Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

QUOTE(LiloSun @ 2010 12 05, 21:46)
Kur mamos perkat eko kiauliena ar vistiena?  ax.gif

o mane domina kur galima nusipirkt triušienos
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2011 01 06, 22:26)
o mane domina kur galima nusipirkt triušienos

ukmerges turgeli vilniuj eko triusiai yra
Atsakyti
www.handmadenaturals.co.uk
gal kas uzsisakinejate is sio puslapio prekes - lietuvoje jos gerokai brangiau kainuoja, ne uk.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2011 01 07, 18:09)
ukmerges turgeli vilniuj eko triusiai yra

Kur tas turgelis tiksliai randasi? blush2.gif Kokia kaina kg gal žinot?
Atsakyti
Kaip tik savaitgali atvaziuosim i Kauno Urmo baze. Gal zinot, ar ten yra kokia parduotuvele, kurioje butu ekologisku valymo priemoniu, higienos prekiu?
Atsakyti
QUOTE(Freila @ 2011 01 13, 20:45)
Kaip tik savaitgali atvaziuosim i Kauno Urmo baze. Gal zinot, ar ten yra kokia parduotuvele, kurioje butu ekologisku valymo priemoniu, higienos prekiu?

cia
Atsakyti
Aš žinau Ecoland, Ecosala, Rasakila. Ekologiška kosmetika, rasakiloj ir drabužėliai prieš ir po gimdymo, kūdikiams. mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau visas perspėti, kad nepirktumėte iš ecolive24.lt. Ši kontora nieko nepristato, mulkina, kai pradedi domėtis, kad laukia prekių iš tiekėjų. Taip ir tris ir daugiau savaičių gali laukti... Aptarnavimas nulinis, vienas melas, kad bus rytoj. O paskui nebekelia ragelio. Šiuo metu aš jau laukiu dvi savaites tų mistinių prekių, bet akivaizdu, galiu nebelaukt. Net nelabai yra kur kreiptis, nes savo tel. jie nekelia, meilų net nerašau, beviltiška. Visiškai padėję ant klientų.

Kita kontora, iš kurios vienąsyk pirkau, buvo ekopirk.lt. Pristatė po 7 darbo dienų, nors pristatymo sąlygose žadėjo, kad max. 4 d.d. Nei atsiprašymo, nei nieko. Nu bet galiausiai pristatė, negali nieko sakyt.

Daugybę kartų seniau esu pirkus iš ekoeko.lt. Pristatydavo per 1-2 dienas, iškart skambindavo, jei ko neturėdavo, siūlydavo alternatyvas, operatyviai grąžindavo pinigus, jei alternatyvos netenkindavo. Tikrai buvau labai patenkinta jų darbu. Gaila, kad jie turbūt nebeegzistuoja, saitas neveikia.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2011 01 27, 10:46)
Kita kontora, iš kurios vienąsyk pirkau, buvo ekopirk.lt. Pristatė po 7 darbo dienų, nors pristatymo sąlygose žadėjo, kad max. 4 d.d. Nei atsiprašymo, nei nieko. Nu bet galiausiai pristatė, negali nieko sakyt.

Gal čia paštas kažko nepadarė laiku? g.gif tokiu atveju manau Jums pačiai reikėjo pranešti ekopirk.lt ir tada laukti jų atsakymo. Man taip pat buvo bėda su paštu, pranešiau ekopirk.lt, po kelių dienų gavau raštišką paaiškinimą iš pačio pašto atstovo.
Na, o kiek daugiau iš jų sakiausi, viskas buvo tvarkingai. Turėjau šiokių tokių smulkių nusiskundimų dėl įpakavimo ir pan., bet šiaip viskas buvo gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2011 01 27, 12:56)
Gal čia paštas kažko nepadarė laiku? g.gif tokiu atveju manau Jums pačiai reikėjo pranešti ekopirk.lt ir tada laukti jų atsakymo. Man taip pat buvo bėda su paštu, pranešiau ekopirk.lt, po kelių dienų gavau raštišką paaiškinimą iš pačio pašto atstovo.
Na, o kiek daugiau iš jų sakiausi, viskas buvo tvarkingai. Turėjau šiokių tokių smulkių nusiskundimų dėl įpakavimo ir pan., bet šiaip viskas buvo gerai ax.gif

Ne, ne paštas, kai paskambinau 5 dieną, jie ramiausiai pasakė, kad laukė prekės ir dar nieko neišsiuntė. Na, sakykim 2-3 dienų vėlavimas būtų visai toleruotinas ir suprantamas, jei kas nors teiktųsi pranešti, kad taip bus... Bet kai pats turi skambintis ir aiškintis, nepriimtina man.

Apie ecolive24 išvis patyliu, po dviejų savaičių galiausiai pasakė, kad išvis nemato mano užsakymo ir nieko nepradėjo formuot smile.gif Parašiau prašymą, kad pinigus grąžintų, pažiūrėsim ar tas irgi ilgai truks... Ten išvis užkalę ant klientų.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2011 01 27, 13:12)
Ne, ne paštas, kai paskambinau 5 dieną, jie ramiausiai pasakė, kad laukė prekės ir dar nieko neišsiuntė. Na, sakykim 2-3 dienų vėlavimas būtų visai toleruotinas ir suprantamas, jei kas nors teiktųsi pranešti, kad taip bus... Bet kai pats turi skambintis ir aiškintis, nepriimtina man.

na tuomet tikrai jau jų bėda čia ax.gif
Atsakyti
Nežinau ar jau kas minėjo mano pamėgtą parduotuvę HOLOS smile.gif
Atsakyti