Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

QUOTE(Hana @ 2012 11 27, 21:06)
Anksčiau kai ką pirkdavau www.biterite.lt. Daugiau nebepirksiu...
Keturis kartus perkant viskas buvo OK, bet paskutinis, penktasis kartas, - visiškas "pravalas". Užsakyta lapkričio 15 d. (rašo, kad pristato per 1-2 darbo dienas), prekes jau man pačiai paskelbus "paiešką", visgi atvežė tik lapkričio 27 d. (t.y. beveik po 2 sav. nuo užsakymo). Išpakuoju siuntinį - o ten dvi prekės vietoj užsakytų ir apmokėtų šešių... Susisiekus aiškina, kad prekių nebėra sandėly ir žada grąžinti pinigus (tai negi dar pakuojant nematė, kad prekių trūksta!), bet jau antra diena - o pinigų sąskaitoje nėra...
Būkit atsargios.

Man yra teke pirkti,tai viskas buvo ok.Siaip patinka Biosala ir Holos
Atsakyti
Merginos, gal užmatėt kur kokią akciją kūno sviestui?! wink.gif Gal kokių rekomendacijų turit?!

QUOTE(Hana @ 2012 11 27, 20:06)
Anksčiau kai ką pirkdavau www.biterite.lt. Daugiau nebepirksiu...
Keturis kartus perkant viskas buvo OK, bet paskutinis, penktasis kartas, - visiškas "pravalas". Užsakyta lapkričio 15 d. (rašo, kad pristato per 1-2 darbo dienas), prekes jau man pačiai paskelbus "paiešką", visgi atvežė tik lapkričio 27 d. (t.y. beveik po 2 sav. nuo užsakymo). Išpakuoju siuntinį - o ten dvi prekės vietoj užsakytų ir apmokėtų šešių... Susisiekus aiškina, kad prekių nebėra sandėly ir žada grąžinti pinigus (tai negi dar pakuojant nematė, kad prekių trūksta!), bet jau antra diena - o pinigų sąskaitoje nėra...
Būkit atsargios.

Vajei doh.gif Kiek pirkau, ačiū D, problemų nebuvo..
Atsakyti
Kaune Laisves al. pries centrini knygyna yra parduotuve Eko krautuvele. Gal kas zinote ar dar kur nors kaune yra si parduotuve? smile.gif
Atsakyti
keletą kartų esu pirkusi iš bionaturoaze.lt - patinka, kad kas savaitę būna akcijos ir nemažos nuolaidos skirtingiems produktams, nuo 100 Lt pristato nemokamai.

Dar labai norėčiau nusipirkti šitą kremą, bet niekur nerandu atsiliepimų, gal esat bandžiusios? Šiaip kaina 199 Lt, šiuo metu per vieną iš grupinių apsipirkimų portalų akcija už 99 Lt 4u.gif LABAI DOMINTŲ ATSILIEPIMAI

user posted image

Šitaip aprašo:
EKOLOGIŠKAS PRIEŠRAUKŠLINIS,STIPRIAI REGENERUOJANTIS, SAUGANTIS NUO LAISVŲJŲ RADIKALŲ KREMAS SU KROTONO MEDŽIO EKSTRAKTU (100 ml)

Croton lechleri Muell. Arg. t.y "slibino kraujas"- Krotono medis.Tai stiprus priešuždegiminis, priešgrybelinis, priešvirusinis preparatas. Tradiciškai naudojamas onkologijoje, taip pat virškinimo trakto ligoms gydyti. Rekomenduojamas esant skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligei, žarnų uždegimams, naudojamas išoriškai - žaizdoms ir votims gydyti.

Tai labai koncentruota, stipriausia priemonė prieš odos senėjimą, efektyviausia kovojant su naujų raukšlių susidarymu, nes Krotono medžio ekstraktas 20 kartų stipresnis nei vitaminas C ir 50 kartų stipresnis nei vitaminas E. Tai pažangiausia kosmetinė alternatyva injekcijoms!!!

Kremo poveikis odai:

stipraus poveikio priemonė, padedanti efektyviai kovoti su raukšlėmis ir nepageidaujamomis linijomis bei apsauganti nuo naujų atsiradimo;
lygina, stangrina odą;
suteikia „pakelimo“ efektą;
taip pat mažina odos pigmentaciją, kurią sąlygoja senėjimo procesai, nėštumas ar neigiamas saulės poveikis odai;
intensyviai skatina odą atsinaujinti ir pastebimai ją išlygina;
100 % koreguoja paviršines ir gilesniųjų odos sluoksnių raukšles. Paviršinės raukšlės intensyviai koreguojamos atkuriant odos struktūrą. Gilesniuosius odos sluoksnius siekiančios raukšlės koreguojamos skatinant hialurono rūgšties gamybą;
skatina odos elstingumą bei drėkinimą, nepaliekant riebios odos jausmo.

Anot naudojusiųsų šį kremą, oda atgauna spindesį.

ŠIS KREMAS YRA ITIN LENGVOS TEKSTŪROS, SUTEIKIANTIS DIEVIŠKO LENGVUMO, TINKA VISŲ TIPŲ ODAI.

Be mineralinės alyvos, parabenų, alergenų.

Naudojimas: tinkamas nuo 30-35 m., ypač rekomenduotinas sausai, brandžiai, mišriai, dehidratuotai, turinčiai pigmentinių dėmių ir raukšlių odai, bei kaip prevencija prieš odos senėjimą. Tepkite kremą ant švarios odos ryte ir vakare ir jūsų oda atsidėkos jums jaunatvišku spindesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 09 vasario 2013 - 17:56
QUOTE(saimona @ 2013 02 09, 17:55)
Dar labai norėčiau nusipirkti šitą kremą, bet niekur nerandu atsiliepimų, gal esat bandžiusios? Šiaip kaina 199 Lt, šiuo metu per vieną iš grupinių apsipirkimų portalų akcija už 99 Lt  4u.gif LABAI DOMINTŲ ATSILIEPIMAI

EKOLOGIŠKAS PRIEŠRAUKŠLINIS,STIPRIAI REGENERUOJANTIS, SAUGANTIS NUO LAISVŲJŲ RADIKALŲ KREMAS SU KROTONO MEDŽIO EKSTRAKTU (100 ml

Atsiimu klausimą, toli gražu jam iki ekologiškumo doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2013 02 07, 10:01)
Kaune Laisves al. pries centrini knygyna yra parduotuve Eko krautuvele. Gal kas zinote ar dar kur nors kaune yra si parduotuve? smile.gif

Ten DuMedu eko parduotuvėlė. Mano žiniomis, tik ten ji vienintelėsmile.gif
Atsakyti
Mamytės, o Vilniuje, kurią eko parduotuvę labiausiai mėgstate? Noriu nupirkti draugės leliukui ką nors mielo, gražaus ir žinoma, kad ta prekė būtų kokybiška (lenkiškų daikčiukų pilna visuose pc...) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Catrin @ 2013 02 11, 16:38)
Ten DuMedu eko parduotuvėlė. Mano žiniomis, tik ten ji vienintelėsmile.gif

Taip ir as jau ta issiaiskinau biggrin.gif pastebejau, kad ten pigiausios prekes ax.gif pigiau nei sveikuose produktuose ir biotekoje.
Atsakyti
beta.lt akcija COSMOFARMA plaukų priežiūros priemonėms - gal kas žinot ar ji be SLS, parabenų ir pan? Reklamoje rašo, kad natūrali... g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, esu čia nauja tad nepykit jei ne čia pataikiau, bet pamačiau apie ekologija kalba eina. Mergaitės ieškau ekologišku indų būtent valgiui, gal kas turite ką pasiūlyti ? Pasiskaitinėjau ir labai užstrigo vienas straipsnis apie medinių indų naudojimą virtuvėje, jei rasiu įkelsiu, ką jūs manot ? Ar saugu ir nekengsminga ?

Atsakyti
QUOTE(nuginkluojanti @ 2013 02 20, 22:08)
Sveikos merginos, esu čia nauja tad nepykit jei ne čia pataikiau, bet pamačiau apie ekologija kalba eina. Mergaitės ieškau ekologišku indų būtent valgiui, gal kas turite ką pasiūlyti ? Pasiskaitinėjau ir labai užstrigo vienas straipsnis apie medinių indų naudojimą virtuvėje, jei rasiu įkelsiu, ką jūs manot ? Ar saugu ir nekengsminga ?

Sveika smile.gif Keletą medinių indų ir aš naudoju virtuvėje, bet tik keletą, druskinę, medinį pipirų malūnėlį, sausaininę. Visų indų tikrai pakeisti į medinius būtų nelabai galbūt protinga blink.gif O šeip, manau jie tikrai nekenkia sveikatai, yra saugūs ir mieli rankai thumbup.gif Aišku reikia atkreipti dėmesį kaip jie pagaminti, kokiomis medžiagomis padengti smile.gif
Medinių indų galima nusipirkti įvairiose mugėse, turgeliuose. Dabar kaip tik artėja Kaziuko mugė thumbup.gif O internete, tai net neišsivaizduoju doh.gif
Atsakyti
Kur kaunietės apsiperkat? seniau vis užsukdavau į ViaNaturalį, bet užsidarė unsure.gif ar kažkaip praretėjo eko parduotuvių ar čia tik man taip atrodo? rolleyes.gif
Atsakyti