man nuo pleistro irgi labai ilgai kraujavo...gal 2 savaites ir daugiau....nuejau pas gydytoja, liepe iskart nusiklijuoti....padariau tuomet pertrauka poros savaiciu, pradejau naudoti tabletes ir viskas susitvarke
QUOTE(tytaliukas @ 2007 04 02, 21:40)
man nuo pleistro irgi labai ilgai kraujavo...gal 2 savaites ir daugiau....nuejau pas gydytoja, liepe iskart nusiklijuoti....padariau tuomet pertrauka poros savaiciu, pradejau naudoti tabletes ir viskas susitvarke
O per kiek laiko baigesi kraujavimas?
QUOTE(labukas @ 2007 04 02, 12:00)
Sveikos,
siandien nusiplesiau as ta prakeikta pleistra. Kaip susirgau taip jau 12d. nepabaigiu. Klijavau nuo pirmos susirgimo dienos ant uzpakalio, antra savaite uziklijavau ant peties. Siaubas kraujuoju galingai ir tokiais krešuliais, pradejo niežėti visą odą ir krutinė tiek sutino, kad visi lemenukai per maži tapo, susipykau su draugu. Parasyta turi patepti, nieko sau patepimas paketus nespeju keisti, kaip per mėnesines! Aš nežinau tokiais kiekiais taip ir nukraujuoti galima.Tuoj dar grybelį įsitaisysiu nuo paketų trynimo. Kaži kas dabar bus, kad nutraukiau.
Si mėnesį nieko nebevartosiu, o po to grįšiu prie savo mažučių tabletikių "Harmonet". Su jom man taip tikrai nebuvo.
siandien nusiplesiau as ta prakeikta pleistra. Kaip susirgau taip jau 12d. nepabaigiu. Klijavau nuo pirmos susirgimo dienos ant uzpakalio, antra savaite uziklijavau ant peties. Siaubas kraujuoju galingai ir tokiais krešuliais, pradejo niežėti visą odą ir krutinė tiek sutino, kad visi lemenukai per maži tapo, susipykau su draugu. Parasyta turi patepti, nieko sau patepimas paketus nespeju keisti, kaip per mėnesines! Aš nežinau tokiais kiekiais taip ir nukraujuoti galima.Tuoj dar grybelį įsitaisysiu nuo paketų trynimo. Kaži kas dabar bus, kad nutraukiau.
Si mėnesį nieko nebevartosiu, o po to grįšiu prie savo mažučių tabletikių "Harmonet". Su jom man taip tikrai nebuvo.
Na, kontracepcija labai jau individualus reikalas sunku nuspeti, kaip reaguos organizmas. As asmeniskai labai pavargau nuo tableciu ir labai ilgai ieskojau kuo jas pakeisti. Isbandziau visokias priemones, bet galiausiai ties pleistru apsistojau, nes kazkaip man jis geriausiai pms sutvarko. Ir jau koki pusmeti ji naudodama esu visai patenkinta kazkaip gera, kai apie kontracepcija nereikia galvoti kasdien. Bet teko girdeti jau ne viena istorija, kad jeigu neprisitaikai kontracepcijos pagal savo organizma tai tenka iskesti ir kraujavimu, ir berimu, ir galvos skausmu tiek tableciu vartotojoms, tiek bandziusioms ziedus, spirales, pleistra ar ka tik nori. Inoringos mes, moterys, inoringi ir musu organizmai
QUOTE(tytaliukas @ 2007 04 02, 21:40)
Mmm, teko paciai pajusti tokius organizmo pokstavimus. Tik man ziauriai tabletes netiko. Isbandziau kelias rusis, bet tai svoris augo, tai bloga buvo, o vienu metu is viso myletis nenorejau ir net nuo tos minties purte Tada vyras sake, arba darai kazka, arba darai Tai ginekologe rekomendavo pleistra. Visai neseniai pradejau ji vartoti vos pora menesiuku praejo. Is pradziu tepe siek tiek, pirmosiomis savaitemis ieskojau dar ir tinkamiausios vietos klijuoti, o dabar ziuriu kuo tolyn, tuo geryn. Jis man vis labiau patinka. Mano vyrui beje irgi
man po nuklijavimo kraujavo savaite, na naturaliai prasidejo menesines....o tas kraujavimas (kai nesiojau pleistra), kaip aiskino gydytoja, buvo tos apsaugines sieneles, kuri susidaro vartojant KT kraujas....na ji ten kazkaip rode, nemoku paaiskint. Vadinasi man jis netiko, nes ten buvo ar per daug ar per mazai tu hormonu (nebeatsimenu). Labai gailejausi kad pleistras netiko, nes maniau kad tai geriausia priemone , nereikia kasvakar gerti tableciu ir svoris per tuos du menesius netgi du kg nukrito....taciau....ka bepadarysi.... be to, ir draugas dar vakar pasake, kad jausdavausi, kad mylimes as, jis ir pleistras , ir dziaugiasi kad jo nebenaudoju
Turiu dideli klausimuka, gal kam yra panasiai buve, tai but malonu isgirsti. O yra taip: Antra pleistra "Evra" uzsilipinau 5dieni, o 7dieni pamaciau, kad daugiau nei puse jo yra atplyse (p.s. tadien buvo ir ), taigi uzsilipinau treciaji pleistra. Nuo kitu menesiniu noreciau pradeti naudoti KZ. Ar man reikia pirkti dar viena "Evra" pakuote, jei sia savaite nebutu ? Ar galeciau nulipinus trecia pleistra sulaukti menesiniu ir tada naudoti KZ?
QUOTE(Liepa2 @ 2007 04 04, 10:15)
Mmm, teko paciai pajusti tokius organizmo pokstavimus. Tik man ziauriai tabletes netiko. Isbandziau kelias rusis, bet tai svoris augo, tai bloga buvo, o vienu metu is viso myletis nenorejau ir net nuo tos minties purte
Tada vyras sake, arba darai kazka, arba darai Tai ginekologe rekomendavo pleistra. Visai neseniai pradejau ji vartoti vos pora menesiuku praejo. Is pradziu tepe siek tiek, pirmosiomis savaitemis ieskojau dar ir tinkamiausios vietos klijuoti, o dabar ziuriu kuo tolyn, tuo geryn. Jis man vis labiau patinka. Mano vyrui beje irgi
Tai dabar jau naudoji 2menesius?Noras nedingo,viskas ok,ne taip kaip su KT?As nesioju 3pleistra jau,noras nedyngo dar
Sveikutes, pleistra naudojau 3m. Dabar 2men. nenaudoju nieko taip kad galiu pasakyti, is savo patirties. Is pradziu viskas puikiai, po to nezymiai pradejo augti svoris per tuos metus +10kg. Kodel galvoju kad nuo KP ,nes dabar valgau lygiai taip pat , nieko nedarau ir per sy laika pameciau nepilnai 2kg. Toliau su pleistru pradejo sauset tenais, kas neatsistate ir siai dienai. Kalbant apie norejima vyru,tai nepasikeite niekas, bet tai sakyciau labai individualus dalykas. Taip kad cia tik mano pastebejimai.
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 04 02, 09:48)
Nuolaida duoda darbo dienomis dabar,10%
o kur cia jums uz pleistro pirkimus duoda nuolaida? kiek pirkau nieko netaike....
QUOTE(Giedrike @ 2007 04 06, 14:49)
o kur cia jums uz pleistro pirkimus duoda nuolaida? kiek pirkau nieko netaike....
eurovaistinese. Tik dar reikia kuria nors maximos kortele tureti...
As tai buvau pas gydytoja, papasakojau kaip buvo tai sako, kad man tas pleistras netiko, sake per didele hormonu doze. Tai israse Lindynette 20. Pradejau gert visai gal ir nieko. Aisku su pleistru buvo patogiau uziklijavai ir rami galva, o cia rupinkis, kad nepamirstum isgerti.
QUOTE(labukas @ 2007 04 06, 16:25)
As tai buvau pas gydytoja, papasakojau kaip buvo tai sako, kad man tas pleistras netiko, sake per didele hormonu doze. Tai israse Lindynette 20. Pradejau gert visai gal ir nieko. Aisku su pleistru buvo patogiau uziklijavai ir rami galva, o cia rupinkis, kad nepamirstum isgerti.
Va,va,as ta lindinette 20geriau paskutinius,meciau,vos sulaukiau menesiniu,ant testu tiek isleidau ir dabar lakstau su pleistru kolkas nei sauseja,nei noras dingo,kad taip ir toliau
Tik brangokas rupuziukas
Beje sian turiu nuimt jau 3 ir ne klijot nieko,kada man vel pradet klijuot ligiai po savaites ta pacia savo diena?