bet ji tik vilniuje,alytuje jos nemaciau.kokie atsiliepimai apie ja gal kam teko naudoti jau?
svarusmaistas.lt lietuviski ekologiski ir siaip naturalus maisto produktai. Pasirinkimas aisk nedidelis, bet patogu - uzsisakei ir atveza i namus.
Gal kas uzsakinejot?
As kelis kartus uzsisakinejau ir analogiskos parduotuves tikrasmaistas.lt tik man nepatinka, kad puslapis ju neveikia, jie savo asortimenta siuncia meilu, tai ne tik kad paciupinet negali, bet ir nematai jokio paveiksliuko.
Gal kas uzsakinejot?
As kelis kartus uzsisakinejau ir analogiskos parduotuves tikrasmaistas.lt tik man nepatinka, kad puslapis ju neveikia, jie savo asortimenta siuncia meilu, tai ne tik kad paciupinet negali, bet ir nematai jokio paveiksliuko.
Sveikos,
gal buvot kas nors Biotekoj? Rodos, Klaipedos g. Vilniuje..
Gal zinot ar seniai isikurus? koks pasirinkimas?
gal buvot kas nors Biotekoj? Rodos, Klaipedos g. Vilniuje..
Gal zinot ar seniai isikurus? koks pasirinkimas?
Sveikos, kaunietės (labiau "kalnietės ir eigulietės" ) Jeigu mėgstate ir naudojate Weleda produktus, galite jų įsigyti ir Camelia vaistinėje Lukšio 60 (prie IKI, buvusio Vitebsko).
Sveikos. Idedu nuoroda visu ekologisku internetiniu parduotuviu.
Ekologiskos prekes
Ekologiskos prekes
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 12, 12:49)
Taip, as jau senai dziaugiuosi tuom ir vis parasau, taciau dabar baisu ir zodi rasyti...Buvo tema apie nuolaidas, akcijas- panaikinta. Cia irgi taip iseina negalime girti , parasyti kur kas pigiau, idomiau? Juk toks sunkus laikotarpis, kas cia blogo,jei parasau- pirkau pigiau ten ir ten- man tai neikainuojama atrodo tokia informacija. O kas jau piknaudziauja ir reklamuojasi , argi negalima istrinti zinuciu ar perspeti ta nari? Rasma, manau kazkaip galima juk tvarkyti si reikala.Juk taip svarbu dalintis tokia vertinga informacija...
Dabar jei noriu parasyti ir pasidziaugti parduotuve ekolinija.lt ar man reikia eiti ir skaityti visa tema nuo 1 psl. ir ziureti- buvo ta parduotuve minima ar ne?Ar galiu apie ja parasyti, ar tai jau reklama? Norisi aiskumo, ar ne? Daugelyje forumo temu dalinames tokia informacija- kur pirkom, uz kiek pirkom, kada pirkom- net su tiksliom kainom ir t.t. , tai kodel eko prekiu negalime taip aptarineti? As tik mastau cia garsiai, gal ir ne taip yra...
Dabar jei noriu parasyti ir pasidziaugti parduotuve ekolinija.lt ar man reikia eiti ir skaityti visa tema nuo 1 psl. ir ziureti- buvo ta parduotuve minima ar ne?Ar galiu apie ja parasyti, ar tai jau reklama? Norisi aiskumo, ar ne? Daugelyje forumo temu dalinames tokia informacija- kur pirkom, uz kiek pirkom, kada pirkom- net su tiksliom kainom ir t.t. , tai kodel eko prekiu negalime taip aptarineti? As tik mastau cia garsiai, gal ir ne taip yra...
Man dabar kaip pradedanciajai dometis ekologisku maistu labai naudinga butu forumieciu info kuriose internetinese parduotuvese pigiausiai isigyti miltu, grudu, kosiu ir pan. Aisku, galiu pati ieskotis, bet ar ne geriau butu, jei zinantis patartu, o ieskojimams skirta laika paskirciau vaikams .
QUOTE(Natuke @ 2010 01 30, 02:21)
Neatsimenu ar rašiau, Klaipėdoje egles turguje, daržovių paviljone iš dešinės yra ekoskyrelis. Yra miltų, grudų, duonos ir kaimiškų daržovių
Aciu uz info, kaip tik ieskojau kur butu galima musu gale isigyti ekologisko maisto . Gal dar kur Klaipedoje ar Palangoje kokiu skyreliu ar parduotuveliu su ekologiskais produktais yra?
Nukopinau is facebook
Paplušėję, padirbėję jau atvėrėme Holos parduotuvės duris Kaune. Kviečiame apsilankyti visus kauniečius, kuriems rūpi savo, aplinkinių ir aplinkos sveikata. Holos parduotuvės adresas - Mickevičiaus 29 (tiesiai priešais Sodros pastatą). Tikrai Jūsų laukiame! :-)
Paplušėję, padirbėję jau atvėrėme Holos parduotuvės duris Kaune. Kviečiame apsilankyti visus kauniečius, kuriems rūpi savo, aplinkinių ir aplinkos sveikata. Holos parduotuvės adresas - Mickevičiaus 29 (tiesiai priešais Sodros pastatą). Tikrai Jūsų laukiame! :-)
QUOTE(supersvocia @ 2010 04 30, 09:18)
Nukopinau is facebook
O labai dėkui už info Būtinai apsilankysiu, gal ten pardavėjos dar nepavargę , nes sveikų produktų skyriuje akropoly aš su jom nelabai susišneku, ko paklausi to negausi
QUOTE(AIRA @ 2010 04 30, 12:02)
O labai dėkui už info Būtinai apsilankysiu, gal ten pardavėjos dar nepavargę , nes sveikų produktų skyriuje akropoly aš su jom nelabai susišneku, ko paklausi to negausi
Nes dirba ne nusimamancios, o savininku pazistamos.... Cia visada beda ir slypi- viena gal siek tiek yra bent jau paskaiciusi etiketes, o kitos...
QUOTE(AIRA @ 2010 04 30, 12:02)
Vakar buvau tenai užėjusi pirmą kartą, tai pirkėjus priiminėjo vienas iš savininkų. Labai smagiau išsikalbėjome - aptarnavimas buvo .
Siandien buvau naujojoj Holos parduotuvej Kaune. Labai jau mazas prekiu pasirinkimas. Vilniuj uzupyje tikrai daugiau. Tikekimes, kad papildys
Sveikos mamytės
Užklydau čia į šitą skyrelį ieškodama informacijos, bet ko man reikia ir nelabai randu bet gal kas iš jūsų galės man padėti
Ieškau ūkio, kur galima būtų nuvažiavus nusipirkti šviežio pieno, daržovių, pagal sezoniškumą, gal mėsos, vištienos, kalakutienos...na nebūtinai jau ten kad būtų sertifikuotas ekologinis ūkis man kaip kaime pas močiūtę kaip augina, kad kaip sau, ne masinei gamybai. Tiesiog kas augina sau, vaikams, bet šiek tiek lieka pertekliaus Gali būti iki 100 km perimetru aplink Vilnių Kokius kelis kartus per savaitę užsipirkimui. Gal kas žinot, ar bet nukreipsit reikiama kryptimi, kur ieškoti
Užklydau čia į šitą skyrelį ieškodama informacijos, bet ko man reikia ir nelabai randu bet gal kas iš jūsų galės man padėti
Ieškau ūkio, kur galima būtų nuvažiavus nusipirkti šviežio pieno, daržovių, pagal sezoniškumą, gal mėsos, vištienos, kalakutienos...na nebūtinai jau ten kad būtų sertifikuotas ekologinis ūkis man kaip kaime pas močiūtę kaip augina, kad kaip sau, ne masinei gamybai. Tiesiog kas augina sau, vaikams, bet šiek tiek lieka pertekliaus Gali būti iki 100 km perimetru aplink Vilnių Kokius kelis kartus per savaitę užsipirkimui. Gal kas žinot, ar bet nukreipsit reikiama kryptimi, kur ieškoti