Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(daivukste @ 2007 04 21, 08:46)
o pati esi bandžiusi tą injekciją?  g.gif  *****,gal būtų ir fainiai,bet jaučiu kainelė tai normaliai  ax.gif  bet kaip suprantu,tai tų injekcijų metu neturėtų būti ir tų mūsų šventiškų dienelių?  ax.gif  o vat tikrai įdomu,kaip Lietuvoje su tokiais reikalais? Gal kuri girdėjot ar žinot tokį dalyką?  g.gif

Mano drauge darydavosi injekcija, paskui perejo prie pleistru. Dabar vel spjove ir perejo prie injekciju, sake ner geriau uz jas. As kolkas labai nesigilinau, nes kolkas reik pailset nuo kontraceptiku 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauroskax @ 2007 04 21, 19:43)
As tai kazkaip pirma karta girdziu,kad Airijoje,jie nemokamai su receptu g.gif Siaip tai as prisiperku ju Lietuvoje,pusei metu i prieki.

As anksciau irgi is LT vezdavausi arba prasydavau kad atsiustu. Siaip GP nelabai girdeje apie juos. Gal ir girdeje, bet nelabai isigiline. Kazkada netgi lankstinuka savo Health centre skaiciau apie tai. O kai ejau pas GP tai nesiausi Evros pakuote parodyt, tada knygas pradejo vartyt lotuliukas.gif kai pamate, kad tai kontraceptikas, be jokiu problemu recepta israse. Beje, ir vaistininkai nelabai apie ji zino, reik padavus recepta pasakyt, kad kontraceptikai. Na, cia taip Anglijoje, bet manau tas pats turetu but ir pas tave Airijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes....
neseniai pradejau naudoti pleistra ir jau noriu jusu informacijos doh.gif
Si penktadieni uzsiklijavau treciaji pleistra ir vakarr man pasirode pirmasis kraujas.vakare jo neliko.siryt ir vel truputi kraujavau... blink.gif net nzn ar tai normalu, o gal kam nors is jusu irgi taip buvo?o gal as jau nestuke.gif ?jei kas galit atrasykit, aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaroza @ 2007 04 22, 20:48)
Sveikutes....
neseniai pradejau naudoti pleistra ir jau noriu jusu informacijos doh.gif
Si penktadieni uzsiklijavau treciaji pleistra ir vakarr man pasirode pirmasis kraujas.vakare jo neliko.siryt ir vel truputi kraujavau... blink.gif net nzn ar tai normalu, o gal kam nors is jusu irgi taip buvo?o gal as jau  nestuke.gif ?jei kas galit atrasykit, aciu is anksto smile.gif

Manyciau, kad tik tavo organizmas bando prisitaikyti prie nauju hormonu, man irgi pirmus kelis men tepliojo, nieko cia tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
Kukui,atejau pasiguost,antra diena esu pikta,bjaurybe,nelisk-ikasiu doh.gif biggrin.gif Hormonai,ehhh... rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, is patirties galiu papasakoti apie Airija (konkreciai gyvenu Dublino centre) ir kontraceptikus. Prispyre reikalas nueiti pas savo seimos gydytoja, tad tuo paciu pasiteiravau ir apie kontraceptinius pleistrus. Pasakiau, kad tokius naudoju, tai gydytojas is karto pasake pavadinima pats ir Repeated (pakartojamas) recepta sesiems kartams. Tai vis su tuo paciu recepteliu keliauju pas vaistininkus, pradzioj jie dar klausdavo ar moku naudotis, uzdeda stampeli ant recepto ir viskas. jokiu problemu daugiau nebuvo. Bet visada stengiuosi isigyti Lietuvoje, nes truputeli pigiau kainuoja (Lietuvoje, berods apie 50Lt, cia beveik 25 eurus + apsilankymas pas seimos gydytoja 50 euru). Paskaitau, kaip Jums mergaites visokiu nepatogumu ir tepliojimu atsiranda, o mano organizmas reaguoja labai gerai ir tvarkingai, tik padidejo krutine, kuo labai dziaugiasi mano draugas smile.gif
bei turiu patarima visoms mergaitems gyvenancioms svetur. Labai pravercia tureti lietuviska instrukcija, joje viskas labai aiskiai surasyta.
as esu labai patenkita pleistru, nerealiai man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglle @ 2007 04 25, 21:30)
Laba, is patirties galiu papasakoti apie Airija (konkreciai gyvenu Dublino centre) ir kontraceptikus. Prispyre reikalas nueiti pas savo seimos gydytoja, tad tuo paciu pasiteiravau ir apie kontraceptinius pleistrus. Pasakiau, kad tokius naudoju, tai gydytojas is karto pasake pavadinima pats ir Repeated (pakartojamas) recepta sesiems kartams. Tai vis su tuo paciu recepteliu keliauju pas vaistininkus, pradzioj jie dar klausdavo ar moku naudotis, uzdeda stampeli ant recepto ir viskas. jokiu problemu daugiau nebuvo. Bet visada stengiuosi isigyti Lietuvoje, nes truputeli pigiau kainuoja (Lietuvoje, berods apie 50Lt, cia beveik 25 eurus + apsilankymas pas seimos gydytoja 50 euru). Paskaitau, kaip Jums mergaites visokiu nepatogumu ir tepliojimu atsiranda, o mano organizmas reaguoja labai gerai ir tvarkingai, tik padidejo krutine, kuo labai dziaugiasi mano draugas smile.gif
bei turiu patarima visoms mergaitems gyvenancioms svetur. Labai pravercia tureti lietuviska instrukcija, joje viskas labai aiskiai surasyta.
as esu labai patenkita pleistru, nerealiai man patinka smile.gif

O tu moki uz juos Airijoje? as kai nuejau su receptu pas vaistininka, jis man ir pasake kaina. bet as jam pasakiau, kad kontraceptikai nemokami sioje salyje. Jis tada liepe recepte pazymet, kad nemokama ir pasirasyt. Beje, negi ir uz GP reik moket pinigus??
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2007 04 26, 01:51)
O tu moki uz juos Airijoje? as kai nuejau su receptu pas vaistininka, jis man ir pasake kaina. bet as jam pasakiau, kad kontraceptikai nemokami sioje salyje. Jis tada liepe recepte pazymet, kad nemokama ir pasirasyt. Beje, negi ir uz GP reik moket pinigus??

Gaunasi ne visi zino,ir net UK kazkas perka mokamai,is kur tu suzinojai kad neokamai galima gaut,matau ne visi gidytojai skuba israsyt nemokama recepta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 26, 06:01)
Gaunasi ne visi zino,ir net UK kazkas perka mokamai,is kur tu suzinojai kad neokamai galima gaut,matau ne visi gidytojai skuba israsyt nemokama recepta doh.gif

Siaip gydytojas israso recepta, o jau vaistineje eini ir sakai, kad cia yra kontraceptikas ir jis sioje salyje juk nemokamas. Mano drauge senai cia gyvena, tai ji cia mane apsviete 4u.gif

Na, tai kur visos pradingot? Arba visoms taip blogai ir visos nusipleset tuos pleistriukus, arba taip gerai, kad jau ner apie ka rasyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Antras variantas biggrin.gif Gerai,tai ner apie ka rasyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 05 04, 08:37)
Antras variantas biggrin.gif Gerai,tai ner apie ka rasyt doh.gif

Man irgi gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
jo,greičiausiai visoms super viskas,tai net nėra ką ir berašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
vartojau zvakutes, bet jos man netiko.. noriu pleistrus gal pabandyt .. gal kas patartu koks geriau? ir kaip pvz jum, koks salutinis poveikis ?
kaip svoris, nepriaugo, kaip su tabletem kad buna ... ?
smile.gif g.gif
Atsakyti