Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras

QUOTE(labukas @ 2007 03 21, 14:20)
Sveikos dar karta,

norejau paklaust kur klijuojat pleistra. man gydytoja sake, kad kiekviena savaite reikia skirtingoje vietoje klijuoti, ir taip ratu(tose kur nurodyta). Taciau, nusipirkusi instrukcijoje neradau apie tai parasyta. Bet jei as pvz vasara nenoresiu klijuotis ant rankos ar galesiu klijuoti kitoje ar toje pacioje vietoje, kur buvo pries tai savaite. Ir kur daugiausiai jus klijuojat? Ar turi reiksmes, kur uziklijuoji?

Kur uzsiklijuoji reiksmes neturi, bet, pvz., man vienintele tinkama vieta yra pilvo apacia, visur kitur isberia ir niezti. Vartodama KT labai prastai jausdavausi, nes mano silpnas skrandis, tad pleistriukas man buvo tikra atgaiva, naudoju jau 2 m ir kol kas nesiskundziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 03 23, 14:07)
tai jei is pradziu viskas gerai, tai, manau, tau jis ir tiks 4u.gif

Na dar nesakyk,man ir kt pirma menesi nieko nedare,o paskui jau prasidedavo,sausumas,nuotaiku kaita,ir t.t.labai noreciau kad nuo pleistro tuo nebutu
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 23, 18:26)
Na dar nesakyk,man ir kt pirma menesi nieko nedare,o paskui jau prasidedavo,sausumas,nuotaiku kaita,ir t.t.labai noreciau kad nuo pleistro tuo nebutu

Man kazkaip nuo pat pradziu jis tiko: menesines reguliarios, neskausmingos, negausios thumbup.gif
Atsakyti
man kaip PinaColada pleistras nuo pat pradziu tiko,jokiu salutiniu poveikiu nepastebejau, ir iki dabar viskas kuo geriausiai,naudoju jau 1.7 m. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien nusiėmiau pleistrą ale žiūriu liko pleistro antspaudas t.y. rausva dėmė unsure.gif gal netinka is man verysad.gif
Atsakyti
Kad, paliko raudona demele nieko tokio. Ji isnyks.
Apsilankykit merginos siame puslapyje, tikrai vertas demesio thumbup.gif
www.kontacepcija.lt

Papildyta:
blush2.gif geda, geda geda

www.kontracepcija.lt
Atsakyti
QUOTE(kliaupatra @ 2007 03 24, 20:20)
Kad, paliko raudona demele nieko tokio. Ji isnyks.
Apsilankykit merginos siame puslapyje, tikrai vertas demesio  thumbup.gif
www.kontacepcija.lt
Papildyta:
blush2.gif geda, geda geda

www.kontracepcija.lt

Paskaiciau apie pleistra,gal ir tikrai bus gerai,nes kai paziurejau i ta kreive kas vyksta kai hormonu buna tai pikas,tai...Man tas pats ir su nuotaikom buvo,tai gal dabar pagaliau bus viskas ok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 03 21, 21:23)
Nu, manau, yra geresniu kontraceptiku uz pleistrus. Teko klijuot, pirmas ispudis jau buvo ne koks, jis labai grubiai atrodo, antra diena pradejo svaigt galva ir pykint, trecia diena prasidejo menesines ir nesibaige visa menesi doh.gif Plesiau as ta pleistra ir i jo puse ziuret negalejau, atsilaupe visi krastai, rubu pukai rinkosi ant tu krastu, fu, neestetiska ir nepatogu doh.gif
Aisku, kiekvienai kitaip

Nu tak tak tai tu naudok tabletes, naudok kitas hormonines priemones, lygiai taip pat pirmus menesius ir svaigs galva, ir gali pykint, ir teplioti. Juk prie vaisto gi turi kunas adaptuotis. Ir labai teisi esi, kiekvienai kitaip. Kadangi nuo pat pradziu supykai, tai neieskojai greiciausiai kaip pasidaryti geriau. As tai pradejau su nusiteikimu, kad noriu ko nors, ko nereiketu kasdien gerti. Faktas, kad adaptacija pradzioje buvo, kad galvojau, velnias, kam keiciau, bet po adaptacinio laikotarpio, tai viskas labai gerai susireguliavo. Menesines labai gerai susireguliavo, PMS dar maziau trukdo, ir plius nepamirstu kasdien isgerti J plius itin svarbu suprasti, kur tau geriausia uzisklijuoja, tada ir nesipukuoja taip, ir ir krasteliai neatlimpa.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2007 03 22, 19:42)
Visiskai pritariu:console: .
Visas apsipukaves, krastai atlimpa. Bandziau ant nugaros, tai isbere, ant uzpakalio nepatogu nes jauciu ji  unsure.gif  galu galu prie kelniu kisenes prilipo ir as ji nuplesiau velniop. Dabar ieskau , kada vel tabletes pradeti gerti.  doh.gif

Iriska, sekmes ieskant. Bijau, kad kai reikes tau kasdien tabletes gerti, tada greiciausiai ka nors kita galvosi. Juk pamirsus isgerti, nervas dar didesnis ima. Na, bent jau man tai im tikrai labai. O del tos vietos – man asmeniskai ant uzpakaliukai laikosi gerai, svarbu neklijuoti ten, kur dirzas eina, nes tada nuolat uzkabini, dar pabandyk ant nugaros ant sonkauliu labiau, tada ir gerai labai laikosi. Beje, uzklijavus dar kokias desimt sekundziu palikyk delnu, tai tau geriau laikysis. Sekmiaus wink.gif
Papildyta:
QUOTE(ingute11 @ 2007 03 22, 23:24)
Sveikos,
Mano drauge pleistra naudojo kelis metus, o pries pora die jai gime nuostabus berniukas  thumbup.gif , tai va toks tas PLEISTRAS patikimas  verysad.gif , taigi bukit budrios  biggrin.gif
Papildyta:
pasitaisau klaidas  tongue.gif  pries pora dienu biggrin.gif

Na as naudojau pleistra pries kelis metus, naudoju dabar ir berniukas ar mergaite negime, nes tikrai patikimas. O gal berniukas jai gime nes nebenaudojo pleistro? Tada tai butu tikrai naturalu J
Atsakyti
Aciu visoms uziklijavau ant uzpakalio, ir visai jo nejauciu todėl dažnai čiupinėju ar dar tebėra. Kartais visai apie jį pamirštu.
Kol kas man atrodo, kad geriau nei tabletes. Tabletes vistiek pamirsti kada nors. Man kuriozas buvo kai isvaziavom i kelione i siltus krastus ir as pamirsau pasiimti tabletes. O nustojus juk 3-oje dienoje prasideda mėnesinės, o atostogos juk prie jūros! Tai teko bėgti į vietinę vaistinę maldauti, kad parduotų tablečių. Vaistininkas reikalavo recepto, bet pavyko šiaip ne taip jį įkalbėti. Ačiū dievui išgelbėjau savo atostogas.....
Atsakyti
naudojau pleistra 2 metus.

mano pliusai: isnyke spuogai; negausios, superreguliarios menesines (galejau pasakyt kad ir puse metu i prieki kada bus); patogu ir paprasta naudoti;

mano minusai: migreniniai galvos skausmai per menesines; nuotaiku svyravimai;
Atsakyti
QUOTE(monikagreimiene @ 2007 03 21, 21:23)
Nu, manau, yra geresniu kontraceptiku uz pleistrus. Teko klijuot, pirmas ispudis jau buvo ne koks, jis labai grubiai atrodo, antra diena pradejo svaigt galva ir pykint, trecia diena prasidejo menesines ir nesibaige visa menesi doh.gif Plesiau as ta pleistra ir i jo puse ziuret negalejau, atsilaupe visi krastai, rubu pukai rinkosi ant tu krastu, fu, neestetiska ir nepatogu doh.gif
Aisku, kiekvienai kitaip

Hm, faktas, kad kontraceptines priemones skirtingai veikia organizma ir kas tinka vienai kitai gali visiskai netikti. Man tai ziauriai atsibosdavo fobija pamirsti isgerti tablete – kai isbandziau pleistra, atrode, kad akmuo nuo sirdies nusirito ir kazkaip daug ramiau i viska pradejau ziureti, pms taip nebekankina. Tai, savaime aisku, turejo itakos ir mudvieju su draugu santykiu kokybei – kazkaip viskas dabar taip paprasta…mmm…pacios turbut suprantat tongue.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ingute11 @ 2007 03 22, 23:24)
Sveikos,
Mano drauge pleistra naudojo kelis metus, o pries pora die jai gime nuostabus berniukas  thumbup.gif , tai va toks tas PLEISTRAS patikimas  verysad.gif , taigi bukit budrios  biggrin.gif
Papildyta:
pasitaisau klaidas  tongue.gif  pries pora dienu biggrin.gif

Atsakyti