Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

O istikruju,kai pradedavau gert kt pirma menesiniu diena,visada tos menesines uzsitesdavo vos ne visa pirma menesi,o nuo pleistro tik 3dienas pasirgau ir vsio,vaikstau jau antra savaite,kolkas viskas ok,kaip nieko ir nevartoju lyg doh.gif Kad dar ir veiksmingai,tai butu super biggrin.gif
Atsakyti
kaip kam organizmas sureaguoja i tokius dalykus. man nieko nebuvo nuo nieko,bet as manau,kad visi reiskiniai (salutiniai) turetu pasibaigti mirksiukas.gif as irgi pamirstu kad toki nesiojuosi prilipdyta,bet kol kas jis tikrai veiksmingas mirksiukas.gif jei naudosi pagal visas taisykles tai ir bus viskas ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valentuk @ 2007 03 31, 14:22)
kiek pakuoteje pleistru,vienas? unsure.gif

Pakuoteje 3 pleistrai. Trim savaitem, o ketvirta nereik klijuot.
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 04 01, 12:41)
kaip kam organizmas sureaguoja i tokius dalykus. man nieko nebuvo nuo nieko,bet as manau,kad visi reiskiniai (salutiniai) turetu pasibaigti  mirksiukas.gif as irgi pamirstu kad toki nesiojuosi prilipdyta,bet kol kas jis tikrai veiksmingas  mirksiukas.gif  jei naudosi pagal visas taisykles tai ir bus viskas ciki  mirksiukas.gif

Na taisykle viena,laiku,ta pacia savaites diena visada keist pleistra rolleyes.gif Kolkas nesunku... biggrin.gif
Atsakyti
Vakar pirkau pleistrą tai nuolaidos nebedavė g.gif sako tipo padarė kaip vaistą ir nuolaidą nebetaikoma g.gif čia teisybė?
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 04 01, 22:13)
Vakar pirkau pleistrą tai nuolaidos nebedavė g.gif sako tipo padarė kaip vaistą ir nuolaidą nebetaikoma g.gif čia teisybė?

Nedave ir man schmoll.gif
Atsakyti
Vaistas??? doh.gif cia Lietuva, cia lietus lyja. Pas mus nemokamai recepta visiems metams israso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2007 04 01, 23:29)
Nedave ir man  schmoll.gif

Nuolaida duoda darbo dienomis dabar,10% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 04 01, 23:13)

Man irgi taip buvo...O as naivuole visada galvojau, kad cia ne vaistas... blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

siandien nusiplesiau as ta prakeikta pleistra. Kaip susirgau taip jau 12d. nepabaigiu. Klijavau nuo pirmos susirgimo dienos ant uzpakalio, antra savaite uziklijavau ant peties. Siaubas kraujuoju galingai ir tokiais krešuliais, pradejo niežėti visą odą ir krutinė tiek sutino, kad visi lemenukai per maži tapo, susipykau su draugu. Parasyta turi patepti, nieko sau patepimas paketus nespeju keisti, kaip per mėnesines! Aš nežinau tokiais kiekiais taip ir nukraujuoti galima.Tuoj dar grybelį įsitaisysiu nuo paketų trynimo. Kaži kas dabar bus, kad nutraukiau.
Si mėnesį nieko nebevartosiu, o po to grįšiu prie savo mažučių tabletikių "Harmonet". Su jom man taip tikrai nebuvo.
g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 04 02, 13:00)
Sveikos,

siandien nusiplesiau as ta prakeikta pleistra. Kaip susirgau taip jau 12d. nepabaigiu. Klijavau nuo pirmos susirgimo dienos ant uzpakalio, antra savaite uziklijavau ant peties. Siaubas kraujuoju galingai ir tokiais krešuliais, pradejo niežėti visą odą ir krutinė tiek sutino, kad visi lemenukai per maži tapo, susipykau su draugu. Parasyta turi patepti, nieko sau patepimas paketus nespeju keisti, kaip per mėnesines! Aš nežinau tokiais kiekiais taip ir nukraujuoti galima.Tuoj dar grybelį įsitaisysiu nuo paketų trynimo. Kaži kas dabar bus, kad nutraukiau.
Si mėnesį nieko nebevartosiu, o po to grįšiu prie savo mažučių tabletikių "Harmonet". Su jom man taip tikrai nebuvo.
g.gif  g.gif  g.gif

Visi vaistai yra kuriami atsizvelgiant i didziaja dauguma...bet ne visiems tinka ir padeda...taip pat ir su hormoniniais preparatais...ne visiems tinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2007 04 02, 10:00)
Sveikos,

g.gif  g.gif  g.gif

12 dienu yra ne juokas. as tavo vietoje nueiciau pas gydytoja, nes cia gali but ir kitos priezastys. Pleistras gali but niekuo detas. Sekmes wink.gif
Atsakyti