Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 12, 13:12)
Merginos, o kaip del Violey traukinio? Mano vyras jau spirga kaip jam reikia ir to ir ano, o Kryyste atostogauja siuo metu  ax.gif

As vazuociau, jei kas veztu rolleyes.gif
Beje, mano vyrui irgi prireike naturaliu priemoniu bigsmile.gif Nes anksciau tai buvo nesvarbu, svarbu, kad efektas butu, o dabar sako: "Klausyk mano kremas po skutimosi baigiasi... Tu nupirksi ar man paciam bet ka nusipirkt?"
Tai ta proga labai laukiu rekomendaciju del skutimosi priemoniu, ypac skutimosi putu, zele ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 11 11, 17:35)
mano atsiliepimai apie Ciel d'azur sampuna sausiems plaukams  ax.gif
kai tik ji pamaciau, tai issigandau, kad toks skystas  doh.gif man jis prastai putojo, tai perploviau 2 kartus (del visa ko  blush2.gif  ). uztai plaukai siandien grazus ir svelnuciai smile.gif nedejau net balzamo, kad labiau sampuno efektas matytusi. tai balzamo gal ir nelabai reikia net. mano pats plaukas storas ir banguotas (galai paluzinet ir pasisakot megsta  doh.gif  ). jei balzamo netepu, tai baisiai pasisiause buna  unsure.gif  o stai siandien nors ir be balzamo, bet nelabai pasisiausus vaiksciojau biggrin.gif
ziuresiu, kaip toliau naudosis smile.gif

Po tokių atsiliepimų norisi ir man šitą išbandyti, laikau spintelėj, noriu parduot, bet gal verta pabandyt. Vengiu šampūnų su Ammonium lauryl sulfatu, man nuo šito ploviklio sausėja, peršti galvos odą, bet gal šitas taip nesausina, jei net balzamo nereikia...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Beveik 3 dienas nebuvau SM, o cia jus jau rezgat zygius be manes tongue.gif
O ar gali konkreciai kuri parasyti i bryylos pslp??
Buciau labai dekinga, o tai su sifravimu man niekas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 12, 14:20)

Tai ta proga labai laukiu rekomendaciju del skutimosi priemoniu, ypac skutimosi putu, zele ir pan.  4u.gif

galeciau rekomenduoti speick skutimosi putas ax.gif skirtumo lyginant su sintetinem nelabai pastebeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 12, 13:35)
lotuliukas.gif
Aš kaip tik galvoju apie Santaverde 'light' kremą, labai jau gerai sudėtis žiūrisi wub.gif Na bet čia jau kiek vėliau, gruodį gal rolleyes.gif

Aš pasižiūrėjau Bce Europe, perkant tarkim kelis kremukus iš Santaverde siuntimas gaunasi 4,9 EUR tai dar proto ribose smile.gif gal Kalėdom sau pasidovanot ax.gif , oi šitą forumą pavojinga skaityt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 12, 14:20)
As vazuociau, jei kas veztu  rolleyes.gif
Beje, mano vyrui irgi prireike naturaliu priemoniu  bigsmile.gif Nes anksciau tai buvo nesvarbu, svarbu, kad efektas butu, o dabar sako: "Klausyk mano kremas po skutimosi baigiasi... Tu nupirksi ar man paciam  bet ka nusipirkt?"
Tai ta proga labai laukiu rekomendaciju del skutimosi priemoniu, ypac skutimosi putu, zele ir pan.  4u.gif

Maniskis siuo metu naudoja Sante skutimosi putas - sake viskas gerai, putoja, gerai slysta ax.gif Is sampunu-dusgeliu jis naudoja Sante sampunas ir dusgelis viename )gerai ivertino, tik sake kvapas pabodo), Weledos dusgelius (geros, pati zinau mirksiukas.gif ), sampuna Organic blue (irgi geras). Kazkaip jam viskas is bandytos nat.kosmetikos tiko bigsmile.gif
Dabar imsiu Logonas skutimosi krema pakeitimui, balzama po skutimosi.
Atsakyti
O is kur siunciates intymios higienos prausiklius? smile.gif
As cia prisiskaicius jau turiu sukaupus sarasiuka, ko noriu biggrin.gif

Ir dar, man atrodo jau tikrai kalbejot ir ne karta, bet gal yra koks tikrai vienbalsiai pripazintas antiperspirantas, kad butu bekvapis ir pats gerai kvapa sulaikytu? 4u.gif

Aciuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 11 12, 13:54)
Aš pasižiūrėjau Bce Europe,  perkant tarkim kelis kremukus iš Santaverde siuntimas gaunasi 4,9 EUR tai dar proto ribose smile.gif

kiek ieškojau, niekur nėra mėginėlių siųstis - tik Santaverde tinklalapyje sad.gif O taip apgraibom, tai nežinau, ar ryžčiausi pirkti normaliom talpom tongue.gif Bet čia turiu omenyje tą brazilišką brangią jų seriją. Pasiųstų Santaverde kelis mėginėlius už kokių 5 EUR shippingą, gal ir klientų daugiau susidomėtų jų produkcija ax.gif

pavojinga SM skaityti smile.gif Man kartais net knieti praleisti kai kurių forumiečių postus, nes žinau, kad nesidžiaugs jais biudžetas lotuliukas.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 12, 13:54)
Is sampunu-dusgeliu jis naudoja Sante sampunas ir dusgelis viename )gerai ivertino, tik sake kvapas pabodo),

kažkoks vyriškas Sante yra? Kuo kvepia?
Atsakyti
Merginos gal butu atsiliepimu apie siuos? bigsmile.gif 4u.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 15:35)
kiek ieškojau, niekur nėra mėginėlių siųstis - tik Santaverde tinklalapyje sad.gif O taip apgraibom, tai nežinau, ar ryžčiausi pirkti normaliom talpom tongue.gif Bet čia turiu omenyje tą brazilišką brangią jų seriją. Pasiųstų Santaverde kelis mėginėlius už kokių 5 EUR shippingą, gal ir klientų daugiau susidomėtų jų produkcija  ax.gif

Aha, tų mėginėlių nėra, aš ,,paprastesnę'' produkcija t.y. gelį ir light kremą rizikuočiau ir nebandžius siųstis. Turiu aš ciel d'azur kremą su 30 proc alijošiaus, tai šiuo metų laiku super ir padrėkina gerai ir neriebina smile.gif , bet žiūriu santaverde sudėtys turtingesnės tai ir vilioja išbandyt smile.gif ax.gif
Atsakyti
iš kremų tai man media variantas pasirodė patrauklus ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 11 12, 13:35)
galeciau rekomenduoti speick skutimosi putas ax.gif skirtumo lyginant su sintetinem nelabai pastebeta smile.gif

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 12, 13:54)
Maniskis siuo metu naudoja Sante skutimosi putas - sake viskas gerai, putoja, gerai slysta  ax.gif  Is sampunu-dusgeliu jis naudoja Sante sampunas ir dusgelis viename )gerai ivertino, tik sake kvapas pabodo), Weledos dusgelius (geros, pati zinau  mirksiukas.gif ), sampuna Organic blue (irgi geras). Kazkaip jam viskas is bandytos nat.kosmetikos tiko  bigsmile.gif
Dabar imsiu Logonas skutimosi krema pakeitimui, balzama po skutimosi.

4u.gif
Didziausias klausimas mandel skutimosi putu, visa kita tinka viskas ka gauna is manes biggrin.gif O naturaliu skutimosi putu dar nesu pirkusi, nes bijojau neitikt smile.gif Bet dabar jau tyliai tyliai dziaugiuosi ir su Jusu pagalba bandysiu neprasaut pro sali (kad nesugadint viso idirbio unsure.gif ) biggrin.gif
Atsakyti