Laba Ar pirkote ka nors is parduotuves Nimfali? Idomu atsiliepimai
QUOTE(Lukos_mama @ 2010 01 07, 23:44)
Laba Ar pirkote ka nors is parduotuves Nimfali? Idomu atsiliepimai
Pirkome is nimfali muila, tik nepamenu pavadinimo. Tai geras, kvapnus toks buvo.
Aisku, aciu as vakar vaikui nupirkau aliejuka, valomaji geli ir vonios putas, tai idomu ar gera produkcija, firma Druide
Negaliu nepagirti IKI, vis daugiau atrandu ekologiškų produktų, šiandien pirkau kakavą, juodą bei žalią arbatas už protingą kainą.
QUOTE(Jolete @ 2010 01 11, 23:14)
Negaliu nepagirti IKI, vis daugiau atrandu ekologiškų produktų, šiandien pirkau kakavą, juodą bei žalią arbatas už protingą kainą.
Taip, as jau senai dziaugiuosi tuom ir vis parasau, taciau dabar baisu ir zodi rasyti...Buvo tema apie nuolaidas, akcijas- panaikinta. Cia irgi taip iseina negalime girti , parasyti kur kas pigiau, idomiau? Juk toks sunkus laikotarpis, kas cia blogo,jei parasau- pirkau pigiau ten ir ten- man tai neikainuojama atrodo tokia informacija. O kas jau piknaudziauja ir reklamuojasi , argi negalima istrinti zinuciu ar perspeti ta nari? Rasma, manau kazkaip galima juk tvarkyti si reikala.Juk taip svarbu dalintis tokia vertinga informacija...
Dabar jei noriu parasyti ir pasidziaugti parduotuve ekolinija.lt ar man reikia eiti ir skaityti visa tema nuo 1 psl. ir ziureti- buvo ta parduotuve minima ar ne?Ar galiu apie ja parasyti, ar tai jau reklama? Norisi aiskumo, ar ne? Daugelyje forumo temu dalinames tokia informacija- kur pirkom, uz kiek pirkom, kada pirkom- net su tiksliom kainom ir t.t. , tai kodel eko prekiu negalime taip aptarineti? As tik mastau cia garsiai, gal ir ne taip yra...
QUOTE(Diva:) @ 2010 01 12, 12:49)
Taip, as jau senai dziaugiuosi tuom ir vis parasau, taciau dabar baisu ir zodi rasyti...Buvo tema apie nuolaidas, akcijas- panaikinta. Cia irgi taip iseina negalime girti , parasyti kur kas pigiau, idomiau? Juk toks sunkus laikotarpis, kas cia blogo,jei parasau- pirkau pigiau ten ir ten- man tai neikainuojama atrodo tokia informacija. O kas jau piknaudziauja ir reklamuojasi , argi negalima istrinti zinuciu ar perspeti ta nari? Rasma, manau kazkaip galima juk tvarkyti si reikala.Juk taip svarbu dalintis tokia vertinga informacija...
Dabar jei noriu parasyti ir pasidziaugti parduotuve ekolinija.lt ar man reikia eiti ir skaityti visa tema nuo 1 psl. ir ziureti- buvo ta parduotuve minima ar ne?Ar galiu apie ja parasyti, ar tai jau reklama? Norisi aiskumo, ar ne? Daugelyje forumo temu dalinames tokia informacija- kur pirkom, uz kiek pirkom, kada pirkom- net su tiksliom kainom ir t.t. , tai kodel eko prekiu negalime taip aptarineti? As tik mastau cia garsiai, gal ir ne taip yra...
labai pritariu, iš ties vakar pirkau kakavą už 8,90 arbata 5,59 , tikrai Eko parduotuvėse bučiau mokėjusi daug daugiau, ir manau jokia čia reklama, tiesiog info, kad ir kiti galėtų įsigyti pigiau.
QUOTE(Jolete @ 2010 01 12, 12:58)
labai pritariu, iš ties vakar pirkau kakavą už 8,90 arbata 5,59 , tikrai Eko parduotuvėse bučiau mokėjusi daug daugiau, ir manau jokia čia reklama, tiesiog info, kad ir kiti galėtų įsigyti pigiau.
Man irgi dziugu kad ir didziuosiuose prekybcentriuose jau imanoma rasti eko prekiu. Vakar hyper rimi maciau kad jie jau turi praktiskai visa urterkram'o asortimenta. daug tusciu lentynu dar yra salia, tai gal ir daugiau eko prekiu bus
Sveikos, karts nuo karto paskaitinėju jūsų pasisakymus apie eko parduotuves ir norėčiau išsakyti savo nuomonę. Jau du metai kaip apsipirkinėju Antakalnyje parduotuvėje "Ekologiški produktai". Na gal pasirinkimas nėra ypatingai didelis, bet man užtenka. Visi maisto produktai lietuviški ir neblogos kokybės. Be to pačioje parduotuvėje jie turi kepyklėlę ir vietoje kepa bandeles, pyragus, sausainius ir t.t. Žiauriai skanus obuolių pyragas ir morkų keksiukai. Dar jie turi ( niekur kitur neradau) ekologiškų kiaušinių.
Sveikos perskaiciau atydziai tema, rodos neradau sitos pard. minint, tad busiu pirma. Eko pievos - www.ekopievos.lt.. Esu seniau minejusi apie ja kitoje temoje, nes jie atstovauja mano megiama branda, bet tada dar internete neveike, dabar uzciupau kad jau veikia. Kaip suprantu tai kol kas tik el. parduotuve, bet pristatymas nemokamas...
Kitas klausimukas, gal ne i tema : ar esate kas isbande Eko komforto prekes? Kaip ten valo tie ju platinami valikliai, (nepamenu pavadinimo tik)?
Kitas klausimukas, gal ne i tema : ar esate kas isbande Eko komforto prekes? Kaip ten valo tie ju platinami valikliai, (nepamenu pavadinimo tik)?
Paziurejau pries tai minima tinklapi ir gundausi vyrui uzsakyti http://www.ekopievos...-seimai-1l.html . Gal kuri bandet sitos firmos sampunus, kokie atsiliepimai ?
QUOTE(supersvocia @ 2010 01 15, 12:00)
Paziurejau pries tai minima tinklapi ir gundausi vyrui uzsakyti http://www.ekopievos...-seimai-1l.html . Gal kuri bandet sitos firmos sampunus, kokie atsiliepimai ?
mes seimoj esam daug ka isbande is Cattier, bet nenoriu nieko sakyti, nes paskui uzpuls mane, ir neteisingai supras (taip jau buvo vienoj temoj, nors paskui viskas issisprende i gera) taciau tyla irgi yra gera byla