Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 11 11, 13:09)
vaje  bigsmile.gif  o gal tikslesni adresa zinai?  ax.gif  gi kazkur netoli manes turetu buti  biggrin.gif  doh.gif

Deja nežinau, man Mindaugo maximoje ecoeco parduotuvės pardavėja šiandien tai pasakė, bet kadangi man visai nepakeliui, tai ir nesigilinau tongue.gif Manau pasiskambinti gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 11 lapkričio 2009 - 13:13
QUOTE(Palomina @ 2009 11 11, 14:09)
vaje  bigsmile.gif  o gal tikslesni adresa zinai?  ax.gif  gi kazkur netoli manes turetu buti  biggrin.gif  doh.gif

turetu buti gabijos 30 smile.gif kazkada su ekoeko.lt el.pastu kontaktavau ax.gif
Atsakyti
Nu va as naujoke sitoj srity tai prasau jusu pagalbos ax.gif
Radau pas save meginukus sante - noretusi isbandyti bet tiesiog nezinau kas cia per premones blush2.gif
Vienas yra bronzing fluid (ar nebus kazkoks savaiminis?)
O kitas moisture fluid. Tai cia kaip suprantu kazkas veidui, ar fluidas taspats kaip kremas g.gif ?
Help 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 11 11, 14:12)
Deja nežinau, man Mindaugo maximoje ecoeco parduotuvės pardavėja šiandien tai pasakė, bet kadangi man visai nepakeliui, tai ir nesigilinau tongue.gif Manau pasiskambinti gali mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 11 11, 14:13)
turetu buti gabijos 30 smile.gif kazkada su ekoeko.lt el.pastu kontaktavau ax.gif

4u.gif
na reiks prie progos uzsukt pasizvalgyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 11 11, 14:16)
Nu va as naujoke sitoj srity tai prasau jusu pagalbos ax.gif
Radau pas save meginukus sante - noretusi isbandyti bet tiesiog nezinau kas cia per premones blush2.gif
Vienas yra bronzing fluid (ar nebus kazkoks savaiminis?)
O kitas moisture fluid. Tai cia kaip suprantu kazkas veidui, ar fluidas taspats kaip kremas g.gif  ?
Help  4u.gif

tas Bronzing Fluid tai labai tamsiai rudas skystas bronzantas .. man pasirode nei tai kremupudra, nei tai kremas su spalva g.gif esu turejus ir as jo meginuka, tai nezinau, gal juodaodems labiau tinkamas biggrin.gif taip man pasirode..
pamaisius su paprastu kremu, gal ir pritaikomas butu g.gif bet ne savaiminis cia tai tikrai.. nusiplauna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 lapkričio 2009 - 13:21
QUOTE(ernesin @ 2009 11 11, 13:02)
Cup'e ir nebus nes ten liko tik Boutique, o Ecoeco bus tik Mindaugo maximoje ir naujai atsidarė pašilaičiuose Gabijos g(kolkas dar tik maisto produktai yra, bet vėliau bus ir kosmetika) 4u.gif

atsiprašau, na bet iš kokios varnų padermės tos pardavėjos CUP'e? doh.gif Paklausi - tai bus bus po savaitės, mes užsakysim. Paskambini telefonu, nurodytu prie Konstitucijos pr.16 adreso, kas yra CUP'as, patvirtina, kad tikrai turi, supakuotas dėžutėse. Nuėjau vakar (pasiskambinusi gi, rami, kad bus), o ten akis pučia, nes neturi ir neaišku, kada turės doh.gif Nors buvo ir kavos, ir kruopų, ir egzotiško maisto...

QUOTE(Palomina @ 2009 11 11, 13:09)

Gabijos 30, vakar aiškinausi smile.gif Bet ir aiškinkis, ar ne koks Boutiq'as lotuliukas.gif
Atsakyti
Katuti, kaip supratau, turi ir Sante ir Elysambre lakus, gal gali palyginti? 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas prasymas, skaiciau daug diskusiju apie tai kaip galima pasigaminti kremus namuose taciau tikslesniu receptu taip niekur ir neuztikau(gal praziopsojau blush2.gif ), jei kas netingyt parasykit prasau 4u.gif
Atsakyti
o Kaune savanoriuose kokia faina parduotuve nauja "VIA NATURALIS". Ten tiek visko ekologisko. Gal kas ka ten pirkot? ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Merginos o jūs žinot, kad katutis uždraudė man traukinį į Prancūziją oirganizuot? blink.gif lotuliukas.gif va va, kelinta diena vis pamirštu parašyt biggrin.gif

Baigiasi mano Logona rožių pilingas jautriai veido odai, tikrai skiriu jam didelius pagyrimus smile.gif
Norėjau pasiteirauti jautrios, sausos su išsiplėtusiais kapiliarais odos savininkių (monica, bryyla ir kt.) ar naudojate pylingus ir kokius?
Gal galėčiau kažką namuose pasidaryti iš kokių kokosų drožlių? g.gif kol sugalvosiu kokį man čia pilingą dabar įsigyt rolleyes.gif

Ir kaip manot ar vien prausiantis su tuo mascovado cukrum būtų gerai? biggrin.gif vat kažkaip man jo noris, bet ne su kažkuo, o su juo vienu praustis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 11, 15:40)
4u.gif
Merginos o jūs žinot, kad katutis uždraudė man traukinį į Prancūziją oirganizuot?  blink.gif  lotuliukas.gif va va, kelinta diena vis pamirštu parašyt  biggrin.gif

Baigiasi mano Logona rožių pilingas jautriai veido odai, tikrai skiriu jam didelius pagyrimus smile.gif
Norėjau pasiteirauti jautrios, sausos su išsiplėtusiais kapiliarais odos savininkių (monica, bryyla ir kt.) ar naudojate pylingus ir kokius?
Gal galėčiau kažką namuose pasidaryti iš kokių kokosų drožlių?  g.gif kol sugalvosiu kokį man čia pilingą dabar įsigyt  rolleyes.gif

Ir kaip manot ar vien prausiantis su tuo mascovado cukrum būtų gerai? biggrin.gif vat kažkaip man jo noris, bet ne su kažkuo, o su juo vienu praustis  doh.gif  biggrin.gif

Kodėl uždraudė? blink.gif Nenene, alijošius galioja tik du mėnesius, o žinant susisiekimo su prancūzija tempus... doh.gif lotuliukas.gif

Dėl pylingo, nebandei su kokoso drožlėm?
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 11 11, 14:40)
4u.gif
Merginos o jūs žinot, kad katutis uždraudė man traukinį į Prancūziją oirganizuot?  blink.gif  lotuliukas.gif va va, kelinta diena vis pamirštu parašyt  biggrin.gif

O ko čia taip katutis sumąstė g.gif

As praktiškai nenaudoju pylingo, ir nelb yra poreikis. Turiu tokiu miltukų-kupuacu atsisiuntusi pylingui, tai kartais panaudoju. Dar cc turiu. Man nebent smakras reikalauja pašveitimo, bet ten nejautri vieta, tai cukrus puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 11 lapkričio 2009 - 14:47
CC, tai Dr. Hauschka prausiklis veidui 4u.gif Gal kuri turinti įdės paveiksliuką kaip atrodo ax.gif
Atsakyti