Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

QUOTE(Kyvis @ 2010 09 02, 13:27)
Aha, o jau kitu saliu prekybininkai tai tikri altruistai: tu, tavo, tau... Parduotuve nera labdaros organizacija, ir visiskai normalu, kad ju siekis - uzdirbti.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 09 02, 13:40)
Is patirties- labai norejau ir labai stengiausi ivezti kai kuriuos ekologiskus produktus i Lietuva( neivardinsiu, tai dar vis mano svajonese, lai paguli ramiai) , uzsiimti prekyba ir bla bla bla.

Diva, svajones turi desni pildytis mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif as visada pirkdavau ekologiskas avizas, (organizmo valymui), na ir susigundziau turguje nusipirkti, visgi pigiau, bet uzpylusi vandeniu taip ir nesupratau - spalva tu kruopu beveik juoda tapo o pauoscius toks tolimas pelesio kvapas...zodz taip ir ispyliau as jas nesupratusi nieko, nes kardinaliai skyresi nuo anksciau perkamu ekologisku g.gif blink.gif
Atsakyti
Atsidarė nauja internetinė parduotuvė Vilniečiams www.gileskromelis.lt prekiauja ekologišku maistu, kitomis prekėmis bei kaimišku (ūkininkų) maistu 4u.gif
Atsakyti
Kaunietems. Atradau Akropolyje atsidare ekologisku prekiu parduotuve Bioteka.
http://www_bioteka_lt/
Atsakyti
QUOTE(Akimirkos @ 2010 10 10, 21:02)
Atsidarė nauja internetinė parduotuvė Vilniečiams www.gileskromelis.lt prekiauja ekologišku maistu, kitomis prekėmis bei kaimišku (ūkininkų) maistu  4u.gif

ar kas uzsisakinejo mesos?cia ji ekologiska?
Atsakyti
Aš apsipirkinėju internetinėje parduotuvėje http://ekopirk.lt/
Atsakyti
Vakar Vilniuje Čiurlionio g. aptikau visai įdomią parduotuvę - susidarė įspūdis, kad specializuojasi ant sojos produktų - sojų pienas, paštetai, užtepėlės, sojos tofu ir tt...Pagalvojau, et, smagu, kad jau taip daug tu parduotuvėlių ir jos gali sau leisti tokią "siaurą" specializaciją smile.gif berods vadinasi jie "vege" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 11 12, 20:56)
Vakar Vilniuje Čiurlionio g. aptikau visai įdomią parduotuvę - susidarė įspūdis, kad specializuojasi ant sojos produktų - sojų pienas, paštetai, užtepėlės, sojos tofu ir tt...Pagalvojau, et, smagu, kad jau taip daug tu parduotuvėlių ir jos gali sau leisti tokią "siaurą" specializaciją smile.gif berods vadinasi jie "vege" smile.gif

Radau jų puslapį
http://www.vege.lt/
Pagaliau sojos pašteto Lt sulaukiau smile.gif
Atsakyti
Australian Tea Tree organic , gal zionte kur sitos firmos interentu butu galima isigyti ,platesnio pasirinkimo,kiek jiekojau nieko nerdau ,zinaiu kad kosmadoj tikrai yra pirkti bet ko man reikai nera sad.gif
Labai parsau pagelbekite ,aciukas isanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyyja Marija @ 2010 11 12, 21:56)

Nesenai ir aš juos atradau smile.gif kas gerai, kad žmonės tikrai išmano savo darbą + turi daug žinių, kai paklausiau apie kažkokį produktą, ne tik iš med pusės apie jį papasakojo, bet ir istorinės biggrin.gif net nesusimąstydavau, kad ir maisto produktai, jų vartojimo kultūra savo istoriją turi. Dar pliusas, kad laaaaaaaabai pigi KALA NAMAK - juodoji druska, mes su sese veganės ir ją DIEVINAM!!!! 1kg kažkaip tarp 25-29Lt

Taigi pasižiūrėjau, kad anksčiau pirkdavau 100g už 4-4,2Lt - Lt parduotuvės tikrai nežmoniškai užsimeta kainas, o po to skundžiasi, kad pirkėjų mažai, krizė. Kokia krizė??? Žmonės iš užsienio siunčiasi! smile.gif) Pati daug sausų produktų siųsdavausi, dar kokie pažįstami prisidėdavo, tai kaina normali gaudavosi smile.gif nors va viena pažįstama buvo atsidarius eko krautuvėlę, vistiek taip normaliai nesigaudavo, jei stengiesi vartoti maistą, kosmetiką ir t.t. smile.gif Kažkaip čia vyrauja stereotipas, kad jei nori gyventi natūraliai, sveikai, būtinai turi permokėti smile.gif

Dar vat man įdomu: Jums svarbiau NATŪRALU ar būtinai Ekologiška? smile.gif nes su tuo ekologiškumu irgi neaišku...tokio pažįstamo teta gyvena kaime, o šalia moterėlė turi 2ha EKOLOGIŠKĄ ūkį - augina rapsus ar grikius. Kaimynas šaliai turi 10ha NEekologiško ūkio, augina tą patį, parduoda jai, o ji parduoda neva kažką ekologiško :/ daug tokių dalykų girdėjau...kad ir su tuo Ustukių malūnu istorija....tragedija.......

Atsakyti
QUOTE(Praurimė @ 2010 11 08, 19:23)
Aš jau pasidžiaugiau kitoje temoje, pasidžiaugsiu dar ir čia, kad pagaliau netoli mano mikrorajono Vilniuje atsidarė eko parduotuvė. Nebereikės trenktis į kitą miesto galą pirkti daržovių ar kosmetikos  thumbup.gif  Beje, kai buvau, sakė, kad lapkričio gale turės ir pieno produktų bei kiaušinių  thumbup.gif  Žodžiu, aš jau užsirašau į jų pastovių klientų gretas  lotuliukas.gif  Tik gaila, kad kol kas jų puslapis dar kuriamas ir negalima namie sėdint pažiūrėti prekių ir kainų  verysad.gif  yra tik žemėlapis kaip rasti: www.ekodeja.lt

kaip tik netoli mano namu. Noriu paklausti, kas jau pirkosi sioje parduotuveje - kaip maisto prekiu kokybes ir kainu santykis? gal galima kokiu konkreciu kainu pavardinti? beje, asortimentas didelis pas juos?
Atsakyti
QUOTE(kkammi @ 2010 11 15, 19:17)
Nesenai ir aš juos atradau smile.gif kas gerai, kad žmonės tikrai išmano savo darbą + turi daug žinių, kai paklausiau apie kažkokį produktą, ne tik iš med pusės apie jį papasakojo, bet ir istorinės  biggrin.gif  net nesusimąstydavau, kad ir maisto produktai, jų vartojimo kultūra savo istoriją turi. Dar pliusas, kad laaaaaaaabai pigi KALA NAMAK - juodoji druska, mes su sese veganės ir ją DIEVINAM!!!! 1kg kažkaip tarp 25-29Lt

Taigi pasižiūrėjau, kad anksčiau pirkdavau 100g už 4-4,2Lt - Lt parduotuvės tikrai nežmoniškai užsimeta kainas, o po to skundžiasi, kad pirkėjų mažai, krizė. Kokia krizė??? Žmonės iš užsienio siunčiasi! smile.gif) Pati daug sausų produktų siųsdavausi, dar kokie pažįstami prisidėdavo, tai kaina normali gaudavosi smile.gif nors va viena pažįstama buvo atsidarius eko krautuvėlę, vistiek taip normaliai nesigaudavo, jei stengiesi vartoti maistą, kosmetiką ir t.t. smile.gif Kažkaip čia vyrauja stereotipas, kad jei nori gyventi natūraliai, sveikai, būtinai turi permokėti smile.gif

Dar vat man įdomu: Jums svarbiau NATŪRALU ar būtinai Ekologiška? smile.gif nes su tuo ekologiškumu irgi neaišku...tokio pažįstamo teta gyvena kaime, o šalia moterėlė turi 2ha EKOLOGIŠKĄ ūkį - augina rapsus ar grikius. Kaimynas šaliai turi 10ha NEekologiško ūkio, augina tą patį, parduoda jai, o ji parduoda neva kažką ekologiško :/ daug tokių dalykų girdėjau...kad ir su tuo Ustukių malūnu istorija....tragedija.......

gal zinote konkreciau ustukių malūno istorija. g.gif
Atsakyti