Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(Liepa2 @ 2007 04 17, 15:50)
As sau radau kelias tinkamiausias vieteles ir esu pleistru labai patenkinta.

aha bigsmile.gif labai idomu, nes maniskio krasteliai tokie nekokie jau nuo savaites pradzios, tik as i galva labai neemiau, bet be to jie dar ir labai jau netvirtai prilipe... sia saviate dar saugojomes papildomai, bet po to turetu likt tik pleistras, tai man kazko neramu g.gif

norejau paklaust ar pas visas pleistrininkes biggrin.gif jo krasteliai buna tvirtai prilipe... ir ar nesikaupia nesvarumai po pleistru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2007 04 17, 19:57)
aha  bigsmile.gif  labai idomu, nes maniskio krasteliai tokie nekokie jau nuo savaites pradzios, tik as i galva labai neemiau, bet be to jie dar ir labai jau netvirtai prilipe... sia saviate dar saugojomes papildomai, bet po to turetu likt tik pleistras, tai man kazko neramu  g.gif 

norejau paklaust ar pas visas pleistrininkes  biggrin.gif  jo krasteliai buna tvirtai prilipe... ir ar nesikaupia nesvarumai po pleistru  ax.gif

Tvirtai prilipe,katik klijavau,klijuoju as,vyras spaudzia su delnu,nes 10sekundes skaiciuojam,poto dar (jei ant peties) prie sienos spaudziu peti lotuliukas.gif ,paskui dar vyras ji paspaudzia is visu pusiu lotuliukas.gif Ir tikrai laikosi super...
Atsakyti
ogo koks klijavimo procesas vyksta... intensyvus lotuliukas.gif
matyt po to net vyrui abejoniu nebekiltu, kad va nesuveiks biggrin.gif

o man kazkodel atrodo, kad klijuojant ant pilvo ar uzpakaliuko maziausiai turetu kliuti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 04 18, 07:09)
ogo koks klijavimo procesas vyksta... intensyvus  lotuliukas.gif
matyt po to net vyrui abejoniu nebekiltu, kad va nesuveiks  biggrin.gif

o man kazkodel atrodo, kad klijuojant ant pilvo ar uzpakaliuko maziausiai turetu kliuti  g.gif

Cia daugelis rase kad ant pilvo klijuoja ir super,bet as dar nebandziau,neisivaizduoju kaip tai bus,nes turiu pilvuka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 04 18, 05:09)
ogo koks klijavimo procesas vyksta... intensyvus  lotuliukas.gif
matyt po to net vyrui abejoniu nebekiltu, kad va nesuveiks  biggrin.gif

o man kazkodel atrodo, kad klijuojant ant pilvo ar uzpakaliuko maziausiai turetu kliuti  g.gif

Aga, maniskis irgi prisidedavo karts nuo karto prie klijavimo, aceit tada bus tikras, kad tikrai viskas tvarkingai ir tvirtai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 18, 07:38)
Cia daugelis rase kad ant pilvo klijuoja ir super,bet as dar nebandziau,neisivaizduoju kaip tai bus,nes turiu pilvuka blush2.gif

zinokite, sitie pleistrai tinka ne tik manekeniskos figuros mergaitem schmoll.gif mirksiukas.gif nieko tam pleistrui nepasidaro, jei ir susilenkia. isbandyta thumbup.gif
Atsakyti
pas mane ištikrųjų irgi atrodo kad krašteliai neprilipę,bet paspaudi,ir jie laikosi kuo puikiausiai,neužkliūva niekur,truputi matosi vadinamieji nešvarumai,tie kažkokie pūkeliai nuo drabužių,bet man tai dzin,nekreipiu dėmesio mirksiukas.gif iš tikrųjų,kiek naudoju pleistrą,neklijavau ant pilvo,nes pas mane jis toks nelabai gražus blush2.gif turiu lašinukų blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir tikrai baisu kad jei nesilaikys,ar atlips kai atsisėsi ir t.t. O kaip tokiu su brangiausiuoju "tie" reikaliukai? neužkliūva tuo intensyviausiu metu? smileysex.gif ax.gif
Atsakyti
evra zudo hihihi.gif patinka man tokios temos, cia beveik tas pats, kas cigaretes - nuodai...
juk visada yra pasirinkimo laisve naudoti ar ne, be to visos galimos pasekmes surasytos informaciniam lapely...
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2007 04 19, 10:51)
evra zudo  hihihi.gif  patinka man tokios temos, cia beveik tas pats, kas cigaretes - nuodai...
juk visada yra pasirinkimo laisve naudoti ar ne, be to visos galimos pasekmes surasytos informaciniam lapely...

drinks_cheers.gif tas pats surasyta ir KT instrukcijoj irnesakyk.gif Tik man KT ir KP dangus ir zeme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 04 19, 08:27)
. O kaip tokiu su brangiausiuoju "tie" reikaliukai? neužkliūva tuo intensyviausiu metu?  smileysex.gif  ax.gif

o kuo gali kliuti? biggrin.gif maniskis kaip tik labai ramus budavo, kai matydavo, kad pleistriukas savo vietoj thumbup.gif
Atsakyti
ir as vartojau KP bet nutraukiau, nes vaikinas isvyko i uzsieni uzdarbiauti. kai gris net neisivaizduoju ka reikes naudoti. KP ir KT naudot nesinori... gal kas turi minciu patarti? mastau apie KZ g.gif
ar jis tikrai efektyvus ir saugus? blush2.gif

Papildyta:
limpa tai pleistriukas gerai biggrin.gif
baseine maudziausi ir sroves povandenines stiprios labai buvo ir atsiklijavo vos ne visas man jis. maniau sakes bus, bet viskas norm, islipau, nusisausinau pleistriuka, oda ir vel prilipo kuo puikiausiai. o krasteliai tai visada apsilaupe buna ir rubu pukuciai prilimpa. bet manau, del to tikrai turetu viskas saugiai but biggrin.gif
Atsakyti
sveikos!norejau paklausti,gal zinote kiek kainuoja kontraceptiniai pleistrai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandriulis @ 2007 04 20, 21:32)
sveikos!norejau paklausti,gal zinote kiek kainuoja kontraceptiniai pleistrai? ax.gif

Zinom zinom...Be nuolaidos 50-52lt...Su nuolaida apie 45-47lt
Atsakyti