Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(ingute11 @ 2007 03 22, 23:24)
Sveikos,
Mano drauge pleistra naudojo kelis metus, o pries pora die jai gime nuostabus berniukas  thumbup.gif , tai va toks tas PLEISTRAS patikimas  verysad.gif , taigi bukit budrios  biggrin.gif
Papildyta:
pasitaisau klaidas  tongue.gif  pries pora dienu biggrin.gif

Kazkaip skeptiskai vertinu tokias kalbas: naudojo net kelis metus ir staiga eme ir pastojo… Galbut ji tiesiog pazeide pleistro vartojimo rezima? Juk tiek jam, tiek bet kuriam kontraceptikui reikalinga vartojimo drausme ir kai jos nesilaikoma, tai padeti negali net ir 110 procentu garantuojamas patikimumas. As asmeniskai pleistra jau irgi vartoju ilgokai, turiu bent keleta draugiu, pasirinkusiu si kontracepcijos metoda ir ka? Kiek zinau, nei viena artimiausiu metu gandru nelaukia… Isvada – jei tinkamai pati savimi nepasirupinsi, niekas kitas tavimi nepasirupins
Atsakyti
pritariu cia pasisakiusioms,kad jei naudoji drausmingai,viskas bus ciki thumbup.gif pirma karta kai nusipirkau pleistra pries naudojima atidziai perskaiciau instrukcija,laikantis visu nurodymu,drausmingumo (jei galima taip issireiksti) viskas bus normaliai mirksiukas.gif is tikruju ir daznai pamirstu pleistra,nes nejauciu kad jis yra,pasiziuriu ar vietoj ir tiek,o tai tikrai labai super,nes nereikia stengtis prisiminti kiekviena diena jo kaip tableciu thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif Siandien vakare jau lupsiu pleistra savo pirmaji biggrin.gif Galvoju o jei ant pilvo uzklijuot,kaip laikysis,nes figura tikrai netobula toi vietoi,sterble yra lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
pas mane pilvelis taip pat ne plokscias doh.gif atsimenu pabandziau uzsilipdyti,tai kazkaip ne taip uzlipo,nepatikimai atrode,tai tik sugadinau pleistra blush2.gif ir daugiau nebelipdau mirksiukas.gif o istikruju,pas kuria gal taip pat yra tokia probleme,gal bandet kuri,kaip atrodo? ar laikosi? gal nemokejau uzlipdyti butent pilvoj apacioj? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 03 27, 21:55)
pas mane pilvelis taip pat ne plokscias  doh.gif  atsimenu pabandziau uzsilipdyti,tai kazkaip ne taip uzlipo,nepatikimai atrode,tai tik sugadinau pleistra  blush2.gif  ir daugiau nebelipdau  mirksiukas.gif  o istikruju,pas kuria gal taip pat yra tokia probleme,gal bandet kuri,kaip atrodo? ar laikosi? gal nemokejau uzlipdyti butent pilvoj apacioj?  doh.gif

Jo istikruju,turbut ant pilvuko klijuoja tik kas turi plokscia bigsmile.gif As jau numiau pleistriuka,dabar ant kitos peties priklijavau,nerizikavau ant pilvo,nors taip ta vieta gyre g.gif
Atsakyti
Kad ir pas mane ne is ploksciuju, budavo kai atsisedi rinke uzsimeta biggrin.gif ir pleistras susilenkia, bet... problemu neturejau thumbup.gif
Atsakyti
as tai istikruju pastoviai klijuoju ant ranku,tai ant vienos,ant kitos ir taip ratuku smile.gif nu *****,vilioja mane lipdyti ant pilvo,bet vis darė bijau,kad ir vel sugadinsiu ar pan doh.gif o ten labai zemai lipdyti reikia? blush2.gif
Papildyta:
dar kartais vyras uzlipdo ant peciu,tai is patogu thumbup.gif
Papildyta:
P.S. nu cia ne i tema paklausiu,kaip panaikinti tuos prierasus virs vaiko amziaus liniuotes? kodel man juos rodo? ju neikelk,tada nerodo liniuotes visai g.gif
Papildyta:
lyg tai jau gal pataikiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 03 27, 21:06)
as tai istikruju pastoviai klijuoju ant ranku,tai ant vienos,ant kitos ir taip ratuku  smile.gif  nu *****,vilioja mane lipdyti ant pilvo,bet vis darė bijau,kad ir vel sugadinsiu ar pan  doh.gif  o ten labai zemai lipdyti reikia?  blush2.gif

Na, kuo zemiau tuo geriau mirksiukas.gif

Atsakyti
As irgi buvau pradejus naudoti pleistra, bet man jis netiko. Pradejo dirginti oda ir pasireiske salutinis poveikis.
Atsakyti
As naudoju pleistra jau daugiau kaip metai jis man tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jowwita @ 2007 03 30, 18:03)
As naudoju pleistra jau daugiau kaip metai jis man tinka ir patinka thumbup.gif

kiek pakuoteje pleistru,vienas? unsure.gif
Atsakyti
Trys.

O man teplioti pradėjo...Jau daugiau nei savaitė lašnoja...
Atsakyti