Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

bet ji tik vilniuje,alytuje jos nemaciau.kokie atsiliepimai apie ja gal kam teko naudoti jau? g.gif
Atsakyti
svarusmaistas.lt lietuviski ekologiski ir siaip naturalus maisto produktai. Pasirinkimas aisk nedidelis, bet patogu - uzsisakei ir atveza i namus.
Gal kas uzsakinejot?
As kelis kartus uzsisakinejau ir analogiskos parduotuves tikrasmaistas.lt tik man nepatinka, kad puslapis ju neveikia, jie savo asortimenta siuncia meilu, tai ne tik kad paciupinet negali, bet ir nematai jokio paveiksliuko.
Atsakyti
Sveikos,

gal buvot kas nors Biotekoj? Rodos, Klaipedos g. Vilniuje..
Gal zinot ar seniai isikurus? koks pasirinkimas?
Atsakyti
Sveikos, kaunietės (labiau "kalnietės ir eigulietės" ) rolleyes.gif Jeigu mėgstate ir naudojate Weleda produktus, galite jų įsigyti ir Camelia vaistinėje Lukšio 60 (prie IKI, buvusio Vitebsko).
Atsakyti
Sveikos. Idedu nuoroda visu ekologisku internetiniu parduotuviu. 4u.gif
Ekologiskos prekes
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 12, 12:49)
Taip, as jau senai dziaugiuosi tuom ir vis parasau, taciau dabar baisu ir zodi rasyti...Buvo tema apie nuolaidas, akcijas- panaikinta. Cia irgi taip iseina negalime girti , parasyti kur kas pigiau, idomiau? Juk toks sunkus laikotarpis, kas cia blogo,jei parasau- pirkau pigiau ten ir ten- man tai neikainuojama atrodo tokia informacija. O kas jau piknaudziauja ir reklamuojasi , argi negalima istrinti zinuciu ar perspeti ta nari?  g.gif  Rasma, manau kazkaip galima juk tvarkyti si reikala.Juk taip svarbu dalintis tokia vertinga informacija...
Dabar jei noriu parasyti ir pasidziaugti parduotuve ekolinija.lt ar man reikia eiti ir skaityti visa tema nuo 1 psl. ir ziureti- buvo ta parduotuve minima ar ne?Ar galiu apie ja parasyti, ar tai jau reklama?  Norisi aiskumo, ar ne?  4u.gif Daugelyje forumo temu dalinames tokia informacija- kur pirkom, uz kiek pirkom, kada pirkom- net su tiksliom kainom ir t.t. , tai kodel eko prekiu negalime taip aptarineti? As tik mastau cia garsiai, gal ir ne taip yra...  4u.gif

drinks_cheers.gif Man dabar kaip pradedanciajai dometis ekologisku maistu labai naudinga butu forumieciu info kuriose internetinese parduotuvese pigiausiai isigyti miltu, grudu, kosiu ir pan. Aisku, galiu pati ieskotis, bet ar ne geriau butu, jei zinantis patartu, o ieskojimams skirta laika paskirciau vaikams ax.gif .

QUOTE(Natuke @ 2010 01 30, 02:21)
Neatsimenu ar rašiau, Klaipėdoje egles turguje, daržovių paviljone iš dešinės yra ekoskyrelis. Yra miltų, grudų, duonos ir kaimiškų daržovių smile.gif

Aciu uz info, kaip tik ieskojau kur butu galima musu gale isigyti ekologisko maisto bigsmile.gif 4u.gif . Gal dar kur Klaipedoje ar Palangoje kokiu skyreliu ar parduotuveliu su ekologiskais produktais yra? ax.gif
Atsakyti
Nukopinau is facebook 4u.gif
Paplušėję, padirbėję jau atvėrėme Holos parduotuvės duris Kaune. Kviečiame apsilankyti visus kauniečius, kuriems rūpi savo, aplinkinių ir aplinkos sveikata. Holos parduotuvės adresas - Mickevičiaus 29 (tiesiai priešais Sodros pastatą). Tikrai Jūsų laukiame! :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersvocia: 30 balandžio 2010 - 09:19
QUOTE(supersvocia @ 2010 04 30, 09:18)
Nukopinau is facebook  4u.gif
Paplušėję, padirbėję jau atvėrėme Holos parduotuvės duris Kaune. Kviečiame apsilankyti visus kauniečius, kuriems rūpi savo, aplinkinių ir aplinkos sveikata. Holos parduotuvės adresas - Mickevičiaus 29 (tiesiai priešais Sodros pastatą). Tikrai Jūsų laukiame! :-)

O labai dėkui už info 4u.gif Būtinai apsilankysiu, gal ten pardavėjos dar nepavargę tongue.gif , nes sveikų produktų skyriuje akropoly aš su jom nelabai susišneku, ko paklausi to negausi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 04 30, 12:02)
O labai dėkui už info 4u.gif  Būtinai apsilankysiu, gal ten pardavėjos dar nepavargę tongue.gif , nes sveikų produktų skyriuje akropoly aš su jom nelabai susišneku, ko paklausi to negausi doh.gif

Nes dirba ne nusimamancios, o savininku pazistamos.... Cia visada beda ir slypi- viena gal siek tiek yra bent jau paskaiciusi etiketes, o kitos...
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2010 04 30, 12:02)
O labai dėkui už info 4u.gif  Būtinai apsilankysiu, gal ten pardavėjos dar nepavargę tongue.gif , nes sveikų produktų skyriuje akropoly aš su jom nelabai susišneku, ko paklausi to negausi doh.gif

Vakar buvau tenai užėjusi pirmą kartą, tai pirkėjus priiminėjo vienas iš savininkų. Labai smagiau išsikalbėjome - aptarnavimas buvo thumbup.gif.
Atsakyti
Siandien buvau naujojoj Holos parduotuvej Kaune. Labai jau mazas prekiu pasirinkimas. Vilniuj uzupyje tikrai daugiau. Tikekimes, kad papildys 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif
Užklydau čia į šitą skyrelį ieškodama informacijos, bet ko man reikia ir nelabai randu g.gif bet gal kas iš jūsų galės man padėti mirksiukas.gif
Ieškau ūkio, kur galima būtų nuvažiavus nusipirkti šviežio pieno, daržovių, pagal sezoniškumą, gal mėsos, vištienos, kalakutienos...na nebūtinai jau ten kad būtų sertifikuotas ekologinis ūkis ax.gif man kaip kaime pas močiūtę kaip augina, kad kaip sau, ne masinei gamybai. Tiesiog kas augina sau, vaikams, bet šiek tiek lieka pertekliaus mirksiukas.gif Gali būti iki 100 km perimetru aplink Vilnių smile.gif Kokius kelis kartus per savaitę užsipirkimui. Gal kas žinot, ar bet nukreipsit reikiama kryptimi, kur ieškoti g.gif
Atsakyti