sveikos,
ar yra klaipedoje tikrai patikima viecike / zmones kur butu galima rast ekologisku bulviu, morku ir pan. taip pat mesos, farso, desros ir pan?
QUOTE(Deissy @ 2011 01 29, 19:30)
sveikos,
ar yra klaipedoje tikrai patikima viecike / zmones kur butu galima rast ekologisku bulviu, morku ir pan. taip pat mesos, farso, desros ir pan?
Ekologiškos mėsos, jei neklystu, Lietuvoje nerasit, nes nei vienas ūkininkas nėra išsiėmęs tam reikalui ekologiškumo sertifikato. Nebent patys žinome, kad diedukas kaimo gale švariai augina karvutes...
QUOTE(fille du soleil* @ 2011 01 30, 10:46)
Ekologiškos mėsos, jei neklystu, Lietuvoje nerasit, nes nei vienas ūkininkas nėra išsiėmęs tam reikalui ekologiškumo sertifikato. Nebent patys žinome, kad diedukas kaimo gale švariai augina karvutes...
Tai kad yra, Vilniuj Ukmerges g. turguj. EKO ukis,ir jame tik mesos
QUOTE(fille du soleil* @ 2011 01 30, 10:46)
Keista, nes tikrai yra ne viena vieta, kur prekiaujama ekologiska mesa, na bent jau prekybininkai taip skelbiasi
QUOTE(monkey @ 2011 01 30, 16:07)
Keista, nes tikrai yra ne viena vieta, kur prekiaujama ekologiska mesa, na bent jau prekybininkai taip skelbiasi
Tai gal importuoja is uzsienio?
QUOTE(monkey @ 2011 01 30, 17:07)
O jie paprašyti parodo sertifikatą? Reikėtų ir man kada ten pavaikščioti ir pamėginti dėl įdomumo paklausinėti...
QUOTE(fille du soleil* @ 2011 01 30, 18:10)
O jie paprašyti parodo sertifikatą? Reikėtų ir man kada ten pavaikščioti ir pamėginti dėl įdomumo paklausinėti...
Tikrai yra ekologiškos mėsos LT, net Ekoagros'as yra sertifikavęs tokius ūkius ir įmones..
Pvz. mėsos gaminius yra sertifikavus Žilienės įmonė iš Raseinių r. ir t.t.
Lietuvoje ekologiškų mėsos gamintojų suskaičiuojama net nebe vienetais, o dešimtim Ir šiaip tuos sąrašus "Ekoagros" tinklapis skelbia viešai
QUOTE(Rasma @ 2011 01 30, 20:08)
Tikrai yra ekologiškos mėsos LT, net Ekoagros'as yra sertifikavęs tokius ūkius ir įmones..
Lietuvoje ekologiškų mėsos gamintojų suskaičiuojama net nebe vienetais, o dešimtim Ir šiaip tuos sąrašus "Ekoagros" tinklapis skelbia viešai
Atsiprašau už dezinformaciją ir ačiū už tokį šaunų tiklapį!
Dirbu eko ir natūralių produktų prekyboje, mėsytę gauname tik iš vieno tiekėjo, kol kas pirkėjai patenkinti, todėl nebuvo poreikio dairytis alternatyvos. Bet dabar...
Merginos, kur perkate augalinius aliejus maistui (pvz. sezamo, makadamijos, moliugu seklu ir pan.)? Nebutinai ekologiskus, bet kad kokybiski butu
Aš perku savo miestelio ekologiškų prekių skyriuj. Aliejus pilstomas.
QUOTE(Laisvė @ 2011 01 31, 15:48)
Aš perku savo miestelio ekologiškų prekių skyriuj. Aliejus pilstomas.
O koks pardavejas, kokia parduotuve?
Semenu ir rapsu aliejaus, kuri daro vietiniai, nesunku rasti.
Uzeidavau vis i Rudugio parduotuve (www.aliejus.com), bet nelabai man ten patinka, kokybe nelabai ju tikiu. Nors gal... Butu gerai, kad pasidalintu kas turima info apie juos ir apskritai apie alieju pardavejus.
vaškinės žvakės : siūlo pirkti natūralias, be jokių kenksmingų priedų bičių vaško žvakes, jos daug jaukesnės ir ilgiau dega už parafinines. Yra pirkti vaško, vaškuolės, dagčių ir žvakių formų, pridėtas žvakių gaminimo pradžiamokslis, galima pačiai susisukt žvakutę Dar yra pirkti medaus ir jo produktų, maisto papildų ir maisto prekių su bičių produktais, suvenyrų ir kt.,
P.S. būkit atidžios su kosmetika ir kitais produktais, kur neparašyta sudėtis
tikrai be : siūlo pirkti ekologiškus ir natūralius maisto produktus ir švaros prekes
Grikė: siūlo pirkti grikių lukštų pagalves, čiužinius, jų yra vaikams ir suaugusiems, taip pat gaminiai nuo pragulų, interjerui, automobiliui
Rudugio nei ekologiški nei patikimi aliejai
P.S. būkit atidžios su kosmetika ir kitais produktais, kur neparašyta sudėtis
tikrai be : siūlo pirkti ekologiškus ir natūralius maisto produktus ir švaros prekes
Grikė: siūlo pirkti grikių lukštų pagalves, čiužinius, jų yra vaikams ir suaugusiems, taip pat gaminiai nuo pragulų, interjerui, automobiliui
QUOTE(Marisa @ 2011 01 31, 16:56)
O koks pardavejas, kokia parduotuve?
Uzeidavau vis i Rudugio parduotuve (www.aliejus.com), bet nelabai man ten patinka, kokybe nelabai ju tikiu. Nors gal... Butu gerai, kad pasidalintu kas turima info apie juos ir apskritai apie alieju pardavejus.
Rudugio nei ekologiški nei patikimi aliejai