Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 11 11, 19:45)
1. negali būti  ax.gif Kad tiek nebent Vilkpėdėje jie kainuoja biggrin.gif Teks važiuoti šampūno  blush2.gif Taip, tas neutralus  drinks_cheers.gif Pabandė ir nieko kito nenori...

2. neteko. Iš Prancūzijos kosmetiką nelabai užsisakinėjom  g.gif

Gali, gali biggrin.gif Aha, teks biggrin.gif
Maniškio irgi baigiasi, tai pirksiu.
Gaila. Pati visai nesigaudau. teks laukti, kol į Lietuvą atsivešim arba į Prancūziją nuvažiuosiu verysad.gif
Atsakyti
Negaliu nepapaskot smile.gif
uzvaziavau siandien i ekologisku produktu parduotuve "Ecohit" (yra cia tokia nauja Kaune). Pardaveja, aisku, labai norejo mane pakonsultuoti, bet as labai neturejau laiko, pasakiau, kad viska zinau, produktai visi zinomi, pasiklausysiu kita karta smile.gif Pasiimu ko reikia, nueinu prie kasos, paskaiciuoja ir dar greitai puola pasakoti apie kokosu alieju. Kisa man ji pauostyt ir sako: " Matot, sitas yra bekvapis. Todel, kad jis rafinuotas. O rafinuojamas kokosu aliejus tam, kad jo ph butu 5. Nerafinuoto kokosu aliejaus ph yra 7. Kadangi odos ph yra 5,5, tai jai daug geriau yra rafinuotas kokosu aliejus, nes ph panasesnis. O nerafinuota galima pirkti nebent jei labai norisi to kvapo". blink.gif blink.gif Likau apakus ir be zado... doh.gif Juoktis pradejau po kokiu 10 minuciu... masinoje viena. Ilgai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 11 11, 17:53)
Gaila. Pati visai nesigaudau.

o ką ten gaudytis? blush2.gif Išsirenki prekę, spaudi Commander, ją įkelia į krepšelį. Pastarojo turinį rodo paspaudus dešinėje viršutiniame kampe Your Caddy. Dėl įdomumo įvedžiau Lietuvą, tai rašo, kad atsiunčia per 2-3 dienas, bet siuntimas tai net 16,90 EUR doh.gif

QUOTE(ragana @ 2009 11 11, 18:10)
Kadangi odos ph yra 5,5, tai jai daug geriau yra rafinuotas kokosu aliejus, nes ph panasesnis.

geriau būtų patylėjusi, protingesnė atrodytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 11 11, 16:14)
Beje, as tai mielai pasivazineciau ir kitais traukiniais  ax.gif  Pvz. tuo, kur Tremole palydove dirba...  blush2.gif  biggrin.gif
Man atrodo, kad be kelioniu sita tema apmirsta - nebelieka ka aptarinet.

Manau, kad dauguma kol kas prisipildžiusios atsargų sočiai. Važiuočiau nebent dėl maksimalių kiekių, dėl smulkmenų neapsimoka 4u.gif
Atsakyti
O rafinuojamas kokosu aliejus tam, kad jo ph butu 5. Nerafinuoto kokosu aliejaus ph yra 7. Kadangi odos ph yra 5,5, tai jai daug geriau yra rafinuotas kokosu aliejus, nes ph panasesnis. O nerafinuota galima pirkti nebent jei labai norisi to kvapo".

Kaip iš johnson & johnson reklamos, pH 5,5 - subalansuotas jūsų odai, o sudėtis nesvarbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 11, 14:40)
Baigiasi mano Logona rožių pilingas jautriai veido odai, tikrai skiriu jam didelius pagyrimus smile.gif
Norėjau pasiteirauti jautrios, sausos su išsiplėtusiais kapiliarais odos savininkių (monica, bryyla ir kt.) ar naudojate pylingus ir kokius?
Gal galėčiau kažką namuose pasidaryti iš kokių kokosų drožlių?  g.gif kol sugalvosiu kokį man čia pilingą dabar įsigyt  rolleyes.gif

As patarti negaliu, nes naudoju ta pati tavo mineta Logonos ir esu labai patenkinta juo rolleyes.gif bet, kai baigsis, gal irgi ko kito ieskosiu, o gal ir ne, nes sitas toks super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2009 11 10, 22:59)
Bandžiau alaviją ant veido tepti, bet labai traukė, glicerino ar ko kito, su kuo jį galimamaišyti kad netrauktų nenusipirkau  tai nebenaudojau. Bet šiaip nealergizavo. O vakar reabilituot nusprendžiau...
Molius bandžiau įvairiai, su hidrolatu, vandeniu, migdolų aliejum, kaip ir nieko nebuvo, toleravo.
Tai dabar ir galvoju ar čia jautrumas alavijui ar tiesiog nusišnekėjau, kad jį galima į kaukes maišyt  doh.gif

Dar sante briliant care balzamą išbandžiau  wub.gif balzamo plaukai gal tik prieš 3-4 metus matę buvo, ir tai cheminio  blush2.gif dabar plaukai neapsunkę, gražiai gula, perbraukus pirštu už nieko nekliūna, bet ir nėra taip, kad gumytę susirišus ji išslystu. Na žodžiu, patenkinta  biggrin.gif
Papildyta:

O koks odos tipas? Pas mano sesę mišri, aplink nosį ir smakrą juoduliai matos, noriu įkalbėt, kad su moliu pasilepintų.

Mano oda misri, ir juoduliai aplink smakra ir nosi ir kitur matosi, na anksciau matesi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 11 11, 17:23)
Kuri Ciel D'Azur sampuna naudojot?  smile.gif

sampunas normaliems plaukams smile.gif
Atsakyti
Kaip smagu čia užsukti wub.gif
Prisijuokiau lotuliukas.gif
Išties ačiū labai katučiui už nuoširdų dėmesį 4u.gif Labai pamalonino 4u.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 11 11, 17:35)
mano atsiliepimai apie Ciel d'azur sampuna sausiems plaukams  ax.gif
kai tik ji pamaciau, tai issigandau, kad toks skystas

būtina jį suplakti prieš naudojant kiekvieną kartą, nes nusėda molis apačion 4u.gif

QUOTE(Trolėmolė @ 2009 11 11, 19:02)
Manau, kad dauguma kol kas prisipildžiusios atsargų sočiai.

drinks_cheers.gif va va, aš ir taip manau biggrin.gif
Bet jei yra kam poreikis až tik rašykit (jau kelios parašė), kai skaičius bus tinkamas, šauksiu apie bilietų dalybą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 11 11, 17:12)
Geras tavo MB. Jam balionas  4u.gif

geras geras, galiu ir as patvirtinti 4u.gif biggrin.gif pasiusk, katuti, ir nuo manes baliona 4u.gif , ot,demesio gaus biggrin.gif

Negaliu nepapaskot  smile.gif
uzvaziavau siandien i ekologisku produktu parduotuve "Ecohit"  (yra cia tokia nauja Kaune).

kur cia tokiu konsultanciu nusimananciu gaima rast? biggrin.gif ko dar ten gero yra? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 11, 21:40)
pasiusk, katuti, ir nuo manes baliona 4u.gif , ot,demesio gaus biggrin.gif

patenkintas biggrin.gif Iš tikrųjų jis labai geras wub.gif

beje, matėt? SOFIJA5 nuorodoje ta parduotuvė prekiauja ir Elysambre veido priežiūros priemonėmis bigsmile.gif Tik labai jau klaidu ten naršyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 11 11, 21:40)
kur cia tokiu konsultanciu nusimananciu gaima rast? biggrin.gif  ko dar ten gero yra? 4u.gif

Prie Kliniku, Laso g. 3 smile.gif Masina pasistatyt problema, prekiu pasiula - neypatinga (yra Weledos, Urtekram, Madaros, Florame, bet toli grazu ne pilnas asortimentas, kompresiniu kojiniu, grikiu lukstu gaminiu, ekologisku valymo priemoniu).
Tiesa, dar yra kazkokiu konservu (konsultantes komentaras: "Mes turim konservu, ko kitos ekologiskos parduotuves neturi. Nes nebutina valgyt tik koses, jei nori maitintis sveikai" biggrin.gif Galima valgyt koses ir konservus lotuliukas.gif )
Bet jei norisi pasizvalgyti, tai laaabai rekomenduoju pasidometi kokosu aliejumi wink.gif
Nemokamas vitaminas c siuo metu laiku labai naudingas smile.gif
Atsakyti