Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

Naturata: siūlo pirkti ekologiškus sviestus, aliejus, muilus, kt. Akamuti produktus, ekologiškos depiliacijos priemones
Atsakyti
Neatsimenu ar rašiau, Klaipėdoje egles turguje, daržovių paviljone iš dešinės yra ekoskyrelis. Yra miltų, grudų, duonos ir kaimiškų daržovių smile.gif

O Vilniuje radau ekopardę prie pat tevų namų - Pašilaičių maximoje, toje kuri prie septinto troleibuso žiedo Gabijos gatvėje thumbup.gif
Atsakyti
Eko Pirk elektroninė parduotuvė visoje Lietuvoje siūlo pirkti ekologiškus ir natūralius maisto produktus, ECO higienos priemones, skalbiklius, turi knygų, keptuvių GREEN PAN ir kitų prekių
Atsakyti
Siandien atradau, kad Kaune yra Logonos ir Sante produkcijos toje mazoje parduotuveleje Savanoriu pr. pries HyperMaxima. Aisku pasirinkimas negausus, ale baisiai apsidziaugiau radus dantu pastos
Atsakyti
Gal kas Demetrijoj Kaune buvote, kaip kainos? kaip aptarnavimas?
galvoju reikia uzsukti, nes jau daug ko prireike. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeta @ 2010 02 25, 15:27)
Gal kas Demetrijoj Kaune buvote, kaip kainos? kaip aptarnavimas?
galvoju reikia uzsukti, nes jau daug ko prireike. ax.gif

Buvom smile.gif Kainos iprastos eko parduotuvems, kad labai pigu butu nera- mazdaug kaip ir visur kitur, jei tai ne el.parduotue ar siuntimasis is svetur...
Aptarnavimas- ziuri kai vaikstai ir tyli. Bijo sakyciau biggrin.gif , jei ko paklausi- pasako, bet be dideles meiles savo darbui... Man patinka kai nelenda i akis, bet tada galetu taip akylai ir nestebeti, o dar ta tyla tokia buvo kai as buvau- nei vieno zmogaus, patalpa maza ir tave stebi biggrin.gif - nejauku.Bet jei kazko man reikes ir bus pakeliui- kodel ne, galima ir ten apsipirkti.
Pirkau ten pasta( kaina normali,kaip visur) , muila ...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 25, 15:42)
Buvom smile.gif  Kainos iprastos eko parduotuvems, kad labai pigu butu nera- mazdaug kaip ir visur kitur, jei tai ne el.parduotue ar siuntimasis is svetur...
Aptarnavimas- ziuri kai vaikstai ir tyli. Bijo sakyciau  biggrin.gif , jei ko paklausi- pasako, bet be dideles meiles savo darbui... Man patinka kai nelenda i akis, bet tada galetu taip akylai ir nestebeti, o dar ta tyla tokia buvo kai as buvau- nei vieno zmogaus, patalpa maza ir tave stebi  biggrin.gif - nejauku.Bet jei kazko man reikes ir bus pakeliui- kodel ne, galima ir ten apsipirkti.
Pirkau ten pasta( kaina normali,kaip visur) , muila ...

Nu va ir as is ten grizau, bet nepirkau kol kas nieko, apsiziurejau, man reikejo vystyklu popieriaus, bet ten tokio koks man patiktu nera, as pripratau prie papolini ax.gif
Va aptarnavimas - tai toks kaip aprasei, jei paklausi, tai atsako, jei ne tai, tai stebi - akylai biggrin.gif. Sauskelnes brangios pas juos, Bio -D pigus produktai. Siaip tai galetu aktyvesnes pardavejos buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankvl @ 2010 02 26, 10:43)
sutaupysi pinigeliu ant keliones Kaunan;)))))

Tai ka cia sutaupyti, jeigu tuose enamuose Bio-D vystyklu milteliu kaina 24lt- 500g, o demetrijoj 14lt - 500g., manau akivaizdu biggrin.gif, be to as pati is Kauno, tai kam man is kazkur uzsakinet ir dar uz pristatyma moket mirksiukas.gif

Bet ir kainos kitu prekiu paziurejau ten vos ne dvigubos, tai gal geriau ir jus paieskokit pigesnes parduotuves unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 02 kovo 2010 - 12:52
Radau straipsni, kad vakar oficialiai buvo atidaryta Bio sala parduotuve Europoje.
http://ekologija.blo...osala-1801.html

uzmaciau pas juos Lavera kosmetikos platu asortimenta, sios kosmetikos kazkaip neteko matyti kitose eko parduotuvese, gal teko bandyti?
Atsakyti
sveikos,va cia dar yra ekologisku produktu,gal kas naudojo jau,kokie atsiliepimai? g.gif

http://imunitetas.lt...mid=6&gkatid=37
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2010 03 17, 19:44)
Sveikutes, visos temos neskaiciau  blush2.gif  noriu tik paklausti gal kuri zinote kur panevezyje butu galma isigyti ekologiskos kosmetikos? blush2.gif (sampunai, kondicionieriai, kuno kremai)

PANEVĖŽYJE:
PIRMOJI EKOLOGIŠKA PARDUOTUVĖ "EKO OAZĖ", Kristina Juknevičienė, Kristina@lacure-lt.com tel. 869804317
Darbo g. 5-16, Panevėžys
Atsakyti
QUOTE(lidosiuxxx @ 2010 03 26, 12:18)
sveikos,va cia dar yra ekologisku produktu,gal kas naudojo jau,kokie atsiliepimai? g.gif
http://imunitetas.lt...mid=6&gkatid=37

Jei neklystu cia viena is pirmuju eko-parduotuviu. Kartais net nuolaidas duoda biggrin.gif
Atsakyti