Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

Kokios yra Kaune ne internetinės parduotuvės, o tokios kuriose galima būtų gyvai pažiūrėti kosmetiką.

Kaip tik sia savaite isikure labai jauki ekologiskos kosmetikos,maisto ir t.t. parduotuve Urmo bazeje Rytineje rampoje 21 sandeli, Ekošalis ( negirdeta ) puikus privaziavimas. Taip netiketai radau eidama pirkti keptuviu. Man labai patiko aptarnavimas ir is karto nusipirkau sampuniuka Eubionos su berzu lapu aliejumi. SUPer. (kol kas ). sake, kita savaite bus nerealiu Speick firmos vokisku muilu.... tai reiks uzsukti bigsmile.gif Gal pades ? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 10 05, 13:00)
Via Naturalis, Savanoriu pr. Kaune

Labai jau didelės ten kainos doh.gif
QUOTE(vvvija @ 2011 10 06, 12:18)
Kaip tik sia savaite isikure labai jauki ekologiskos kosmetikos,maisto ir t.t. parduotuve Urmo bazeje Rytineje rampoje 21 sandeli, Ekošalis ( negirdeta ) puikus privaziavimas. Taip netiketai radau eidama pirkti keptuviu. Man labai patiko aptarnavimas ir is karto nusipirkau sampuniuka Eubionos su berzu lapu aliejumi. SUPer. (kol kas ). sake, kita savaite bus nerealiu Speick firmos vokisku muilu.... tai reiks uzsukti  bigsmile.gif  Gal pades ? wink.gif

Ar tik eko prekės ten?
Atsakyti
QUOTE(MaGre @ 2011 09 23, 23:16)
kas esate nukentejusios pirkdamos is ecolive24.lt, ar pavyko bent kam nors atgauti pinigus ?  unsure.gif

Ale kaip baisu! Nei prekių, nei pinigų. doh.gif Pasiskaičiau apie šitas merginų nesėkmes ir dabar pati ėmiau įtartinai į lietuviškas internetines eko pardes žiūrėt. unsure.gif

Atsakyti
Gal žinot, kiek galioja Sveikų produktų išduodama nuolaidų kortelė? g.gif Niekur nerandu info... blush2.gif
Ketinu iš jų užsisakyti internetu už nemažą sumą. Kaži, ar nebūna problemų su pristatymu? g.gif Gal kuri esat pirkus?

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mannu: 08 lapkričio 2011 - 07:28
Cia galima isigyti ekologiškos kavos. Tiems, kas neabejingi supanciam pasauliui ir gamtos issaugojimui: http://www.fjb.lt/lt...category_id=123
Atsakyti
QUOTE(Mannu @ 2011 11 08, 08:24)
Gal žinot, kiek galioja Sveikų produktų išduodama nuolaidų kortelėg.gif Niekur nerandu info...  blush2.gif
Ketinu iš jų užsisakyti internetu už nemažą sumą. Kaži, ar nebūna problemų su pristatymu?  g.gif  Gal kuri esat pirkus?

4u.gif

Manau nera ribotas laikas. ji kaupiamoji... as esu nuolatine kliente-esu ir uzsakinejus internetu-jokiu problemu (atveza kita diena). Nusipirkus prekiu uz 5000 suteikiama kiek zinau maximali 10% nuolaida wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2012 02 11, 14:25)
Manau nera ribotas laikas. ji kaupiamoji... as esu nuolatine kliente-esu ir uzsakinejus internetu-jokiu problemu (atveza kita diena). Nusipirkus prekiu uz 5000 suteikiama kiek zinau maximali 10% nuolaida wink.gif

Ačiū! 4u.gif
Iš jų aš irgi esu užsisakinėjusi, man jie kažkaip patikimiausiai atrodo. Tik labai nepatogu, kad prekes pristato kurjeris. Tiesiog per daug planuot.
Vis ieškau lietuviškų eko parduotuvių, kurios būtų patikimos ir siųstų registruotu paštu.
Atsakyti
QUOTE(Mannu @ 2012 02 12, 10:15)
Ačiū!  4u.gif
Iš jų aš irgi esu užsisakinėjusi, man jie kažkaip patikimiausiai atrodo. Tik labai nepatogu, kad prekes pristato kurjeris. Tiesiog per daug planuot.
Vis ieškau lietuviškų eko parduotuvių, kurios būtų patikimos ir siųstų registruotu paštu.

Man kurjeris kaip tik patogiau... Jis gi gali atvezt ir i darba ar kur jum patogu wink.gif
As dar apsiperku Biotekoj ir Holos... Aisku dazniausiai uzsuku pas juos, bet jie irgi turi savo el. parduotuves wink.gif
Atsakyti
Patikima ecoland.lt Siunčia nemokamai paštu. O gal kas turi atsiliepimų apie beautyfly.lt atsiliepimų? Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2012 02 13, 19:29)
Patikima ecoland.lt Siunčia nemokamai paštu. O gal kas turi atsiliepimų apie beautyfly.lt atsiliepimų? Dėkoju.

Dažniausiai perku iš ten, patikima parduotuvė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 02 13, 19:14)
Dažniausiai perku iš ten, patikima parduotuvė 4u.gif

dėkui 4u.gif. Jei gerai supratau apie beautyfly kalbi smile.gif?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2012 02 13, 23:19)
dėkui 4u.gif. Jei gerai supratau apie beautyfly kalbi smile.gif?

aha, apie beautyfly 4u.gif
Atsakyti