Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

Eina sau, paskaiciau kiet ten prirasyta apie salutinius poveikius tai tik silpna pasidare.. pykinimas, pilvo skausmas, depresija, sunkios menesines, raumenu/sanariu skausmas, alergijos po=ymiai, sutrikes virskinimas, padfidejes kuno svoris, skausmingos menesines, nereguliarus ar netiketas kraujavimas.... blink.gif
Kaskoks kosmaras...tikiu kad visi iskarto salutiniai nepasireiskia bet vis tiek baisu.. sad.gif
idomu ar yra tokiu kurioms nepasireiske jokie salutiniai..
Atsakyti
aš su tuo pleistru ištvėriau vos pusantros savaitės.jei reikia kęst tokį šalutinį poveikį tai geriau jau nereikia.ir dar noras visiškai dingo tongue.gif kažkoks siaubas
Atsakyti
QUOTE(Vestute @ 2005 03 09, 08:44)
Eina sau, paskaiciau kiet ten prirasyta apie salutinius poveikius tai tik silpna pasidare.. pykinimas, pilvo skausmas, depresija, sunkios menesines, raumenu/sanariu skausmas, alergijos po=ymiai, sutrikes virskinimas, padfidejes kuno svoris,  skausmingos menesines, nereguliarus ar netiketas kraujavimas.... blink.gif
Kaskoks kosmaras...tikiu kad visi iskarto salutiniai nepasireiskia bet vis tiek baisu.. sad.gif
idomu ar yra tokiu kurioms nepasireiske jokie salutiniai..

Kai naudojau tabletes, tai is salutiniu poveikiu pasireiske tik smileysex.gif nenoras, bet aisku tas nenoras tai nevisada, kartais ooo koks noras wub.gif O kai pradejau naudot pleistra tai prisidejo odos berimas.
Aisku ne visai be salutiniu, bet... ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 09 kovo 2005 - 23:42
Na man kontraceptinis pleistras buvo tikra revoliucija biggrin.gif Esu be galo ptenkinta - patogu, praktiska (nenukrenta, neatsiklijuoja), nereikia kasdien kvarsinti sau galvos, ir net stilinga smile.gif Pradejau ji naudoti po gimdymo, zinoma, praejus kuriam laikui (gydytoja rekomendavo).
Nes auginant maza vaika toks dalykas, kaip tablete kasdien tiesiog islekia is galvos, o po to susigriebi UPS g.gif

Taigi, is savo patirties sakau, verta pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Pries menesi as irgi pradejau "pleistrintis" blush2.gif Iki tol geriau tabletikes, tai ir pykindavo, ir galvos skausmai uzeidavo ir nenoras baisus buvo. O kai uzsiklijavau pleistriuka, tai dalis problemu is kart dingo, o kitos irgi pamazu pranyksta thumbup.gif Man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Blogai galvoju apie ta pleistra.
Pleistre esancios medziagos iskiriamos i organizma tiesiai i periferine kraujotakos sistema, aplenkiant kepenu barjera, valanti musu organima. Be to, pasiskaitykite salutini poveiki - be viso to, kas yra blogai geriant tabletes + gali atsirasti zaizdos. Nieko sau salutinis poveikis !!!
Pasaulyje jau yra moteru mirusiu nuo jo vartojimo (viena visai jauna iki 20 metu). Kas gyvena Skandinavijoje, pas jus rase laikrsciuose.
Priemone neseniai (klininkiniu tyrimu masteliais) vartojama, taigi, kas cia zino daugiau zalos ar naudos...
Atsakyti
Man irgi baisokai tas pleistras atrodo, būtent dėl to, kad hormonai varo tiesiai į kraują. O ir hormonų jame daugiau...
Atsakyti

Veikimas
Naudojant kontraceptinį pleistrą, hormonų koncentracija kraujyje išlieka pastovi.

Veikimas
Naudojant kontraceptines tabletes, hormonų koncentracija kraujyje kinta kasdien - patiriamas hormonų kiekio pikas ir kritimas.
cool.gif
Atsakyti
As jau puse metu naudoju pleistra ir esu patenkinta.Ir svoris neauga ir apetitas ne toks didelis kaip naudojant KT.Tiesa pradzioje (1 savaite) labai galva svaigo.. blink.gif Bet dabar tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
O jus man sakykit, ar naudojant pleistra nemazeja sex potraukis ax.gif ? labai jau nenoreciau kad vyras eitu pas kitas todel kad zmona .... smileysex.gif schmoll.gif
Atsakyti
Ne, potraukis nesumazeja! Sakyciau, atvirksciai, isauga blush2.gif Nes jautiesi saugi, nekvarsini sau galvos, ar nepamirsai isgerti tablete mirksiukas.gif

Nemaniau, kad sulauksiu sios dienos, kai atsirado kontraceptikas be salutiniu poveikiu smile.gif

Mama karta pajuokavo, kad jai vertejo gimti veliau biggrin.gif Apsiklijuotu pleistru ir duktu su teciu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2005 03 20, 02:39)
o jum pleistrukas nesirauksleja truputi? nes as dar tik antra diena su juo..tai kazkaip nejauku kai krasciukai vos pasirauksleje..

zinoma, kad jis idealiai dailus nebus. buna kartais labiau apsiglamzes, pasiraukslejes --> tai priklauso nuo klijavimo vietos...bent jau man
Atsakyti