Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(violence @ 2009 11 11, 22:40)
būtina jį suplakti prieš naudojant kiekvieną kartą, nes nusėda molis apačion  4u.gif

aciu uz patarima 4u.gif thumbup.gif kazkaip net i galva neatejo jo purtyt blush2.gif
Atsakyti
SOFIJA5 primink prašau kurioje vietoje Oze ta vaistinė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 11 11, 17:17)
Aš tai mielai išsiruoščiau Prancūzijon rolleyes.gif  biggrin.gif
Man prancūziškas ciel d'azur šampūnas vis dar yra gėris, taip pat ir ožkų patinka, bet jam skirčiau kol kas antąją vietą ax.gif ir todėl, kad ciel d'azur šiek tiek labiau papurina ir pablizgina, ožkytės man daugiau tarsi primaitina plauką. smile.gif

Siandien ryte pagalvojau ta pati - man irgi ciel d'azur sampunas patapo Nr 1 - po jo graziausiai plaukai atrodo, tikrai labiausiai papurina, daugiau nei Druide purity bigsmile.gif
As naudoju ciel d'azur sampuna riebiems plaukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 11, 17:16)
man Elysambre tirštesnis, šepetėlis aptakesnis ir ilgiau laiko, nors lakavau be jokių pagrindų, apsaugančių sluoksnių. Atitinkamai Sante skystesnis, šepetėlis paprastutis ir man jis laikydavo prasčiau  4u.gif
nepriimu jokių pretenzijų - tiesiog įvertinau traukinio palydovės būklę nestuke.gif ir jai tenkantį krūvį fitness4.gif

Dekui 4u.gif noru is Elysambre sarasas vis ilgeja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 11, 18:23)
merginos, gal kuri turi, irgi svajoja ar bent domėjosi kokiais nors labai koncentruotais natūraliais serumais veido odai? Na, tokiais, kurie iškart padaro stebuklą biggrin.gif

Suki
Florame (nors jie labiau gal kaip drėkikliai vietoje kremo)
Santaverde "Xingu" serija ( produktai YPAČ brangūs ir prabangūs, turtinga sudėtis)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 12 lapkričio 2009 - 11:26
Šiandien maudydamasi, kokią spa procedūrą sau pasidariau net nenutuokdama biggrin.gif
Turėjau užsilikusį maišėlį droginio anticeliulitinio molio, ibėriau į jį kokosų drožlių, su vandeniu padariau grietinės tirštumo masę ir ja visą kūną prausiau(be kempinės, tiesiog su rankomis sukamaisiais judesiais). Pasimasažavau kokias 5min ir nusiploviau - odai baisulingai patiko biggrin.gif Po vienų kokosų drožlių oda tiesiog pasidengia tuo pieneliu, o su moliu ji dar ir labai švelniai nusivalė, tokia slidi paliko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 11, 20:10)
Negaliu nepapaskot  smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif Dėkui už vitaminą C. 4u.gif

QUOTE(katutis @ 2009 11 11, 20:16)
o ką ten gaudytis?  blush2.gif Išsirenki prekę, spaudi Commander, ją įkelia į krepšelį. Pastarojo turinį rodo paspaudus dešinėje viršutiniame kampe Your Caddy. Dėl įdomumo įvedžiau Lietuvą, tai rašo, kad atsiunčia per 2-3 dienas, bet siuntimas tai net 16,90 EUR  doh.gif

Brangu. Lauksiu, kol vyro pussesrė važiuos į Prancūziją ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 11 12, 12:15)
SOFIJA5 primink prašau kurioje vietoje Oze ta vaistinė 4u.gif

Vaistinė yra prieš ledainę 1 aukšte įėjimas iš Siemens arenos pusės (kitom Ozo gale nei prizma, jeigu ką) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 11 12, 11:24)
Santaverde "Xingu" serija [/url]( produktai YPAČ brangūs ir prabangūs, turtinga sudėtis)

Summer, tu geriausiai žinai, kaip man išleisti pinigus group.gif laugh.gif Kaip gerai, kad tiek neturiu dabar rolleyes.gif Bet užtat ten yra mėginėlių, jų galima parsisiųsti devil.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 11 12, 11:47)

Brangu.

man irgi nelabai suprantamos tokios aukštos siuntimo kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 12, 13:08)
Summer, tu geriausiai žinai, kaip man išleisti pinigus group.gif laugh.gif

Bet užtat ten yra mėginėlių, jų galima parsisiųsti devil.gif

lotuliukas.gif

Gera žinia ta, kad kiek pati domėjausi, iš Santaverde online shop'o siunčia tik užsakymo prekių sumai esant nuo 150 EUR. Aišku, visada galima kartu važiuoti cool.gif Aš kaip tik galvoju apie Santaverde 'light' kremą, labai jau gerai sudėtis žiūrisi wub.gif Na bet čia jau kiek vėliau, gruodį gal rolleyes.gif
Atsakyti
aha, reikia už 150 EUR pirkti sad.gif Bet man mėginukų tai reikia drinks_cheers.gif Ir reikės biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip del Violey traukinio? Mano vyras jau spirga kaip jam reikia ir to ir ano, o Kryyste atostogauja siuo metu ax.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...=488641&hl=
Atsakyti