Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Zinau, kad kai kam mano kalbos nepatiks, bet kazkaip galvoju, kad turiu apie tai papasakoti:
Kalbejau su gerai pazistama ginekologe ir paklausiau ka masto apei ta pleistra.... As gavau konkretu atsakyma: "Jei nori netureti vaiku ir susigadinti sveikata, prasom naudok i sveikata.. bet paskui nesiskuskit, kad kazkas su organizmu netaip.. sad.gif"
Va kaip buvo.. As pakalusiua, tai kodel ji taip reklamuoja. Tai buvo konkretus atsakymas, tai juk reklama kainuoja, ir gydytojams reikia is kazko gyventi smile.gif
Tai, kad kurie gydytojai sneka apie pleistra, dauguma (nu gal ne visi) gauna uz tai pinigelius....
Mano pareiga buvo perspeti, o jus elkites kaip galvojat geriausia.. Atsiprasau, jei kazkam mano kalbos nepatiko blink.gif
Atsakyti
Bambiziuke, tavo ginekologė tikriausiai už natūralų apsisaugojimą, matuojant bazinę temp. ir išskyrų konsistenciją.. doh.gif Aš taip negalėčiau schmoll.gif Mums, kai lankėme prieš vestuves prie bažnyčios kursus, tai buvo vienas kartas apie kontracepiją, tai tokia genekologė-natūralistė visaip peikė visą kontracepciją ir džiaugėsi, kaip gera su vyrų skaičiuoti vaisingas dienas tongue.gif Gal aš ne tokia natūralistė, bet manęs neįtikino, aš ankščiau gėriau kontraceptines tabl., nustojus jas naudoti iškart pastojau.. Nžn.
Atsakyti
Matai, Bambiziuke,
manyciau, tie daktarai, kurie gauna uz reklama litus, nerekomenduoja nieko daugiau isskyrus viena kazkokia priemone. Mano daktare man vienodai rekomendavo tiek pleistra, tiek tabletes (Cilest), nes jie abu yra panasios sudeties. Mano seseriai (ji irgi lankosi pas ta pacia daktare) rekomendavo visiskai kitas priemones. Taigi mano pacios reikalas buvo pasirinkti pleitra del patogumo. Ir man jis labai geras. Taigi, esu tikra, kad mano daktare jokios reklamos nedare blink.gif
Atsakyti
Man gydytoja taip pat tiesiai šviesiai pasakė, kad sveikos kontracepcijos nėra cry.gif Ir aš su tuo sutinku. Tai iš visų didelių blogybių pasirinkau patogiausią (t.y. pleistrą) smile.gif
Jei neturėčiau vaikų, tai gal pagalvočiau apie natūralesnį apsisaugojimą, bet kadangi jau turiu, tai ir naudojuosi tinginių kontracepcija blush2.gif tongue.gif ax.gif
Atsakyti
O kaip jums ta problema, kad prie pleistro krasteliu visokie nesvarumai kimba??? Mane tai nervuoja schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrungele @ 2005 04 19, 20:58)
O kaip jums ta problema, kad prie pleistro krasteliu visokie nesvarumai kimba??? Mane tai nervuoja schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

na ne itin jau purvina būna, bet vistiek atrodo ne maloniausiai.. pastebėjau, kad kai kuriose vietose jie išsilaiko švaresni. Vien dėl to nešvarumo nesinori per daug jo demonstruot (nesupraskit kaip maivymosi blush2.gif ), juk ne visi supras, kad tai ne nevalyvumas, o pleistras "murziukas" iš prigimties biggrin.gif
Atsakyti
O as po gimdymo pradejau naudoti kontraceptini pleistra ir esu labai patenkinta! Nereikia kiekviena karta tuo paciu metu atsiminti, kad jau laikas isgerti tablete. Kai maudaisi neatlimpa. nebuvo jokiu blogu pojuciu, kokie budavo, kai gerdavau tabletes. Tik truputi erzina, kad prie krasciuku visokiu puku prilimpa. Siaip as labai patenkinta, net tu pinigeliu negaila.
Atsakyti
Vat mano poziuris i pleistra ir pastebejimai tokie, kaip ir lauziuko smile.gif Negaila man tu 40Lt, ir apsipukave krasciukai, palyginti su visais pleistro teikiamais malonumais ir saugumu, vieni niekai thumbup.gif

O ka gi as darau, kai i savaites gala atlimpa krasciukai ir apsipukuoja - mazomis zirklutemis apkarpau po 1 mm drinks_cheers.gif
Atsakyti

O ka gi as darau, kai i savaites gala atlimpa krasciukai ir apsipukuoja - mazomis zirklutemis apkarpau po 1 mm drinks_cheers.gif
[/quote]

Na Zemze ir prajuokinai biggrin.gif

Siaip as irgi baigiau pirma menesi dabar sulaukiau savo dieneliu.ir pradesiu antra pakuote. Mano ispudziai: dar kol kas vis jauciu diskomforta del to ar neatsiklijuos.Todel net nusiprausti padoriai negaliu blush2.gif , na stengiuosi, kad kuo maziau vandens papultu.bet tikiuosi greit perzengsiu sia riba. g.gif
sakykit kur suradot geriausia vieta klijuoti? Man labai gerai nesiojasi ant ranku, ta prasme ta rankos zona kur galima. O vat ant pilvo nepatiko kazkodel man ten rubai labai kliudo ir ant mentes netiko, ten netgi teko perklijuoti pleistra.

O paskutini kart pleistrus pirkau po 43 su cnt, EUro vaistineje
Atsakyti
O dėl tų purvinų kraščiukų tai dabar dar nesuku galvos, kol rūbai ilgom rankovėm... rolleyes.gif Bet šiandien jau bandysiu ant mentes klijuoti...Instrukcijoj neradau, bet girdėjau kalbant, kad galima ir ant užpakalio klijuoti. Čia tiesa ar šiaip pletkas paleistas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauziukas @ 2005 04 21, 19:22)
Instrukcijoj neradau, bet girdėjau kalbant, kad galima ir ant užpakalio klijuoti. Čia tiesa ar šiaip pletkas paleistas? blush2.gif

galima klijuot, tik žinoma ne ant sėdimos dalies ....

paveiksliukai kur klijuot....ir panašiai
Atsakyti
Lauziukas,

ant uzpakalio aisku, kad galima klijuot! Cia mano megstamiausia vieta, nes po kelnemis prisispaudzia ir ramu, ir nesimato, o kai nueinu i tupykla visad apsiciupineju ar vietoj ax.gif Na tiesiog patogu. Bet reikia klijuoti mazdaug ten, kur vaistus leidzia - uzpakalio virsuje sone.

O kad pleistra pakeisti pavelavai viena diena, tai manau, kad nieko baisaus. Pati nesyki esi diena velavus, ir nieko, jau tfu tfu tfu beveik metai ir viskas ok.
Atsakyti