Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

QUOTE(Ambra @ 2012 09 19, 14:06)
Daug kosmetikos priemonių pigiau nei kitur www.zaliapieva.lt 
Kokybe nusivilti neteko (pirkau kelis aliejus, kremą ir hidrolatų)

pirkausi ten mango sviestą, rašė, kad nerafinuotas, tačiau jis buvo visiškai baltas ir bekvapis. Tad nebesinori rizikuoti. Matyt ten todėl ir pigu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2012 09 21, 11:53)
pirkausi ten mango sviestą, rašė, kad nerafinuotas, tačiau jis buvo visiškai baltas ir bekvapis. Tad nebesinori rizikuoti. Matyt ten todėl ir pigu...  g.gif

O kokios firmos buvo tas mango sviestas? Nes aš mėginau GoodKaarma mango sviestą, jis yra nerafinuotas, bet irgi bekvapis ir šviesus. Gamintojas sakė taip ir turi būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2012 09 21, 14:59)
O kokios firmos buvo tas mango sviestas? Nes aš mėginau GoodKaarma mango sviestą, jis yra nerafinuotas, bet irgi bekvapis ir šviesus. Gamintojas sakė taip ir turi būti  4u.gif

ojej, labai atsiprašau už dezinformaciją smile.gif sumaišiau su www.zaliazalia.lt kai tiek daug parduotuvių panašiais pavadinimasi, tai ir maišosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2012 09 21, 17:58)
ojej, labai atsiprašau už dezinformaciją  smile.gif  sumaišiau su www.zaliazalia.lt kai tiek daug parduotuvių panašiais pavadinimasi, tai ir maišosi    blush2.gif

Šiuo atveju nesvarbu kur pirkote, aš tik norėjau pasakyt, kad mangų sviestas ir neturi kvepėti mangais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2012 09 21, 22:05)
Šiuo atveju nesvarbu kur pirkote, aš tik norėjau pasakyt, kad mangų sviestas ir neturi kvepėti mangais  4u.gif

Turėjau tikro mangų sviesto iš KN. Skirtumas yra. Žinau, kad mangų sviestas nekvepia mangais, kvapas yra specifinis. Ir spalva lengvai gelsva. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arabas1 @ 2012 09 22, 07:25)
Turėjau tikro mangų sviesto iš KN. Skirtumas yra. Žinau, kad mangų sviestas nekvepia mangais, kvapas yra specifinis. Ir spalva lengvai gelsva.  smile.gif

Bet tai tikrai mango sviestas yra bekvapis ir šviesus, ir nerafinuotas. Kiek žinau, kiekvieną kartą gali skirtis tie natūralūs augaliniai produktai priklausomai nuo kilmės šalies, iš kokio derliaus ir t.t.
Atsakyti
Sveikute mirksiukas.gif

laikaseko.lt as cia apsipirkinejusi esu kelis kartus patenkinta likau. tik dabar atnaujinimai svetaines vyksta, kuriama nauja, idomu ka naujo pasiulys rolleyes.gif

radau sios imones siuloma akcija EKOLOGISKO SEZAMU ALIEJUI AKCIJA

https://kuponai.lt/v...kosmetikai.html

esu pirkusi alyvuogiu alieju sios firmos tai labai patiko, reiks nusipirkt pabandymui ir sezama g.gif
Atsakyti
Sveikos, na o as apie EKOPIEVAS atsiliepsiu neigiamai. Dar lapkricio 5 diena padariau uzsakyma, sumokejau... o siuntinuko negavau. Po poros savaiciu parase jog atseit nesumokejau, kai nusiunciau jiems banko patvirtinima, kad pinigai pervesti - gavau is ju atsakyma - ACIU. Kaip ant pajuokos. I telefonus neeatsako, i laiskus taip pat... prekiu negavau... O jie dar apie nuolaidas paskelbe.......... NEAPSAIGAUKIT!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Lina's art @ 2012 11 27, 18:32)
Sveikos, na o as apie EKOPIEVAS atsiliepsiu neigiamai. Dar lapkricio 5 diena padariau uzsakyma, sumokejau... o siuntinuko negavau. Po poros savaiciu parase jog atseit nesumokejau, kai nusiunciau jiems banko patvirtinima, kad pinigai pervesti - gavau is ju atsakyma - ACIU. Kaip ant pajuokos. I telefonus neeatsako, i laiskus taip pat... prekiu negavau... O jie dar apie nuolaidas paskelbe.......... NEAPSAIGAUKIT!!!!!!!!

nezinau, as pirkau, esu patenkinta. Uzsisakiau ketvirtad., o pirmad. jau gavau prekes.
Atsakyti
Anksčiau kai ką pirkdavau www.biterite.lt. Daugiau nebepirksiu...
Keturis kartus perkant viskas buvo OK, bet paskutinis, penktasis kartas, - visiškas "pravalas". Užsakyta lapkričio 15 d. (rašo, kad pristato per 1-2 darbo dienas), prekes jau man pačiai paskelbus "paiešką", visgi atvežė tik lapkričio 27 d. (t.y. beveik po 2 sav. nuo užsakymo). Išpakuoju siuntinį - o ten dvi prekės vietoj užsakytų ir apmokėtų šešių... Susisiekus aiškina, kad prekių nebėra sandėly ir žada grąžinti pinigus (tai negi dar pakuojant nematė, kad prekių trūksta!), bet jau antra diena - o pinigų sąskaitoje nėra...
Būkit atsargios.
Atsakyti
QUOTE(Hana @ 2012 11 27, 20:06)
Anksčiau kai ką pirkdavau www.biterite.lt. Daugiau nebepirksiu...
Keturis kartus perkant viskas buvo OK, bet paskutinis, penktasis kartas, - visiškas "pravalas". Užsakyta lapkričio 15 d. (rašo, kad pristato per 1-2 darbo dienas), prekes jau man pačiai paskelbus "paiešką", visgi atvežė tik lapkričio 27 d. (t.y. beveik po 2 sav. nuo užsakymo). Išpakuoju siuntinį - o ten dvi prekės vietoj užsakytų ir apmokėtų šešių... Susisiekus aiškina, kad prekių nebėra sandėly ir žada grąžinti pinigus (tai negi dar pakuojant nematė, kad prekių trūksta!), bet jau antra diena - o pinigų sąskaitoje nėra...
Būkit atsargios.

Oho, ten kažkokie pakitimai unsure.gif Anksčiau viskas būdavo tikrai operatyvu, bet paskutinį kartą ir man pristatyti uždelsė, ir dar viena prekė buvo ne to kvapo kaip užsakyme, tai pakeitimą savaitę darė..
Atsakyti
Kai nesisiunciu is uzsienio (dazniausiai), tai perku sen bei ten - kosmetika Sveikuose produktuose , buitine chemija perku dazniausiai tos pacios L'arbre Vert firmos "Gyvuose namuose", vaikui vienkartines sauskelnes - Assortyje, nors ji ir nera ekologisku prekiu parduotuve tikraja ta zodzio prasme. O jei reikia Lietuvoje greitai nusipirkti kazkokio aliejaus ar hidrolato (negaliu laukti siuntos is uzsienio) - niekur neieskau kitur, o einu tiesiai i KN, ten kokybe tikrai geriausia..

Drabuzeliu ekologisku Lietuvoje beveik neperku nauju - labai ir labai brangu. Bandau ieskoti devetu.
Atsakyti