Sveika,
pleistras yra tik vienos rusies (na, kiek as pati zinau) - Evra. Del salutinio poveikio, tai cia kiekvienai skirtingai. Reiktu tau pasiskaityt visa musu skyreli ir pati nuspresi. As manau, kad nepabandzius, tikrai nesuzinosi. Vieni kontraceptikai tinka, kiti gali tureti dideli salutini poveiki. Man pradzioj gydytoja buvo paskyrus vienas tabletes, paskui del salutinio ju poveikio paskyre kitas. O kai pacia jau budavo pradedda pykint prisiminus, kad reik isgert tablete, tada su drauges patarimu pradejau naudot pleistra. Jis man buvo
QUOTE(PinaColada @ 2007 05 04, 19:49)
Sveika,
pleistras yra tik vienos rusies (na, kiek as pati zinau) - Evra. Del salutinio poveikio, tai cia kiekvienai skirtingai. Reiktu tau pasiskaityt visa musu skyreli ir pati nuspresi. As manau, kad nepabandzius, tikrai nesuzinosi. Vieni kontraceptikai tinka, kiti gali tureti dideli salutini poveiki. Man pradzioj gydytoja buvo paskyrus vienas tabletes, paskui del salutinio ju poveikio paskyre kitas. O kai pacia jau budavo pradedda pykint prisiminus, kad reik isgert tablete, tada su drauges patarimu pradejau naudot pleistra. Jis man buvo
o gi ten buna 3pleistrai trim savaitem.. jo?
o kaip su svoriu, nebuvo problemeliu? kaip girdejus esi?
QUOTE(silime @ 2007 05 04, 17:00)
o gi ten buna 3pleistrai trim savaitem.. jo?
Pakuoteje trys pleistarai trim savaitem, o ketvirta pertrauka. Del svorio tai negaliu nieko sakyt, nes man jis del kitu priezasciu atsidaro (angliskas maistas)
jei paskaitei atidžiau cia visus pasisakymus,tai daugumoje,svorio problemos priklauso nuo taves pačios man asmeniškai pleistras tiko nuo pat pirmo jo priklijavimo,jokiu šalutinių poveikių nebuvo kol pati neišbandysi,tai tikrai nesužinosi,kaip reaguos tavo organizmas i toki daiktą,nes juk mes kiekviena esam skirtinga,paprasčiausiai siūlau pabandyti ir pamatysi kaip kas ir kaip
QUOTE(daivukste @ 2007 05 04, 22:25)
jei paskaitei atidžiau cia visus pasisakymus,tai daugumoje,svorio problemos priklauso nuo taves pačios man asmeniškai pleistras tiko nuo pat pirmo jo priklijavimo,jokiu šalutinių poveikių nebuvo kol pati neišbandysi,tai tikrai nesužinosi,kaip reaguos tavo organizmas i toki daiktą,nes juk mes kiekviena esam skirtinga,paprasčiausiai siūlau pabandyti ir pamatysi kaip kas ir kaip
nu jo, zadu bandyt pleistriuka, nes va tableciu gert nenoriu, nenoriu ir svorio priaugt, nes kiek zinau, tai beveik visom jo prisiauga... zvakutes man netiko, grauze..tai sakau, gal pleistriukas
reiks pabandyt... kokia jo kainele? apie 40lt kazkur, taip?
O GAL DAR KURI NAUDOJOT?
paskutinį kartą pirkau be nuolaidos tai apie 50lt kainavo. darbo dienom eurovaistinė taiko nuolaidą
QUOTE(menulelisw @ 2004 11 13, 18:57)
mano sesuo kalbejo su ginekologe...
reikejo girdeti kaip daktare pradejo kaukti kai suzinojo kad pleistra naudoja 19m panele negimdziusi...
pasirodo pleistrai kelia pavoju nevaisingumui, stipriam kraujavimui... zodziu daktare sake kad man labai pasiseke kad nereikejo manes isvezti i ligonine...
TAIGI MERGINOS JEI DAR NORIT KADA NORS TURET VAIKU VERCIAU MESKIT VELNIOP TUOS PLEISTRUS IR IESKOKIT KO NORS SAUGESNIO...
SU GERIAUSIAIS LINKEJIMAIS LINUTE
paskaiciau ir baisu pasidare.. tai negalima nudoti pleistro jaunom, negimdziusiom? kaip tiksliai galima suzinot?
Leiskit paklaust o kas tas "ko nors saugesnio" ? turbūt jokio sexo va tada tai tikrai bus saugu. Šiaip netikiu aš ta gydytoja. Matyt kažkas papirko ją kaip dažnai būna kad siūlytų kokias nors KT
QUOTE(silime @ 2007 05 04, 20:49)
nu jo, zadu bandyt pleistriuka, nes va tableciu gert nenoriu, nenoriu ir svorio priaugt, nes kiek zinau, tai beveik visom jo prisiauga... zvakutes man netiko, grauze..tai sakau, gal pleistriukas
O GAL DAR KURI NAUDOJOT?
O GAL DAR KURI NAUDOJOT?
O as net tabletes vartodama svorio nepriaugau
cia priklauso nuo kiekvienos individualiai
QUOTE(Dalbara @ 2007 05 04, 23:34)
Leiskit paklaust o kas tas "ko nors saugesnio" ? turbūt jokio sexo va tada tai tikrai bus saugu. Šiaip netikiu aš ta gydytoja. Matyt kažkas papirko ją kaip dažnai būna kad siūlytų kokias nors KT
Ai,ko cia stebetis,juk ir pas mus taip bet kokio poliklinikoi,viena daktare ana gyre vaista,kita kita,juk kiekvienas zmogus turi savo nuomone,poziuri...As savo vaikui kol parinkau gera pediatra keleta pakeiciau,tai labai linksma buvo stebet i ka viena atkreipia demesi i ka kita,ka viena siulo,pataria,pasakoja ir ka kita
aš atsimenu kai kalbėjausi su ginekologe apie pleistrus,tai ji man vos ne primygtinai bandė įsiūlyti žiedą,juk kainos tokios pačios,bet žiedo aš nenorėjau,o ji ir taip ir anaip,kad tik pirkčiau žiedą,nors apie pleistrus nieko blogo taip pat nepasakė. Aš manau,kad kaip tik geriau ką nors naudoti,negu po to sulaukti netikėtų pasekmių ir t.t. Ištikrųjų,kas šiais laikais sveika,ogi nieko,kad tą ar aną vartosi,blogiau nuo to tikrai nebus,juk geriausia,kad jaučiamas komfortas ir tavo pačios saugumas
QUOTE(silime @ 2007 05 05, 00:10)
paskaiciau ir baisu pasidare.. tai negalima nudoti pleistro jaunom, negimdziusiom? kaip tiksliai galima suzinot?
Man sita pleistra israse mano ginekologe, tai negi ji siulytu absoliutu blogi.. Kiekvienas vaistas turi savo pliusu ir minusu, bet nemanau, kad jau taip vat ims ir pakenks..