Ziuriu mudvi abi pleistrus klijuojam ta pacia diena siandien nusilipdysi ir savaitele buk rami,o kita antradieni tuo pat metu kaip visada (ta savo valanda) uzsilipdysi vel pirma. Kartais man pasitaiko kad dar tesiasi tos musu sventiskos dienos ,bet i tai nekreipi demesio o klijuoji ir viskas. As sivakar lipdysiu 2 pleistra mano manymu,bent jau pagal save sakau,kad jei pirma menesi viskas praejo tau su pleistru ciki tai jau nebeturetu buti nieko nes man kai tiko nuo pat pirmo naudojimo,tai iki siol ir tinka
QUOTE(daivukste @ 2007 04 10, 10:54)
Ziuriu mudvi abi pleistrus klijuojam ta pacia diena siandien nusilipdysi ir savaitele buk rami,o kita antradieni tuo pat metu kaip visada (ta savo valanda) uzsilipdysi vel pirma. Kartais man pasitaiko kad dar tesiasi tos musu sventiskos dienos ,bet i tai nekreipi demesio o klijuoji ir viskas. As sivakar lipdysiu 2 pleistra mano manymu,bent jau pagal save sakau,kad jei pirma menesi viskas praejo tau su pleistru ciki tai jau nebeturetu buti nieko nes man kai tiko nuo pat pirmo naudojimo,tai iki siol ir tinka
Na duok dieve,nes na kolkas tikrai super,nei sausa pasidare nei nervuota,nei noras dingo,nei gert ka turiu kasdien
QUOTE(Dewa @ 2007 04 11, 01:49)
o ar galima uzsiklijuoti ketvirta pleistra is karto po trecio, nepadarius jokios pertraukos, jeigu nenorima, kad prasidetu menesines?
Taip Man karts nuo karto tenka taip padaryti...tik as suvartoju du pakelius is eiles, t.y. po pirmu 3 pleistru klijuoju ir kitus 3 is kito pakelio, o tada darau pertrauka.
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 10, 13:51)
Na duok dieve,nes na kolkas tikrai super,nei sausa pasidare nei nervuota,nei noras dingo,nei gert ka turiu kasdien
Iš tikrųjų man irgi jokiu šalutinių poveikių tokių nepasirodė,manau kad ir toliau jau turėtų būti viskas super
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2007 04 11, 01:14)
Taip Man karts nuo karto tenka taip padaryti...tik as suvartoju du pakelius is eiles, t.y. po pirmu 3 pleistru klijuoju ir kitus 3 is kito pakelio, o tada darau pertrauka.
o tai kokio ilgumo pertrauka darai po dvieju pakelių sunaudojimo iš karto? tokią pat kaip visada 7 dienas? O kaip tada būna "dienos"? Kaip visada? Nepasidaro gausesnės? Jokių kažkokių pokyčių nebūna?
QUOTE(daivukste @ 2007 04 11, 10:48)
Iš tikrųjų man irgi jokiu šalutinių poveikių tokių nepasirodė,manau kad ir toliau jau turėtų būti viskas super
Papildyta:
o tai kokio ilgumo pertrauka darai po dvieju pakelių sunaudojimo iš karto? tokią pat kaip visada 7 dienas? O kaip tada būna "dienos"? Kaip visada? Nepasidaro gausesnės? Jokių kažkokių pokyčių nebūna?
Papildyta:
Tokia pat kaip ir naudojant viena pakeli... tada kaip paprastai prasideda dienos...del gausumo, tai lyg ir neatrodo gausesnes, gal 1 diena ilgesnes nei paprastai. o siaip viskas taip pat. Pries taip darydama konsultavausi su savo gydytoja, tai ji sake, kad galima iki puses metu atidelioti dienas Na, bet cia jau nzn kokiu atveju taip reiktu daryt...
paskaiciau ir susigundziau pabandyt
vis mėčiausi tarp KP ir KŽ, bet vis delto nusprendžiau išbandyt pleistra
vis mėčiausi tarp KP ir KŽ, bet vis delto nusprendžiau išbandyt pleistra
QUOTE(kriste76 @ 2007 04 06, 13:37)
Sveikutes, pleistra naudojau 3m. Dabar 2men. nenaudoju nieko taip kad galiu pasakyti, is savo patirties. Is pradziu viskas puikiai, po to nezymiai pradejo augti svoris per tuos metus +10kg. Kodel galvoju kad nuo KP ,nes dabar valgau lygiai taip pat , nieko nedarau ir per sy laika pameciau nepilnai 2kg. Toliau su pleistru pradejo sauset tenais, kas neatsistate ir siai dienai. Kalbant apie norejima vyru,tai nepasikeite niekas, bet tai sakyciau labai individualus dalykas. Taip kad cia tik mano pastebejimai.
Kazkaip manau, kad kaip su noru myletis, taip ir su svoriu labai individualu. Man tai svoris nuolat kinta. Noreciau visokius papilnejimus suversti pleistrui (anksciau tabletems), bet neiseina, nes nei duonos pamazinu, nei maistelio derinu Bet tiek man, tiek mano draugei tie svorio reikalai per daug nekinta. Nedideja, deja, ir nemazeja, nes geda prisipazinti, bet sporto sales mane seniai jau beregejo ... Tai kaip pleistro ir negaliu kaltinti. Kazkur skaiciau, kad ir mokslininkai sako, kad pleistras negali padeti pasiidinti nei krutu, nei slaunu. Ir svoris labai individualus reikalas. Bet stai apsauga su pleistru tai verta demesio. Ir nesiblaskau, kad ka pamirsiu...
Sveikutes! labai jau daug sita tema priraset, tai net pavargau skaityti ieskodama atsakymo, tai sorry jei pasikartosiu As siuo metu atsilikus nuo gyvenimo kontracepsijos klausimais kontaceptines tabletas geriau pries pora metu, paskui mano vyras kazkur iskaite kad kontaceptikai labai kenkia sveikatai ir sugrizom "gumyciu"... Dabar kazkaip vel norim pastaruju atsisakyti ir susidomejau plestriuku. Ir noriu paklausti kokia situacia ji isigyjant? Kazkokioj interneto svetainej islkaiciau, kad pleistriuka (kaip ir tabletes) dabar galima isigyti tik su receptu ? Kaip yra is tiesu? Reikia to recepto ar drozt i vaistine ir viskas?
QUOTE(_simse_ @ 2007 04 11, 15:46)
Sveikutes! labai jau daug sita tema priraset, tai net pavargau skaityti ieskodama atsakymo, tai sorry jei pasikartosiu As siuo metu atsilikus nuo gyvenimo kontracepsijos klausimais kontaceptines tabletas geriau pries pora metu, paskui mano vyras kazkur iskaite kad kontaceptikai labai kenkia sveikatai ir sugrizom "gumyciu"... Dabar kazkaip vel norim pastaruju atsisakyti ir susidomejau plestriuku. Ir noriu paklausti kokia situacia ji isigyjant? Kazkokioj interneto svetainej islkaiciau, kad pleistriuka (kaip ir tabletes) dabar galima isigyti tik su receptu ? Kaip yra is tiesu? Reikia to recepto ar drozt i vaistine ir viskas?
Drasiai drozk i vaistine jei turi maximos kortele, tai eurovaistinej dar ir 10 proc. nuolaida gausi
QUOTE(zis @ 2007 04 11, 01:14)
O kam taip darot
QUOTE(romaske @ 2007 04 11, 12:50)
Pleistra naudoju jau 1.5 metu rezultatas- zymiai padidejo svoris ir krutine. Beto brangus 1 men kaina 52 lt. Beto labai greitai susirenka nesvarumai aplink ji tad jei nusprestumete naudoti gerai pagalvokite.
45lt