Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

QUOTE(Babi* @ 2012 02 14, 16:49)
aha, apie beautyfly 4u.gif

Dėkoju. Jau padariau užsakymą. Draugę įkalbėjau, tai atvežimas nemokamas.
Atsakyti
Merginos, gal žinot, kiek užsakinėjant prekes beautyfly ar biotekoj kainuoja siuntimas? 4u.gif Jų puslapiuose nerandu tokios info. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mannu @ 2012 02 21, 15:51)
Merginos, gal žinot, kiek užsakinėjant prekes beautyfly ar biotekoj kainuoja siuntimas?  4u.gif  Jų puslapiuose nerandu tokios info.  blush2.gif

Biotekoj berods 10Lt, o čia beautyfly 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2011 11 14, 10:58)
Cia galima isigyti ekologiškos kavos. Tiems, kas neabejingi supanciam pasauliui ir gamtos issaugojimui: http://www.fjb.lt/lt...category_id=123

o kaip ta kava,kaip skonis?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 21, 15:07)
Biotekoj berods 10Lt, o čia beautyfly 4u.gif

jeigu uzsakymas siekia 100 Lt, tuomet atvezimas nemokamai, cia kalbu apie bioteka...
su beautyfly neteko susidurti...
Atsakyti
Sveikutes, Eko mamytes ir netik 4u.gif

As apsipirkinejo laikaseko krautuveleje, man labai patiko aptarnavimas, prekes pas juos panasios yra ir tu paciu kaip ir biotekoj ar sveikuose, visada dovaneliu prideda, labai siltai bendraujantys zmones man patiko labai. thumbup.gif
paskutini karta siunciausi is ju himalaju druskos sviestuva 14kg, prasiau buten pagal savo pageidavimus, grazu labai gavau drauges dabar uzsimane ir siaip kainos tai himalaju produkcijos pa juos palyginus zemiausios.
Atsakyti
Kokios privilegijos taikomos apsipirkus „Biotekoje“ už 300 Lt? Niekur nerandu informacijos apie nuolaidų korteles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 04 balandžio 2012 - 19:53
Nežinojau kur klausti, tad nutariau čia. Man įdomu, kur būtų galima įsigyti daugkartinio naudojimo butelį, kuris būtų skirtas vandeniui? Turiu omeny, vietoj plastikinių butelių, kuriuose yra vanduo, nusipirkus ekologišką? Kur Vilniuje tokius pardavinėja?
Kaip pvz : SIGG water bottle
user posted image
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2012 04 19, 16:30)
Nežinojau kur klausti, tad nutariau čia. Man įdomu, kur būtų galima įsigyti daugkartinio naudojimo butelį, kuris būtų skirtas vandeniui? Turiu omeny, vietoj plastikinių butelių, kuriuose yra vanduo, nusipirkus ekologišką? Kur Vilniuje tokius pardavinėja?
user posted image

Assorti.lt pardavinėja. Ir internetinių nemažai parduotuvių, pagooglinkite 4u.gif ta pati assorti, ugio.lt, biterite.lt. dar mačiau zaidimukambarys.lt, bet nesupratau, kodėl tokios pigios g.gif Aš visas siunčiausi iš ebay.com, ten didelis pasirinkimas ir kainos geros, tiesa, kuo arčiau vasara, tuo brangesnės tos gertuvės. Žiemą išvis buvo pigios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2012 04 19, 21:05)
Assorti.lt pardavinėja. Ir internetinių nemažai parduotuvių, pagooglinkite 4u.gif ta pati assorti, ugio.lt, biterite.lt. dar mačiau zaidimukambarys.lt, bet nesupratau, kodėl tokios pigios  g.gif Aš visas siunčiausi iš ebay.com, ten didelis pasirinkimas ir kainos geros, tiesa, kuo arčiau vasara, tuo brangesnės tos gertuvės. Žiemą išvis buvo pigios biggrin.gif

Jei Vilniuje, tai didziausias pasirinkimas imdeco smile.gif
Atsakyti
Šiaip tai jų vidus padengtas epoksidine derva - šito reikia, nes jos yra iš aliuminio, o šis reaguoja su maisto produktais, taigi plona ala plastiko plėvelė vis tiek yra smile.gif "This is not plastic" - tikrai nemeluoja, tikrai neplastikinė gertuvė, bet kad viduj padengta epoksidine plėvele - reklamoj kažkodėl nesigiria biggrin.gif Todėl ir gėrimų negalima karštesnių nei 40C, nes pradės išsiskyrinėti į sudėtinės plevelės dalys. Kitaip yra su maistinio, nerūdijančio plieno gertuvėm. Jos yra iš to paties plieno, iš kurio gaminami geri puodai.

QUOTE(W*S:* @ 2012 04 19, 16:30)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(mazoji_eglute @ 2012 02 22, 15:46)
jeigu uzsakymas siekia 100 Lt, tuomet atvezimas nemokamai, cia kalbu apie bioteka...
su beautyfly neteko susidurti...

beautyfly taip pat nuo 100lt nemokamai veža.
Dovanėlių buvo įdėję. Pasiskambino pirma iš biuro, paskui kurjeris. Patiko aptarnavimas thumbup.gif
Atsakyti