kas liečia svorį,tai manu priklauso nuo mūsų pačių nes kai pasilaikau,tai svoris krenta,o kai ne - tai pirmyn kas liečia pleistro brangumą,tai renkamės kam kas tinka ir patinka ir pgl patogumą o tie nešvarumai vadinamieji,tai nieko čia tragiško nėra taip kaip aprašyta,nes gražiai tuos kraštelius atlupi (o tai labai lengvai ir neskausmingai) ir vėl viskas čiki aš manau,naudojančios mane supras ir palaikys -kad tai yra be galo geras dalykas,nes tai užmiršti savaitei tiesa,nuolaida yra taikoma tik darbo dienomis
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 11, 18:05)
Na, buna gi tokiu situaciju, kai visai nereikalingu metu dienos turi prasideti... pvz. turejom pakvietima i spa centra konkreciai dienai ir konkreciai valandai...tai negi del dienu reiktu atsisakyti...arba per vestuves turetu buti dienos...visai nereikalingas rupestis...tad kartais tokie dalykeliai kaip dienu atidejimas labai pravercia...
QUOTE(romaske @ 2007 04 11, 10:50)
Pleistra naudoju jau 1.5 metu rezultatas- zymiai padidejo svoris ir krutine. Beto brangus 1 men kaina 52 lt. Beto labai greitai susirenka nesvarumai aplink ji tad jei nusprestumete naudoti gerai pagalvokite.
Cia pagalvoti reiktu del kainos ar del nesvarumu?
Nesupyk, bet jei pleistra gerai priklijavai, tai tik labai nedaug apie krasciukus gali prilipt nesvarumai. Man tai tas nesukele jokiu nepatogumu bet uztai nera galvos skausmo, kad gali uzmirst kasdien isgert tablete. Tik karteli i savaite
O del svorio as pasikeitimu kaip ir nepastebejau. Del to galeciau kaltinti angliska aplinka gal net labiau priaugau nutraukus. Na, bet cia irgi kazi ar pleistro buvimo ar nebuvimo itaka
As jau irgi pleistruota klijavau ant rankos... tiesa sakant is pat pradziu truputi niezejo, o ir vis paciupinet norejos todel kita savaite klijuosiu ant nugaros, kad negaleciau pasiekt... tik vat po nakties atsilupo kazkur puse centimetro ilgio ir 1 milimetro plocio krastelis, palaikius ranka krastas vel prilipo... tai dabar galvoju lipdyt man nauja, ar cia nieko baisaus
kol kas tie juodi krasteliai didziausias salutinis poveikis kitu nejauciu
tik dar susimasciau ir norejau paklaust ilgai pleistra naudojanciu kaip del vasaros... saule, karstis, vanduo.. ar tikrai jis taip stipriai laikosi bet kokiom salygom?
o ir klijuot vasara belieka tik ant uzpakaliuko, tik kurioj butent vietoj patogiau
tik dar susimasciau ir norejau paklaust ilgai pleistra naudojanciu kaip del vasaros... saule, karstis, vanduo.. ar tikrai jis taip stipriai laikosi bet kokiom salygom?
o ir klijuot vasara belieka tik ant uzpakaliuko, tik kurioj butent vietoj patogiau
Net nesu bandzius nei ant rankos, nei ant nugaros. Pas mane jis visada budavo pilvo apacioje, net pro kelnaites neislysdavo. Vienintelis kas matydavo, tai mano draugas. O jam tik ramiau budavo, kai matydavo, kad tas daikciukas yra
QUOTE(Miglota @ 2007 04 12, 09:39)
As jau irgi pleistruota klijavau ant rankos... tiesa sakant is pat pradziu truputi niezejo, o ir vis paciupinet norejos todel kita savaite klijuosiu ant nugaros, kad negaleciau pasiekt... tik vat po nakties atsilupo kazkur puse centimetro ilgio ir 1 milimetro plocio krastelis, palaikius ranka krastas vel prilipo... tai dabar galvoju lipdyt man nauja, ar cia nieko baisaus
del to truputėlio atsilupimo nieko baisaus man ne kartą buvo atsilupes,net susiraukšlėjęs,kai pastebiu,išlyginu,dar palaikau prispaudus ir viskas patikėk,kadangi netoli jūros gyvenu,tai pastoviai maudavau i pležą,bet tai visiškai nieko tam pleistrui jis tikrai yra atsparus aišku,pasižiuri kaip jis ten laikosi ir viskas ir maudaisi ir t.t. ir viskas kai vasarą klijuodavau ant užpakalio,tai po to pastebėjau,kad netgi buvo taip,kad ta viršutinė pleistro plėvelė nuslydusi i sona buvo,o pats pleistras kur po ta plėvele yra taip ir laikosi labai gerai prikibęs,buvo net išretėjęs,bet tai visiškai nieko gali drąsiai naudoti vasarą be jokios baimės tikiuosi jūs supratot ką norėjau pasakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 04 12, 20:44)
del to truputėlio atsilupimo nieko baisaus
aciu, truputi nuraminai.. bet tas krastelis nebeprilimpa
o tai kiek supratau KP tik vienos rusies yra? jei paprasysiu KP nepaklaus kokio?
nes dali planuoju pirkt cia... o po to teks vaziuot i uzsieni.. tai tikiuos ten tie patys Evra bus
ten maciau kaina labai panasi.. tik duoda nuolaida jei perki 3 menesiams is karto
nes dali planuoju pirkt cia... o po to teks vaziuot i uzsieni.. tai tikiuos ten tie patys Evra bus
ten maciau kaina labai panasi.. tik duoda nuolaida jei perki 3 menesiams is karto
QUOTE(Sejle @ 2007 04 13, 15:39)
o tai kiek supratau KP tik vienos rusies yra? jei paprasysiu KP nepaklaus kokio?
o kiek ten be nuolaidos ir su?