Įkraunama...
Įkraunama...

Žaisliukai ir gyvūnėliai iš karoliukų

QUOTE(rudens-vaikas @ 2009 12 02, 19:55)

martyynyyte333, povo pradžia irgi atrodo daili, nėra taip, kaip žirafoj, kad eilutės išsiklaipę kažkaip tai (ypač pačio kūno)  4u.gif

p.s. aš ant žilkos niekada neveriu didelių gyvūnėlių, man patvariau su vielute jie atrodo.

Aš ir didesnius stengiuosi ant žilkos kaip ir povą. Bet žirafos tie geltoni karoliukai buvo labai smulkūs ir du kartus man nebūtų vielutė persikišus. schmoll.gif
Atsakyti
na aš visviena stovinčius gyvūnus veriu ant vielutės... arba dabar daugumą veriu iš mažų karoliukų ant troselio
Atsakyti
Atrodo, esu gan užkietėjus karoliukų vėrėjam bet nežinau, kas tas troselis. Explane me???
Atsakyti
labukas smile.gif
gal kas sugebes man padedi.. veriu haskiuka nu bet nesigauna nosis doh.gif
va schema:
[http://img411.imageshack.us/img411/6892/4243dp1.jpg
nuo 11 zingsnio nu viskas pastringu :/
help ax.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 12 19, 19:33)
Atrodo, esu gan užkietėjus karoliukų vėrėjam bet nežinau, kas tas troselis. Explane me???

troselis - tai smulkios lanksčios vielutės, padengtos nailonu... Rasi, bet kurioj internetinėj parduotuvėj. Man jisai labai patinka veriant stambesnius gyvūnus, jis pasiduoda lankstymams, aišku ne toks standus kaip dratelis (viela), bet ir ne taip greit nutrūksta kaip dratelis, ir pavyzdžiui kai aš darau sages-vorus, drugelius - tai labai tinka, kad po drabužiais ne taip greitai sulūžta...
Atsakyti
O ne internetinėje parduotuvėje yra? Arba gal kuri žinot, kokią patikimą???
Atsakyti
Ką reikia naudoti veriant zaisliukus? Na ten kokia vielute ar koki ten specialu siula?
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2009 10 28, 17:05)
Mano 2 cm dydžio šuniukas su raudonais bantukais flirt.gif
user posted image
Ir delfinas  smile.gif

Atsiprašau kad su nuotraukyte bet tas kas darė ta šuniuka labai prašau atsiliepkit...Man labai reikia to šuniuko schemos, visur ieškau šuniuko gražaus ir tik šį isimilėjau....
Atsakyti
labukas neseniai pradejau verti karoliukus is pradziu veriau tik plokscius gyvunelius eglutes ir panasiai dabar padariau viena 3D pelyte stai jos nuotraukele. blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orin-tux: 30 gruodžio 2009 - 20:42
QUOTE(orin-tux @ 2009 12 30, 21:35)
labukas neseniai pradejau verti karoliukus is pradziu veriau tik plokscius gyvunelius eglutes ir panasiai dabar padariau viena 3D  pelyte stai jos nuotraukele. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai meila bet manau butu graziau jeigu butu uodega ilga.
Atsakyti
ji ir yra ilgesne bet ji uzsirietusi kazin kodel g.gif g.gif
Atsakyti
Man tai atrodo kad ji tik kokiu 5 karoliuku ilgio.
Atsakyti