Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

kas liečia svorį,tai manu priklauso nuo mūsų pačių mirksiukas.gif nes kai pasilaikau,tai svoris krenta,o kai ne - tai pirmyn ax.gif kas liečia pleistro brangumą,tai renkamės kam kas tinka ir patinka ir pgl patogumą mirksiukas.gif o tie nešvarumai vadinamieji,tai nieko čia tragiško nėra taip kaip aprašyta,nes gražiai tuos kraštelius atlupi (o tai labai lengvai ir neskausmingai) ir vėl viskas čiki thumbup.gif aš manau,naudojančios mane supras ir palaikys -kad tai yra be galo geras dalykas,nes tai užmiršti savaitei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tiesa,nuolaida yra taikoma tik darbo dienomis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 11, 18:05)
O kam taip darot  mastau.gif 
45lt ax.gif

Na, buna gi tokiu situaciju, kai visai nereikalingu metu dienos turi prasideti... ax.gif pvz. turejom pakvietima i spa centra konkreciai dienai ir konkreciai valandai...tai negi del dienu reiktu atsisakyti...arba per vestuves turetu buti dienos...visai nereikalingas rupestis...tad kartais tokie dalykeliai kaip dienu atidejimas labai pravercia... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(romaske @ 2007 04 11, 10:50)
Pleistra naudoju jau 1.5 metu rezultatas- zymiai padidejo svoris ir krutine. Beto brangus 1 men kaina 52 lt. Beto labai greitai susirenka nesvarumai aplink ji tad jei nusprestumete naudoti gerai pagalvokite.

Cia pagalvoti reiktu del kainos ar del nesvarumu? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nesupyk, bet jei pleistra gerai priklijavai, tai tik labai nedaug apie krasciukus gali prilipt nesvarumai. Man tai tas nesukele jokiu nepatogumu schmoll.gif bet uztai nera galvos skausmo, kad gali uzmirst kasdien isgert tablete. Tik karteli i savaite thumbup.gif
O del svorio as pasikeitimu kaip ir nepastebejau. Del to galeciau kaltinti angliska aplinka lotuliukas.gif gal net labiau priaugau nutraukus. Na, bet cia irgi kazi ar pleistro buvimo ar nebuvimo itaka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PinaColada: 12 balandžio 2007 - 02:03
Man tai juokinga skaityt,kad nuo pleistro,ar dar ko auga svoris,o gal est maziau reikia???Man tai pvz.tik nuo sito jis auga ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As jau irgi pleistruota biggrin.gif klijavau ant rankos... tiesa sakant is pat pradziu truputi niezejo, o ir vis paciupinet norejos blush2.gif todel kita savaite klijuosiu ant nugaros, kad negaleciau pasiekt... tik vat po nakties atsilupo kazkur puse centimetro ilgio ir 1 milimetro plocio krastelis, palaikius ranka krastas vel prilipo... tai dabar galvoju lipdyt man nauja, ar cia nieko baisaus g.gif
kol kas tie juodi krasteliai didziausias salutinis poveikis hihihi.gif kitu nejauciu thumbup.gif
tik dar susimasciau ir norejau paklaust ilgai pleistra naudojanciu kaip del vasaros... saule, karstis, vanduo.. ar tikrai jis taip stipriai laikosi bet kokiom salygom?
o ir klijuot vasara belieka tik ant uzpakaliuko, tik kurioj butent vietoj patogiau g.gif
Atsakyti
As atvirksciai,pradejau naudot pleistra nuo nugaros,3jau ant rankos,nieks neatsiklijuoja,tik klijuojant reikia gerai prispaudus palaikyt,ir nei niezejo,nei paciupinet,man nesinorejo,visai jokiu nuo jo man nepatogumu thumbup.gif
Atsakyti
Net nesu bandzius nei ant rankos, nei ant nugaros. Pas mane jis visada budavo pilvo apacioje, net pro kelnaites neislysdavo. Vienintelis kas matydavo, tai mano draugas. O jam tik ramiau budavo, kai matydavo, kad tas daikciukas yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2007 04 12, 09:39)
As  jau irgi pleistruota  biggrin.gif  klijavau ant rankos... tiesa sakant is pat pradziu truputi niezejo, o ir vis paciupinet norejos  blush2.gif  todel kita savaite klijuosiu ant nugaros, kad negaleciau pasiekt... tik vat po nakties atsilupo kazkur puse centimetro ilgio ir 1 milimetro plocio krastelis, palaikius ranka krastas vel prilipo... tai dabar galvoju lipdyt man nauja, ar cia nieko baisaus  g.gif
kol kas tie juodi krasteliai didziausias salutinis poveikis  hihihi.gif  kitu nejauciu  thumbup.gif
tik dar susimasciau ir norejau paklaust ilgai pleistra naudojanciu kaip del vasaros... saule, karstis, vanduo.. ar tikrai jis taip stipriai laikosi bet kokiom salygom?
o ir klijuot vasara belieka tik ant uzpakaliuko, tik kurioj butent vietoj patogiau  g.gif

del to truputėlio atsilupimo nieko baisaus schmoll.gif man ne kartą buvo atsilupes,net susiraukšlėjęs,kai pastebiu,išlyginu,dar palaikau prispaudus ir viskas thumbup.gif patikėk,kadangi netoli jūros gyvenu,tai pastoviai maudavau i pležą,bet tai visiškai nieko tam pleistrui schmoll.gif jis tikrai yra atsparus thumbup.gif aišku,pasižiuri kaip jis ten laikosi ir viskas mirksiukas.gif ir maudaisi ir t.t. ir viskas thumbup.gif kai vasarą klijuodavau ant užpakalio,tai po to pastebėjau,kad netgi buvo taip,kad ta viršutinė pleistro plėvelė nuslydusi i sona buvo,o pats pleistras kur po ta plėvele yra taip ir laikosi labai gerai prikibęs,buvo net išretėjęs,bet tai visiškai nieko schmoll.gif gali drąsiai naudoti vasarą be jokios baimės mirksiukas.gif tikiuosi jūs supratot ką norėjau pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 04 12, 20:44)
del to truputėlio atsilupimo nieko baisaus  schmoll.gif 

aciu, truputi nuraminai.. bet tas krastelis nebeprilimpa doh.gif
Atsakyti
Nupirkau siandien antra pakuote jau thumbup.gif Tik dar nuo praeitos nesusirgau biggrin.gif antradieni nuemiau g.gif
Atsakyti
o tai kiek supratau KP tik vienos rusies yra? jei paprasysiu KP nepaklaus kokio? rolleyes.gif
nes dali planuoju pirkt cia... o po to teks vaziuot i uzsieni.. tai tikiuos ten tie patys Evra bus g.gif
ten maciau kaina labai panasi.. tik duoda nuolaida jei perki 3 menesiams is karto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2007 04 13, 15:39)
o tai kiek supratau KP tik vienos rusies yra? jei paprasysiu KP nepaklaus kokio?  rolleyes.gif
nes dali planuoju pirkt cia... o po to teks vaziuot i uzsieni.. tai tikiuos ten tie patys Evra bus  g.gif
ten maciau kaina labai panasi.. tik duoda nuolaida jei perki 3 menesiams is karto  blush2.gif

o kiek ten be nuolaidos ir su? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prikolnaja: 13 balandžio 2007 - 15:03