Sveikos, gal zinote kur Kaune galima nusipirkti eko triusienos?
Klaipėdoj Mažvydo al. esančioj "IKI" parduotuvėj atsidarė ekologiškų produktų skyriukas. Yra Soneto, Weledos, Urtekramo produkcijos. Yra ir kitokiu produktu.
Kokia eko parduotuve rekomenduotumete vilniuje? Ar internetine parduotuve kur daug prekiu galima butu rasti? noreciau apsiprikti sampunai valikliais skalbikliais, bet noretusi kuo daugiau prekiu rasti vienoje vietoje kad nereiktu sokineti
QUOTE(eglliux @ 2011 04 07, 22:29)
Kokia eko parduotuve rekomenduotumete vilniuje? Ar internetine parduotuve kur daug prekiu galima butu rasti? noreciau apsiprikti sampunai valikliais skalbikliais, bet noretusi kuo daugiau prekiu rasti vienoje vietoje kad nereiktu sokineti
ekopirk.lt daug visko yra:)
QUOTE(eglliux @ 2011 04 07, 21:29)
holos gerulaicio gatveje, salia yra rasakila. 2 parduotuves vienoje vietoje . Pasirinkimas platus . Asmeniskai man, labiau patinka holos.
Noriu pasidalinti labai bloga patirtim apsiperkant elektronineje parduotuve ecolive24... zinau, reikejo pries perkant paskaitineti skundus internete, kuriu tikrai daug...kaip sakant nei prekiu, nei pinigu, bendravimas tragiskas, dabar jau tiesa nepavyksta ir prisiskambinti...tai va neikliukite i ju pinkles
QUOTE(monkey @ 2011 04 11, 11:17)
Noriu pasidalinti labai bloga patirtim apsiperkant elektronineje parduotuve ecolive24... zinau, reikejo pries perkant paskaitineti skundus internete, kuriu tikrai daug...kaip sakant nei prekiu, nei pinigu, bendravimas tragiskas, dabar jau tiesa nepavyksta ir prisiskambinti...tai va neikliukite i ju pinkles
nu bet negi jie nesuvokia,kad greitu laiku gali visus klientus prarasti,as irgi buvau susigundzius is ju pirkti,laimei pries pervedant pinigelius netycia panarsiau internete ir radau beveik visus neigiamus atsiliepimus,bet jus nepasiduokite,kreipkites i vartotoju teisiu tarnyba ar dar kur nors,kad atsiimtumete savo pinigelius.
na o as nusipirkau ju nuolaida per kartu.lt. ka tik padariau uzsakyma, kadangi jau buvau prisiskacius blogu atsiliepimu, tai pazymejau, kad pinigus duosiu pristatant prekes ziuresim kaip cia bus
QUOTE(eglliux @ 2011 04 07, 22:29)
cia turbut pats didziausias eko kosmetikos pasirinkimas.
Ir dar maciau Mandarine (ateities g.) atsidare ekologsku prekiu salele, lyg tai mini eko vadinas:)
aš viską (kalbant apie kosmetiką) pastaruoju metu perku Ekoaura parduotuvėj man labiausiai patinka tas, kad yra Suncoat dekoratyvinės kosmetikos, kurią dievinu, ir kurios nera kitose LT parduotuvėse(tik ekopirk keletas prekių). Parduotuvė nesenai atsidarė,taigi dar nėra didžiulio asortimento, bet manau tikrai bus su laiku. Gerai tas, kad siunčia nemokamai.
QUOTE(monkey @ 2011 04 11, 10:17)
Pries kuri laika as taip pat turejau problemu su ecolive. Jie man nesiunte siuntinio, nes neturejo kaip kuriu prekiu (internete jas 'pirkti' galima, o realiai ju parduotuve neturi ir nezino kada tures). Po keliu melagingu pazadu pristatyti siuntini, skambinau bendru tel., siunciau prasyma grazinti pinigus, po to der keleta kartu skambiunau klausti kodel nepadaro pavedimo ir uzsimimus, kad rasysiu skunda vartotoju teisiu apsaugos tarnybai, pinigus atgavau.
Ar zinote kur galima butu nusipirkti Ustukiu maluno speltos miltu? Seniau Tikras maistas turejo, bet dabar nerandu niekur...
QUOTE(Laura @ 2011 04 11, 13:49)
na o as nusipirkau http://www.ecolive24.lt/ nuolaida per kartu.lt. ka tik padariau uzsakyma, kadangi jau buvau prisiskacius blogu atsiliepimu, tai pazymejau, kad pinigus duosiu pristatant prekes ziuresim kaip cia bus
dedu minusa siai parduotuvei, nes prekiu dar neturiu o ir jokios zinios is ju puses