Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

QUOTE(supersvocia @ 2010 01 15, 12:15)
Papasakok, nepulsim  4u.gif

biggrin.gif gerai. mes siaip dantu pastu daug isbandem (tiesa, pirkom ne is Eko Pievu, nes pradejom naudoti Cattier kai dar LT nebuvo). Del dantu pastu... Eridene linijos vyras ka tik pradejo naudoti (specialiai po musu gincu vienoj temoj del Cattier Eridene balinamojoj esancio nedidelio SLS kiekio smile.gif, o man ji nepatinka.. Man labiau patinka Cattier Dentagrile linija. Paskui labai seimoj sampunais esam patenkinti, tais po 250 ml. Ne visus isbandem, bet bandem riebiem plaukam, paskui su jogurtu lygtais, buvom gave dovanu, ir su bambuku. As asmeniskai paakiu krema naudoju roziu, man tinka, patinka. Pries tai teko Hauchkos paakiu, irgi roziu vandens pagrindu, naudoti, sitas man patinka labiau. kas dar. esu seniau dovanu pirkusi beibiuku produktu draugei.

o is Ekopievu darem vieninteli kol kas uzsakyma: pirkau pieneli kunui, super thumbup.gif, mineta vyrui Eridene pasta balinamaja (man nepatinka, jam patinka) ir dar prie uzsakymo gavom dovanu - vyrui veido prausikli is vyriskos linijos, tikriausiai del to kad naujiena. Kaip jis, nezinau - dar nesiprause lotuliukas.gif geriau buciau blizgi gavusi.. tai tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniux: 15 sausio 2010 - 11:32
Nežinau, gal jau kartosiuosi, bet praitą savaitę buvau Europoje ir užmačiau naują ekologišą parduotuvėlę. Šiaip labai jauki, yra tiek maisto tiek kosmetikos, tik man nelabai patinka, kad kosmetikos asortimentas toks kaip ir visur - Weleda, Urtekram ir pan. galetu kazka ir idomesnio pasiulyti...
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 01 15, 17:01)
Nežinau, gal jau kartosiuosi, bet praitą savaitę buvau Europoje ir užmačiau naują ekologišą parduotuvėlę. Šiaip labai jauki, yra tiek maisto tiek kosmetikos, tik man nelabai patinka, kad kosmetikos asortimentas toks kaip ir visur - Weleda, Urtekram ir pan. galetu kazka ir idomesnio pasiulyti...

nu tai mano virsuj minetoj nauji zenklai, bent jau Lietuvoje.
Atsakyti
Bitė Ritė: siūlo pirkti Bambo sauskelnes, Holle kūdikių tyreles, turi šampūno ir gydomųjų tepalų, taip pat arbatų ir sultinių - sriubų, bei natūraliai suyrančių Weledos šluosčių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 16 sausio 2010 - 17:47
QUOTE(Saulužė @ 2009 11 10, 10:27)
Taip, V. Krėvės 97, tai tas pats pastatas kur yra Iki, įėjus sukt po dešine puse, bus Eurokos ir paskiau šita žalia krautuvėlė 4u.gif

Atleiskite uz kvaila klausima,o cia Kaune ta parduotuve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 01 17, 17:00)
Atleiskite uz kvaila klausima,o cia Kaune ta parduotuve blush2.gif

Tikrai taip, Kaune smile.gif
Atsakyti
Aroma Natural: siūlo ekologiškų hidrolatų, ekologiškų aliejų ir eterinių aliejų, ekologiško bičių vaško, taip pat turi molio bei kitų produktų kosmetikos gamybai

Naturala: siūlo pirkti ekologiškas veido, kūno, plaukų priežiūros priemones: Lavera, Akamuti, taip pat kitas natūralios kosmetikos priemones

Žaislandija: turi medinių žaisliukų: lavinamųjų, stumiamų ir traukiamų, mašinų, traukinių, dėlionių, kaladėlių, barškučių ir kt. Parduotuvė Vilniuje, bet galima pirkti internetu visoje Lietuvoje
Atsakyti
QUOTE(kristaliukas13 @ 2010 01 12, 14:25)
Sveikos, karts nuo karto paskaitinėju jūsų pasisakymus apie eko parduotuves ir norėčiau išsakyti savo nuomonę. Jau du metai kaip apsipirkinėju Antakalnyje parduotuvėje "Ekologiški produktai". Na gal pasirinkimas nėra ypatingai didelis, bet man užtenka. Visi maisto produktai lietuviški ir neblogos kokybės. Be to pačioje parduotuvėje jie turi kepyklėlę ir vietoje kepa bandeles, pyragus, sausainius ir t.t. Žiauriai skanus obuolių pyragas ir morkų keksiukai.  thumbup.gif Dar jie turi ( niekur kitur neradau) ekologiškų kiaušinių.

jo kepyklele SUPER uzmanymas, matai kaip kepa, tesla maiso, man labai patiko:)...imbieriniai sausainukai, sveikuoliu sausainukai visi, keksiukai ir obuoliu pyragas tiesiog nuostabus. tikrai nesu ju atstove, bet pabandziusi tiesiog negaliu nepasidalinti!
tik gaila jog tikiu ne visi ingridientai 100% ekologiski. o tai hm liudina, nors antra vertus kaina matyt irgi isauktu, taciau - as noreciau 100 proc. sviezio ekolog. skanesto....ir buciau pasiruosusi moketi atitinkama kaina (vis pigiau butu pirkti nei atveztini koki). ir gaila kad ant kepiniu neparaso ka ideda (kas ekol. o kas ne)..o galetu.
bet siaip saunuoliai stumiasi pirmyn ir nauji sumanymai super!!!! ah jeigu perskaitytu kas is ju tai noreciau palinketi dideles sekmes!
Atsakyti
Sveikos, norejau paklaust kaip Jums BioPasaulio parduotuveles-saleles?

Buvau cia universalineje parduotuveje vilniuj ir pamaciau kad biopasaulis persikeles i 3a. ir issipletes! ir pasirodo jau visai seniai.. matyt neblogai jiems sekasi ir visai fainu ekologisku dalykeliu turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2010 01 26, 14:04)
Sveikos, norejau paklaust kaip Jums BioPasaulio parduotuveles-saleles?

Buvau cia universalineje parduotuveje vilniuj ir pamaciau kad biopasaulis persikeles i 3a. ir issipletes! ir pasirodo jau visai seniai.. matyt neblogai jiems sekasi ir visai fainu ekologisku dalykeliu turi smile.gif

aš buvau prieš pora mėn, taip pat maloniai nustebau wub.gif
Atsakyti
Ar Jums patiko naujai atsidariusi eko parduotuve Europos prekybos centre, Biosala vadinasi, Vilniuje?
Atsakyti
Man patiko kad tenai shviezios duonos galima nusipirkti.
Atsakyti