  wub.gif Tik įdomu, ar neniežti dėl aloe veros  g.gif

O įdomu plaukų galiukus patepus alavijo sultimis būtų kažkoks teigiamas poveikis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 12, 17:10)
O įdomu plaukų galiukus patepus alavijo sultimis būtų kažkoks teigiamas poveikis? rolleyes.gif

Skaičiau, kad merginos tepa rolleyes.gif Aš tai likutį tikrai perbraukiau per visus plaukus, bet mano galai kaip ir beproblemimiai (tfu tfu tfu).
Atsakyti
Ar galima granatu alieju tepti ant plauku?
Atsakyti
Pasidžiaugsiu šiandienos pirkinukais bigsmile.gif Lankiausi CUP Bioboutique ir Stepono g. 6. Nusipirkau trijų rūšių prieskonių, dvi arbatas, Sante šampūną su apelsinais ir kokosų pienu, Arigtal 50 ml pabandymui šampūno nuo pleiskanų (MB ėmiau), Argital valojomo kremo 5 ml (Elytė įkalbėjo, kad nuostabus probleminei riebiai odai) bei Urtekram dantų pastą su mėtom ir žaliąja arbata. Elytė būtinai sakė prieš išeinant pasitepti Argital rankų kremu, nu jau koooks nuostabus wub.gif wub.gif Labai riebus, nedaug reikia, kažkas tarp mano mylimiausių - Hauschkos ir Santaverde. Bėgsiu pirkti manau greitu metu biggrin.gif Visą kelią namo negalėjau atsiuostyti rankų, labai primena kažkokį augalą, kažkas tarp citrinų ir svarainių, intensyvus, ryškus, kaip Elytė sako "džiaugsmingas" kvapas su rūgštele wub.gif
Atsakyti
kaip fainai pasilepinai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 12, 17:10)
Argital valojomo kremo 5 ml (Elytė įkalbėjo, kad nuostabus probleminei riebiai odai)

Elytė būtinai sakė prieš išeinant pasitepti Argital rankų kremu

kokios kainos jų? Su kuo tas valomasis kremas ir kiek rūšių rankų kremų pas juos yra? smile.gif
Atsakyti