Įkraunama...
Įkraunama...

Žaisliukai ir gyvūnėliai iš karoliukų

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 12 30, 22:44)
Man tai atrodo kad ji tik kokiu 5 karoliuku ilgio.

nu jo ten padariau 5 bet man ne nuotraukoje atrode zymiai didesne ir nuotraukoje atrode uzsirietusi ir schemoje buvo parodyta 4 tai galvojau jei padarysiu ilgesne ta uodega bus susisukusi kaip sraiges kiautas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orin-tux: 31 gruodžio 2009 - 09:08
QUOTE(orin-tux @ 2009 12 31, 10:03)
nu jo ten padariau 5 bet man ne nuotraukoje atrode zymiai didesne ir nuotraukoje atrode uzsirietusi ir schemoje buvo parodyta 4 tai galvojau jei padarysiu ilgesne ta uodega bus susisukusi kaip sraiges kiautas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ji tikrai nebus susisukusi.
Atsakyti
stai mano dar vienas darbelis gyvate: 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
4u.gif turiu klausimeli jeigu darai suniuka pagal sia schema:

user posted image

tai ausis ,kojas , uodega daryti atskirai ???? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orin-tux @ 2010 01 03, 20:33)
4u.gif  turiu klausimeli jeigu darai suniuka pagal sia schema:

user posted image

tai ausis ,kojas , uodega daryti atskirai ????  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Taip, o paskui sujungsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanta1986 @ 2010 01 03, 22:11)
Taip, o paskui sujungsi  smile.gif

aciu uz greita atsakyma rytoj pradesiu daryti tikiuosi kas nors iseis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orin-tux: 03 sausio 2010 - 21:37
as vat koki dalykiuka pasidarius turiu , tik nzn kaip ka panaudot ar prie mobilaus segti ar seip kur nu zodziu dar reik pamastyt g.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 01 06, 14:06)
as vat koki dalykiuka pasidarius turiu , tik nzn kaip ka panaudot ar prie mobilaus segti ar seip kur nu zodziu dar reik pamastyt g.gif  lotuliukas.gif
user posted image

kokia miela bitute Vika852 gal gali ideti schemute?? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2009 11 07, 00:14)
user posted image

Labai gražus delfinas smile.gif

O jūs verdamos erdvinius gyvūnėlius naudojate vielą? Aš veriu drambliuką su viela, bet man gana dideli tarpai gaunasi tarp karoliukų eilučių. Pagalvojau gal su valu geriau susiverš ir tų tarpų tap nesimatys. Įdomu ką jūs naudojate rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(floraa @ 2010 01 08, 16:54)

O jūs verdamos erdvinius gyvūnėlius naudojate vielą? Aš veriu drambliuką su viela, bet man gana dideli tarpai gaunasi tarp karoliukų eilučių. Pagalvojau gal su valu geriau susiverš ir tų tarpų tap nesimatys. Įdomu ką jūs naudojate rolleyes.gif

Daug gyvūnėlių nesu vėrusi, bet visgi galiu patarti.. ax.gif

Su valu tikrai nieko neišeis, gyvūnėlis bus skystas, nelaikys formos. Verkit tik su viela smile.gif
Atsakyti
QUOTE(floraa @ 2010 01 08, 15:54)

ačiū smile.gif

praktiškai visus gyvūnus veriu su floristine vielute (taip pat ir šį delfiną) - ji plona, lanksti, paslanki, bet nelūžinėja. Labai lengva su tokia dirbti ir gyvūnėliai gerai išlaiko formą. Su valu tikrai taip neišeis. Valą esu naudojus tik mažyčiams gyvūnėliams (iki 2 cm), tai tokį dydį dar atlaiko, o kiek teko matyti bandymų didesnius gyvūnus daryti su valu, tai praktiškai visi kreivi šleivi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 01 08, 20:31)
Daug gyvūnėlių nesu vėrusi, bet visgi galiu patarti.. ax.gif 

Su valu tikrai nieko neišeis, gyvūnėlis bus skystas, nelaikys formos. Verkit tik su viela smile.gif

QUOTE(rudens-vaikas @ 2010 01 08, 20:48)
ačiū  smile.gif

praktiškai visus gyvūnus veriu su floristine vielute (taip pat ir šį delfiną) - ji plona, lanksti, paslanki, bet nelūžinėja. Labai lengva su tokia dirbti ir gyvūnėliai gerai išlaiko formą. Su valu tikrai taip neišeis. Valą esu naudojus tik mažyčiams gyvūnėliams (iki 2 cm), tai tokį dydį dar atlaiko, o kiek teko matyti bandymų didesnius gyvūnus daryti su valu, tai praktiškai visi kreivi šleivi  blush2.gif

Ačiū smile.gif Vadinasi toliau bandysiu su vielute.
Atsakyti