Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

QUOTE(sema @ 2009 11 10, 08:49)
Sauletekyje, tai cia Kreves pr. naujoji parduotuve?

Taip, V. Krėvės 97, tai tas pats pastatas kur yra Iki, įėjus sukt po dešine puse, bus Eurokos ir paskiau šita žalia krautuvėlė 4u.gif
Atsakyti
Mes tai ekologišką jautieną ir veršieną perkam iš vieno ūkininko, pasiimam iš namų, o ir kainos mažesnės nei turguje paprastos mėsos.
Atsakyti
ar pastebėjot: assorti.lt pradėjo ekologiškom prekėm prekiauti.
Atsakyti
dar nepamirskite "Rojaus sodo" - lietuvisko ekologisko maisto krautuvele. Dysnos 4. www.rojaussodas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 23 lapkričio 2009 - 07:07

i 
Žiūriu, kad čia jau gaunasi reklamavimąsis per dvi temas. Nuorodos kartojasi, kai kas jas kartoja jau periodiškai kas savaitę. Kuo toliau, tuo labiau iš šiose temose dalyvaujančių žmonių jaučiu net nebeslepiamą 'gudravimą'. Bet viskas su laiku baigiasi, netgi mano kantrybė. Todėl perspėju, kad šioje temoje leisiu skelbti tik nuorodas į prekybos vietas, kurių dar nebuvo paminėta. O kaip reklamuoti savo verslą raskite kitų būdų.
Moderatorė Rasma
Atsakyti
"Europoje" maciau skelbima ant buvusiu Dorado patalpu, kad gruodzio 15 d. ten atsidaro nauja eko parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feminin @ 2009 12 10, 11:04)
"Europoje" maciau skelbima ant buvusiu Dorado patalpu, kad gruodzio 15 d. ten atsidaro nauja eko parduotuve  smile.gif

gal kas buvot ir zinot kas ten tokio atsidare? smile.gif
Atsakyti
"Biosala" vadinasi Europoje atsidariusi nauja eko parduotuve. Buvau siandien uzsukusi, vyko Sonnentor arbatos pristatymas ir degustacija, ji man patiko, tad pora pakeliu is karto pasiemiau blush2.gif prekiauja sviezia, be galo skania duonyte, pirkau vaikui ekologiskas tyreles, morkytes, svogunus, makaronu didelis pasirinkimas, saldumynu. Daugiau orientuota i ekologiskus maisto produktus. zodziu man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinote, kur galima gauti kremų mėginukų šių firmų:Alterra, Madara, Urtekram, Logona, Sante? 4u.gif
Atsakyti
tokį Eko katalogą radau, jame įvairių profilių prekybininkai LT mirksiukas.gif
Atsakyti
wink.gif+2009 12 29, 14:02-->
QUOTE(Simse wink.gif @ 2009 12 29, 14:02)
Gal žinote, kur galima gauti kremų mėginukų šių firmų:Alterra, Madara, Urtekram, Logona, Sante?  4u.gif

Paprasiau Biosaloje kai buvau apsipirkti, jos turejo weledos, logonos meginuku.
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2009 12 29, 17:24)
Paprasiau Biosaloje kai buvau apsipirkti, jos turejo weledos, logonos meginuku.

O koks adresas? ax.gif
Atsakyti