Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(eglute82 @ 2009 11 11, 16:24)
mergaites, kas tas CC g.gif
Papildyta:

dr. hauschkos cleansing cream mirksiukas.gif
iki kada galima rasyt del bilietu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 11 11, 13:44)
Katuti, kaip supratau, turi ir Sante ir Elysambre lakus, gal gali palyginti?  4u.gif

man Elysambre tirštesnis, šepetėlis aptakesnis ir ilgiau laiko, nors lakavau be jokių pagrindų, apsaugančių sluoksnių. Atitinkamai Sante skystesnis, šepetėlis paprastutis ir man jis laikydavo prasčiau 4u.gif

QUOTE(violence @ 2009 11 11, 14:40)
4u.gif
Merginos o jūs žinot, kad katutis uždraudė man traukinį į Prancūziją oirganizuot? 

nepriimu jokių pretenzijų - tiesiog įvertinau traukinio palydovės būklę nestuke.gif ir jai tenkantį krūvį fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2009 11 11, 17:17)
Aš tai mielai išsiruoščiau Prancūzijon rolleyes.gif  biggrin.gif
Man prancūziškas ciel d'azur šampūnas vis dar yra gėris, taip pat ir ožkų patinka, bet jam skirčiau kol kas antąją vietą ax.gif ir todėl, kad ciel d'azur šiek tiek labiau papurina ir pablizgina, ožkytės man daugiau tarsi primaitina plauką. smile.gif

Kuri Ciel D'Azur sampuna naudojot? smile.gif

Ozkeliu sampunas man nepamainomas,
numero uno is visu megintu, beigi Druide
kondicionierius Detangling rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 11, 11:57)
visoms, kam rūpi cukrus - Muscovado yra Mindaugo Maximoje esančioje eko parduotuvėje, CUP'e, deja, ne  doh.gif

Tik dabar pamačiau, kad dėl to cukriuko iki Mindaugo maximos teko nusigauti. O paskui dar pas mane. Pridariau rūpesčių ax.gif
QUOTE(pepkė @ 2009 11 11, 18:17)
Aš tai mielai išsiruoščiau Prancūzijon rolleyes.gif  biggrin.gif

O aš į Prancūziją dėl 3 Chenes Oaskin serijos ir Nuxe bio-Beaute serijos važiuočiau lotuliukas.gif Čia drambliuko rožinės svajonės ax.gif Bet juk svajoti nedraudžiama verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 11 11, 09:25)
o ea nedėjai? jei dėjai ir padauginai, tai jis galėjo raudonį įtakoti.

Aš visada darau kaukes su aloe (kai tik jo turiu), bet dar ir hidrolato dedu, nebuvo jokių problemų, galima jį šiaip visur dėti, aš l. mėgstu, nes drėkina. Grynas veidą traukia, bet gaunasi puikus gelis jį sumaišius su kokiu baziniu aliejumi. Gali būti, kad tu aloe alergiška, tai tada atsargiai elkis, pabandyk dar ant mažo plotelio pratestuoti

Ne, nedėjau ea. Bandysiu dar kart su geliu ir hidrolatu, gal kitaip bus. Arba plaukams sunaudosiu, reiks savaitgalį išbandyt bigsmile.gif
Beje, niekaip neatsimenu ea pavadinimo kur iš tavęs 5ml pirkau doh.gif gal gali primint? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 11 11, 16:37)
Tik dabar pamačiau, kad dėl to cukriuko iki Mindaugo maximos teko nusigauti.

O aš į Prancūziją dėl 3 Chenes Oaskin serijos ir Nuxe bio-Beaute serijos važiuočiau  lotuliukas.gif

MB nuvažiavo biggrin.gif Jokių problemų nekilo, baik tu 4u.gif

o tas antras kas per naujovė? Pamenu, pasijuokiau iš dermatologinės kosmetikos vaistinės viena sau, o kaip plečiat pasiūlą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 11, 18:54)
MB nuvažiavo  biggrin.gif Jokių problemų nekilo, baik tu 4u.gif

o tas antras kas per naujovė? Pamenu, pasijuokiau iš dermatologinės kosmetikos vaistinės viena sau, o kaip plečiat pasiūlą  thumbup.gif

Geras tavo MB. Jam balionas 4u.gif
O apie Nuxe dar tik svajojam. Čia jų puslapis. Mes turim kitas Nuxe serijas, tai tikrai kokybiška produkcija, o aš pati asmeniškai labai bio serijos norėčiau ir organinių kvepalų wub.gif
Čia jų puslapis, jei įdomu
http://www.bio-beaute.fr/

Dėl dermatologinės, tai... žodis toks ..., bet ... man svarbu, kad labai labai didelių chemijų ir neturim, o pasiūlą reikia visokią palaikyti. Džiaugiuosi, kad Weledą, Urtekramą, Natura Siberica, Oaskin turim. Dar Aptečka Agafiji, kai kurios sudėtys superinės. biggrin.gif Žodžiu, norai mūsų geri biggrin.gif
Atsakyti
čia iš Ekologijos skyrelio temos:

QUOTE(Kruopike77 @ 2009 11 11, 11:53)
Kviečiu užsukti Biolinijon  ax.gif  Pasipildėme dezodorantais, plaukų balzamiukais, plaukų laku, želė, putomis, lūpų balzamiukais, dantų pastomis. Beje, NVEY ECO dekoratyvinei kosmetikai - 40 proc. nuolaidą visą lapkritį 4u.gif 
www.biolinija.lt

QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 11 11, 17:12)
Jam balionas  4u.gif

O apie Nuxe dar tik svajojam.

[color=yellow]Džiaugiuosi, kad Weledą, Urtekramą, Natura Siberica, Oaskin turim.

ačiū, perduosiu rolleyes.gif biggrin.gif

mačiau, kad ir sertifikuotos, ir nesertifikuotos jie turi produkcijos drinks_cheers.gif

o Natura Siberica kokios pas jus kainos? MB reikės mėgiamiausio balto šampūno, jau į pabaigą visai eina smile.gif

merginos, gal kuri turi, irgi svajoja ar bent domėjosi kokiais nors labai koncentruotais natūraliais serumais veido odai? Na, tokiais, kurie iškart padaro stebuklą biggrin.gif
Atsakyti
Truputį ne į temą. Šiandien mane vėl 'ant kriminalo' patraukė biggrin.gif Taip norėjau melisų arbatos, tad nusipirkau Maximoj cielą augaliuką vazone. Parsinešus namo pauosčiau - kvapas grynai citronelos (kaip ir "Mėtos" melisų ea) cool.gif Toli iki savam sode augančių melisų, o ir pats augalas kiek kitoks, labiau į mėtas panašus. Googlinau, tai taip ir likau nesupratusi, kokį augintinį aš čia nusipirkau, nes kai kur citronela išmeta nuotraukose kaip citrinžolę, o kitur - panašią į melisą (sunku atskirti). Belieka kelis lapus susidžiovinti ir išgerti kaip arbatą, jau net įdomu pasidarė, ar galima normalios melisų arbatos nusipirkti, kad skonis prilygtų kaip ką tik nuskintiems lapams ax.gif
Atsakyti
mano atsiliepimai apie Ciel d'azur sampuna sausiems plaukams ax.gif
kai tik ji pamaciau, tai issigandau, kad toks skystas doh.gif man jis prastai putojo, tai perploviau 2 kartus (del visa ko blush2.gif ). uztai plaukai siandien grazus ir svelnuciai smile.gif nedejau net balzamo, kad labiau sampuno efektas matytusi. tai balzamo gal ir nelabai reikia net. mano pats plaukas storas ir banguotas (galai paluzinet ir pasisakot megsta doh.gif ). jei balzamo netepu, tai baisiai pasisiause buna unsure.gif o stai siandien nors ir be balzamo, bet nelabai pasisiausus vaiksciojau biggrin.gif
ziuresiu, kaip toliau naudosis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 11 11, 19:23)
mačiau, kad ir sertifikuotos, ir nesertifikuotos jie turi produkcijos  drinks_cheers.gif

o Natura Siberica kokios pas jus kainos? MB reikės mėgiamiausio balto šampūno, jau į pabaigą visai eina smile.gif

Aš tai labai labai užsinorėjau Nuxe organinių kvepalų, ypač, kai sudėtį perskaičiau wub.gif
O NS šampūnai ir balzamai kainuoja apie 17 Lt. Lapkričio mėnesį savaitgaliais kosmetikai darome 20 proc nuolaidą biggrin.gif O baltas, tai tas neutralus? Nes MB tas irgi patiko biggrin.gif
Beje, aš internetinėj prekyboj visai žalia blush2.gif todėl noriu paklausti, ar teko užsakinėti iš šio puslapio
http://www.parapharm...l...g_us&num=11
Ten Nuxe yra ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 11 lapkričio 2009 - 17:38
QUOTE(SOFIJA5 @ 2009 11 11, 17:37)
O NS šampūnai ir balzamai kainuoja apie 17 Lt. Lapkričio mėnesį savaitgaliais kosmetikai darome 20 proc nuolaidą  biggrin.gif O baltas, tai tas neutralus?

Beje, aš internetinėj prekyboj visai žalia  blush2.gif todėl noriu paklausti, ar teko užsakinėti iš šio puslapio

negali būti ax.gif Kad tiek nebent Vilkpėdėje jie kainuoja biggrin.gif Teks važiuoti šampūno blush2.gif Taip, tas neutralus drinks_cheers.gif Pabandė ir nieko kito nenori...

neteko. Iš Prancūzijos kosmetiką nelabai užsisakinėjom g.gif
Atsakyti